Storgatan 2 C // Höganäs / Centrum

Underbar 3:a med balkong högst upp i hus med hiss

Vån 4/4 // Hiss finns // Underbar balkong // Helt insynsskyddat // Citynära // Genomgående planlösning // Grönskande omgivningar // Pendlarläge

Storgatan 2 C

 • 2 995 000 kr
 • 3 rum
 • 77 kvm
 • Bostadsrätt

Varmt välkommen till denna ljusa och rymliga genomgångslägenhet vars insynsskyddade läge högst upp i hus med hiss passar perfekt för den som vill bo ostört men med stadens puls på kort promenadavstånd! Här finner du en bostad med ett rikligt ljusinsläpp och en fullkomligt underbar balkong som sommartid känns mer som en trädkoja tack vare det höga och insynsskyddade läget. Planlösningen ger ett luftigt kök med utsikt mot intilliggande kolonilotter, stilrent badrum med infällda spotlights och lyxig takdusch, vidare finns här två bra sovrum med gott plats för förvaring samt ett stort vardagsrum varifrån man kliver ut på den rymliga balkongen. Detta är verkligen en bostad att trivas i och som bjuder in till umgänge både inom- och utomhus!

Här bor du i en välskött bostadsrättsförening där du får det bästa av båda världar då du utanför dörren har en blomstrande innergård men endast några minuter bort finner du Resecentrum, affärshuset Kvarnen samt citykärnans utbud av butiker av restauranger.

Kort och gott har denna bostad något för alla så varmt välkommen att boka in dig på visning för att uppleva denna pärla på plats!

 • Bostaden har genomgående vacker enstavsparkett och målade väggar.

  Välkomnade hall med mörkt klinkergolv och plats för hatthylla och skoställ.

  Luftigt kök med gott om förvaring i bänk- och väggskåp med vita luckor. Arbetsyta på ljus bänkskiva med stänkskydd i koppar ovanför. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, glaskeramikhäll, ugn, fläkt samt kyl/frys. Plats för matbord och ljusinsläpp från fönster med rogivande utsikt mot intilliggande kolonilotter. Belysning från infällda spotlights.

  Stilrent och helkaklat badrum med mörkt klinker och ljusare kakel. Duschhörna med vikbara glasdörrar och lyxig tak- och handdusch. Tvättställ med generösa förvaringsutrymmen i kommod. Spegel, wc samt belysning från infällda spotlights i taket.

  Sovrum med plats för dubbelsäng och sidorbord. Gott om plats för förvaring. Ljusinsläpp från fönster med utsikt mot intilliggande kolonilotter.

  Rymligt vardagsrum där plats finns för soffa, soffbord och förvaringsmöbler. Ljusinsläpp från fönster samt utgång till den underbara balkongen vars insynsskyddade läge högst upp i huset kommer bli er alldeles egna oas! Här finns plats för stor loungegrupp, parasoll samt blomlådor.

  Sovrum med ljusinsläpp från takfönster. Här ryms dubbelsäng med sidobord och förvaringsutrymmen finns i skjutdörrsgarderob med skjutdörrar.
 • Byggnad

  Byggnadstyp: Flerbostadshus
  Byggnadsår: 1989
  Uppvärmning: Fjärrvärme
  Övrigt: Föreningen består av 46 st lägenheter
  Renoveringar: 2019-2021: Byte av hissar
  2019: Radonmätning

  Våningsplan/hiss

  Våning: 4 av 4 (Vån 4 av 4)
  Hiss: Ja

  TV- och internetanslutning

  Kabel-tv från ComHem ingår i avgiften.
  Öppen fiber från IP-only där medlemmarna själv tecknar avtal efter önskemål.

  Balkong/uteplats

  Underbar balkong i högt och insynsskyddat läge. Här sitter du bland trädtopparna och blickar ut mot den grönskande innergården. Plats för stor loungedel, parasol och bord.

  Bilplats

  31 p-platser med elstolpe. Kostnad 400 kr per månad. Separat kösystem tillämpas, för närvarande finns lediga platser. Senast kontrollerat 2023-10-30.

  Övriga utrymmen

  Till bostaden hör ett förråd beläget i källaren. I föreningen finns också tvättstuga.

  Bostadsrättsförening

  Askungen
  Organisationsnummer: 716422-3542
  Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
  Äkta förening: Ja
  Organisationsform: Bostadsrättsförening
  Äger föreningen marken: Ja
  Pantsättningsavgift: 573 kr
  Renoveringar: 2019-2021: Byte av hissar
  2019: Radonmätning
  Överlåtelseavgift: 1 433 kr
  Överlåtelseavgift betalas av: Köpare

  Tack för din intresseanmälan!

 • Pris: 2 995 000 kr Utgångspris
  Avgift: 5 269 kr . I avgiften ingår kabel-tv, värme, vatten samt tvättstuga. El köps genom föreningen för en förmånlig obligatorisk avgift om 67kr/mån som tillkommer på månadsavgiften.

  Överlåtelseavgift: 1 433 kr
  Pantsättningsavgift: 573 kr
  Andel i föreningen: 2.02081%
  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 600 567 kr. Beräknad på år 2021

  Driftkostnader

  Driftskostnaderna är från föregående år då bostaden är uthyrd i nuläget.
  El: 350 kr/mån
  Försäkring: 125 kr/mån
  Personer i hushållet: 3
  Totalt: 475 kr/mån

  Energideklaration: Utförd
  Energiklass: D
  Energideklarationsdatum: 2020-11-03
  Primärenergital: 79

Planritning

Fråga mig om den här bostaden!

Staffan Fritzell

Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: [email protected]