Vårt team

På mäklarkontoret på Torngatan 44D i Uppsala arbetar vårt team bestående av Tove, Daniel, Mattias, Staffan och Hans. Fem individer som inte bara är skickliga fastighetsmäklare, utan som också är mycket sociala och trevliga vilket skapar en härlig energi och en glädjefylld atmosfär på kontoret. Vi har djupa kunskaper om Uppsala och dess olika områden, vilket gör oss till experter när det gäller att matcha rätt kund med rätt bostad. För oss är det av största vikt att bygga starka relationer med våra kunder för att skapa ett väl fungerande och långsiktigt samarbete.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi arbetar och hur vi tillsammans maximerar försäljningspriset för din bostad!

Daniel Söderström

Fastighetsmäklare, delägare

070-517 28 00 // [email protected]

Jag heter Daniel Söderström och har mina rötter i Norrland. Jag kom till Uppsala genom studier och spel i Almtuna Hockey 1999 och har sedan dess varit Uppsala trogen. Började arbeta som fastighetsmäklare 2004 och är en av grundarna till ROI Fastighetsmäkleri som bildades 2012. Mina snart 20 år som fastighetsmäklare har gett mig en bred erfarenhet hur marknaden fungerar vid olika rådande ekonomiska klimat. Fastighetsmarknaden är föränderlig och påverkas mycket av förändringar i samhällsklimatet vilket nu är tydligare än någonsin. Jag har genom åren sålt långt över 1000 lägenheter och villor, framförallt belägna i centrala Uppsala. Att kunder och spekulanter känner sig sedda och blir nöjda är enormt viktigt för mig och det kräver stor lyhördhet.  Betyg från kunder är 4,9/5 (146 omdömen).

Hans Moberg

Fastighetsmäklare, privat och kommersiellt

070-5831212  // [email protected]

Det måste vara roligt att arbeta. + 1000 förmedlade bostäder och jag tycker fortfarande att mäkleriet är lika kul. Tycker främst om det sociala spelet och koderna som det för med sig. Är van att bemöta alla möjliga olika sorters människor och kulturer, tycker det är en av de absolut viktigaste faktorerna i detta yrke. Alla måste bli sedda och hörda, alla.

Har bott i Uppsala sedan barnsben vilket jag får extremt stor användning av i min yrkesroll.

Förmedlar lägenheter, villor, fritidshus och kommersiella bostäder i hela Uppsala med omnejd.

Mitt fokusområde är Rosendal, där jag själv bor sedan 2018.

Tveka inte att kontakta mig om du är på väg att förändra din boendesituation!

Mattias Hellström

Fastighetsmäklare, delägare

0709-70 70 76  // [email protected]

Arbetat som fastighetsmäklare i Uppsala sedan 2009. Gift, två barn och bosatt i villa. Delägare av ROI Fastighetsmäkleri AB sedan 2014.

Valet att bli fastighetsmäklare är något jag aldrig ångrat. Att ständigt ha möten med okända människor i kombination med mer bekanta ansikten medför att ingen dag är den andra lik.

Att vara ordentligt påläst och inte lämna något åt slumpen är något jag lägger stor vikt vid i alla mina uppdrag. För att kunna bibehålla min höga kundnöjdhet ser jag till att aldrig ta åt mig för många uppdrag samtidigt. Säljer i huvudsak villor, bostadsrätter och fritidshus i Uppsala & Knivsta kommun men är även involverad i en del intressanta nyproduktionsprojekt.

Staffan Fritzell

Fastighetsmäklare, delägare

0706-83 86 00 // [email protected]

Jag har arbetat som mäklare sedan 2014 och tycker om mitt jobb lika mycket nu som då. Är en gift tvåbarnspappa som bor i hus i centrala Uppsala. Då jag är född och uppvuxen här i stan så har jag har mycket god kunskap om staden och ett brett kontaktnät vilket såklart är en stor fördel när din bostad ska säljas. Hör av er eller kom förbi vårt kontor på Torngatan 44 så berättar jag gärna mer om mig själv och hur vi arbetar på ROI fastighetsmäkleri

Tove Söderström

Fastighetsmäklare

073-7005943  // [email protected]

Jag är en positiv och målmedveten fastighetsmäklare som brinner för mitt yrke och har arbetat inom branschen sedan 2018. Jag är utbildad ekonom i grunden och har även en kandidatexamen i företagsekonomi samt en gedigen bakgrund inom sälj och service sedan 15 år tillbaka. Mitt fokus är att ge dig trygghet och vägledning genom hela processen och skapa de rätta förutsättningarna för maximal avkastning och detta gör jag genom att vara lyhörd, ihärdig och påläst i varje bostadsaffär. Min ambition är att både köpare och säljare ska känna sig nöjda efter avslutad affär och är alltid mån om att bygga relationer, leverera service utöver det vanliga och ge det där lilla extra i varje försäljning. Varje affär är unik och jag skräddarsyr därför alla försäljningar för att hjälpa er på bästa sätt.