Visning om 4 dagar

Visning om 4 dagar

Sunnersta // 8 rok // 205 kvm // Påkostade renoveringar gjorda // Förberedd uthyrningsdel // Hörntomt // Garage // Fint skick

5 990 000 kr

Stort hus på hörntomt i eftertraktad del av Sunnersta!

Totalt ger huset 8 rum, varav 5 sovrum, 2 kök, 2 badrum, 2 tvättstugor samt en bastu.

På entréplanet finns tre sovrum, stort badrum, gäst-wc, tvättstuga, stort kök, matrum samt ett vardagsrum med braskamin. Bägge dörrarna från hallen är försedda med ytterlås. Hela övervåningen är ordentligt förberedd för uthyrning eller generationsboende. Här finns ett stort kök, badrum, bastu, två sovrum, stort allrum(går att dela av för att skapa ytterligare två sovrum) med braskamin samt en tvättstuga. Dörren från trappen är försedd med ytterlås.

Många påkostade renoveringar har genomförts som exempelvis nya golv i hela huset(-15) nytt kök på övervåningen(-15), samtliga fönster utbytta (-13), badrum samt gäst-wc med exklusiv inredning och materialval(-16), köket på entréplan har försetts med ny kyl och frys från Miele(-17) samt ny induktionshäll(-17).

Bredband via fiber!

Huset har en utsökt placering invid stor allmänning i ett mycket lugnt och barnvänligt område. Insynsskyddad hörntomt med härliga grönytor och en riklig växtlighet med flertalet fruktträd och bärbuskar. Här finns ett garage med tillhörande förrådsutrymme och vedförvaring. Plats för flera bilar på uppfarten.

Varmt välkomna på visning!

Planritningar

Fakta

Typ: Villa
Antal rum: 8
Tomt: 974 m²
Boarea: ca 205 m²
Biarea: ca 0 m²
Byggår: 1976
Driftkostnad: 41 611 kr/år
Beskrivning
Planlösning

Entréplan

Rymlig HALL med gott om plats för avhängning. Ljusa väggar och klinkergolv. Infällda spotlights i taket. Fönster vid bägge sidor av entrédörr ger ett bra ljusinsläpp. Här finns en inbyggd garderob samt en fristående. Det finns två dörrar som tar er vidare in i huset, dessa dörrar är förberedda med lås ifall ni vill hyra ut övervåningen och låta denna hall bli gemensam med hyresgästerna.

Gäst-WC (-16) med helkaklade väggar och klinkergolv med värme. Här finns en belyst spegel, handfat, vägghängd wc samt ett praktiskt vädringsfönster som ger trivsamt ljusinsläpp. Infälld spotlight i tak. All inredning och materialval är inköpt hos Ekebybruk.

Stort välutrustat KÖK med gott om förvaringsutrymmen och generösa arbetsytor. Öppen planlösning med matrummet. Flera stora fönster som ger rikligt med ljusinsläpp. Höga vitrinskåp. Bänkskivor i sten och massivt trä. Separat köksö med bardisk och spis ger en bra kontakt med middagsgästerna. Mosaik på vägg ovan bänk och klinker på golvet. Den maskinella utrustningen består av en kyl(-17 och en frys (-17) från Miele, båda i fullhöjd, inbyggd ugn, inbyggd mikro, diskmaskin(Miele), takhängd fläkt samt en induktionshäll(-17).

MATRUM med fönster i två väderstreck som ger ett härligt ljusinsläppp. Här finns ledigt plats för ca 8 matgäster. Öppen planlösning med kök och vardagsrum. Här finns också en utgång till altanen. Ljusa väggar och ekparkettgolv.

Stort VARDAGSRUM med ljusa väggar och ekparkettgolv. Fönster i två väderstreck som ger bra ljusinsläpp. Öppen planlösning med matrummet. Här finns en stor braskamin.

Rymlig TVÄTTSTUGA med helkaklade väggar och klinkergolv med värme. Groventré mot husets baksida. Här finns gott om förvaringsskåp och hyllor samt en tvättbänk med ytterligare förvaring. Stort fönster som ger rikligt med ljusinsläpp.

Under trappen till övervåningen finns ett praktiskt FÖRRÅDSUTRYMME.

SOVRUM med ljusa väggar och parkettgolv. Här finns ett stort fönster som ger bra ljusinsläpp. En stor garderob.

Stort BADRUM(-16) med helkaklade väggar och mosaik på golvet. Golvvärme. Exklusivt massagebadkar från Cyrba. Duschhörna med takdusch och välvda glasdörrar. Här finns en stor kommod, spegelskåp med integrerad belysning, förvaringsskåp, handdukstork samt en vägghängd wc. Infällda spotlights i taket. Praktiskt vädringsfönster som ger trivsamt ljusinsläpp. All inredning och materialval är inköpt hos Ekebybruk.

Rymligt SOVRUM med ljusa väggar och laminatgolv. Stort fönster som ger bra ljusinsläpp. Här finns en rymlig klädkammare försedd med fönster.

Rymligt SOVRUM med ljusa väggar samt en mörkare mönstrad fondvägg. Stort fönster som ger bra ljusinsläpp. Laminatgolv.

Våning 2

Dörren från trappen är försedd med lås för att möjliggöra uthyrning.

Stort KÖK(-16) med gott om förvaringsutrymmen och generösa arbetsytor. Öppen planlösning med det enorma allrummet. Bänkskiva i sten med nedsänkt diskho, övriga bänkskivor i massivt trä. Den maskinella utrustningen består av en kyl och en frys, båda i fullhöjd, integrerad diskmaskin, ugn, induktionshäll samt en vägghängd fläkt. Kakel ovan bänkyta. Takfönster som ger bra ljusinsläpp.

Ett enormt ALLRUM med fönster i två väderstreck. Kan enkelt delas av för att skapa ytterligare två sovrum och ändå ha ett allrum kvar. Här finns två takkupor och en härlig braskamin. Riktbara spotlights på de synliga takstolarna. Ljusa väggar och parkettgolv. Luftig känsla med takhöjd upp till nock.

Stort BADRUM med helkaklade väggar och klinkergolv med värme. Spotlights i tak. Duschplats med välvda glasdörrar och takdusch. Spegel infälld i väggen. Stor yta för exempelvis relaxmöbler. Glasdörr in till den stora BASTUN som också har klinkergolv.

WC/TVÄTTSTUGA med ljusa väggar och våtrumsmatta. Här finns en tvättmaskin(-16), torktumlare(-16), handfat med underskåp, spegelskåp samt en wc. Stor avlastningsbänk. Infällda spotlights i taket.

Rymligt SOVRUM med ljusa väggar samt mörkare motivtapet. Stortfönster som ger bra ljusinsläpp. Laminatgolv.

Rymligt SOVRUM med fönster i två väderstreck som ger bra ljusinsläpp. Ljusa väggar samt mörkare fond. Parkettgolv.

Tomt

Tomtarea 974 m² (friköpt).
Härlig insynsskyddad hörntomt med stora gräsytor och riklig växtlighet. Här finns äppelträd, plommonträd, körsbärsträd, röda och svarta vinbär samt krusbär. Tomten omges av staket och direkt intill ligger en stor allmänning i form av gräsmatta.

Byggnad

Byggnadsår: 1976
2017 Ny kyl, frys samt induktionshäll på entréplan.
2017 Ommålning av hela entréplan.
2016 Tvättmaskin & torktumlare till övervåning.
2016 Badrum på entréplan
2016 Gäst-wc på entréplan
2016 Målning av övervåning (ej sovrum).
2015 Kök med vitvaror på övervåningen.
2015 Tvättstuga/wc på övervåningen.
2014-15 Byte av parkettgolv på övervåning samt entréplan.
2014 Tvättmaskin på entréplan.
2014 Ny varmvattenberedare.
2013 Samtliga fönster utbytta.
2012 Ny altan samt fasad på samma sida.

Byggnadssätt

Kommunalt avlopp. Kommunalt vatten

Övriga byggnader

Stort förråd i anslutning till garaget. Vedförvaring bakom garaget.

TV- och internetanslutning

TV: Via fiberanslutning
Internet: Bredband via fiber från Uppsala Stadsnät

Uppvärmning och el

Direktverkande el & braskaminer

Ekonomi

Pris 5 990 000 kr, eller högstbjudande. Taxeringsvärdet är 3 676 000 kr (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 2 066 000 kr. Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår 1976.

Driftkostnad är ca 41 611 kr/år.

Fastigheten är belånad. Pantbrev uttagna motsvarande 3 817 400 kr.

Servitut, planbestämmelser m mPlanbestämmelserr: Stadsplan (1968-04-30) , Tomtindelning (1970-06-01)

Övrigt

Under dokumentation finns en rapport från det företag som åtgärdat vissa anmärkningar i överlåtelsebesiktningen gällande vinden. Dessa arbeten utfördes 2017-07-07. Driftkostnaderna fördelas enligt följande: Försäkring 5671kr/år Vatten/avlopp 3350kr/år Sophämtning 1812kr/år Sotning 1000kr/år Hushållsström 29778kr/år

Området / Karta

Counter
Scroll to top