Torkelsgatan 17G // Fålhagen

Underbar tvåa med balkong i högt- och fritt läge i populära Fålhagen

I hjärtat av Fålhagen // Stor balkong // Välplanerad // Hiss // Pendlarläge // Bredband ingår // Perfekt för student // Gångavstånd till City

Torkelsgatan 17G

 • 1 995 000 kr
 • 2 rum
 • 40.5 kvm
 • Bostadsrätt

Varmt välkommen till denna välplanerade och lyxiga minitvåa belägen i hjärtat av Fålhagen! Här får du möjlighet att flytta in i en bostad som har det där lilla extra, eller vad sägs om genomgående vackra vitlaserade parkettgolv, djupa fönsterbänkar i sten, dimbara spotlights i taket och stilren bänkskiva i komposit sten. Planlösningen ger en hall med mycket generösa förvaringsutrymmen i garderobsvägg. Yteffektivt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Stort badrum med golvvärme, tvättpelare och spotlights samt ett lyxigt kök från HTH som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet där plats finns för både soffa och matplats. Härligt ljusinsläpp från fönster och fransk balkong.

I Brf Fålhagslunden bjuds du på en perfekt mix av äldre charm och modern stil och bekvämlighet då denna fastighet ursprungligen byggdes på 1940-talet men som år 2016 genomgick en totalrenovering och fick sin nuvarande utformning. Här bor du i lugna kvarter med flertalet populära restauranger i närheten och med all önskvärd service på bekvämt promenadavstånd vid affärshuset Kvarnen. Resecentrums alla kommunikationer nås också snabbt och enkelt till fots.

Varmt välkommen att boka in dig på visning för att uppleva denna pärla på plats!

 • Bostaden har genomgående vackert vitlaserat parkettgolv och ljust målade väggar.

  Välkomnande hall med klinkergolv vid entré och mycket generösa förvaringsutrymmen i garderobsvägg. Belysning från dimbara spotlights i taket.

  Sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Ljusinsläpp från fönster med djup fönsterbänk i sten.

  Rymligt badrum med vitt kakel och grå klinker med komfortvärme. Badrummet är utrustat med vägghängd wc, tvättpelare, handfat med kommod, spegel med belysning, duschhörna med fällbara väggar i glas, handdukstork samt väggskåp.

  Stilrent kök från HTH som är utrustat med släta vita luckor med integrerade handtag. Arbetsytor på grå bänkskiva i lyxig stenkomposit med ho, vitt kakel ovanför, infälld belysning under överskåp. Den maskinella utrustningen är från Siemens och består av integrerad kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, ugn, mikro och fläkt.

  Vardagsrum med utrymme för matplats, soffa och tv-bänk. Rikligt ljusinsläpp från fönster och dubbeldörrar i glas som leder ut till den underbara balkongen som är belägen i högt- och fritt sydostläge.
 • Byggnad

  Byggnadstyp: Flerbostadshus
  Byggnadsår: 2016
  Uppvärmning: Fjärrvärme
  Övrigt: Föreningen består av 46 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Nabo. Föreningen är inne i slutskedet av en detaljplaneprocess som vid slutförande skulle möjliggöra en försäljning av en del av föreningens fastighet där det tidigare bedrivits förskoleverksamhet. Vid sådan försäljning förväntas föreningens ekonomi stärkas.
  Renoveringar: Inga större renoveringar föreligger.

  Den befintliga 40-talsfastigheten har genomgått en total ombyggnad under 2016. Här kombineras något så unikt som gammal charm och modern nyproduktion.

  Våningsplan/hiss

  Våning: 3 av 3
  Hiss: Ja

  TV- och internetanslutning

  TV, Bredband och IP-telefoni från Telia ingår i avgiften.
  Bredband från Telia ingår i avgiften.

  Balkong/uteplats

  Underbar balkong i högt- och fritt sydostläge. Trätrall och plats för sittgrupp för härligt umgänge under varma sommarkvällar.

  Bilplats

  Föreningen har 4 p-platser som i första hand tillfaller innehavare av föreningens större lägenheter. I övrigt tillämpas boendeparkering på omkringliggande gator, denna administreras av Uppsala kommun.

  Övriga utrymmen

  Till bostaden hör två st källarförråd. I föreningen finns cykelförråd, hobbyrum samt en mycket trevlig innergård med grillplats och sittmöbler.

  Bostadsrättsförening

  Fålhagslunden
  Organisationsnummer: 769629-4235
  Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
  Föreningen tillåter delat ägande: Ja
  Ort: UPPSALA
  Äkta förening: Ja
  Organisationsform: Bostadsrättsförening
  Äger föreningen marken: Ja
  Pantsättningsavgift: 573 kr
  Gatuadress: Torkelsgatan 17G
  Överlåtelseavgift: 1 433 kr
  Överlåtelseavgift betalas av: Köpare

 • Kontakta ansvarig mäklare för visning eller intresseanmälan

  Tack för din intresseanmälan!

 • Pris: 1 995 000 kr Utgångspris
  Avgift: 3 653 kr . I avgiften ingår Bredband, Tv, IP-telefoni, värme och vatten.

  Överlåtelseavgift: 1 433 kr
  Pantsättningsavgift: 573 kr
  Andel i föreningen: 1.92467%
  Andel av årsavgiften: 1.92467%
  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 538 496 kr. Beräknad på årsredovisning för 2022

  Driftkostnader

  El: 300 kr/mån
  Försäkring: 125 kr/mån
  Personer i hushållet: 2
  Totalt: 425 kr/mån

  Energideklaration: Utförd
  Energiklass: E
  Energideklarationsdatum: 2020-01-20
  Primärenergital: 129

Planritning

Fråga mig om den här bostaden!

Staffan Fritzell

Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: [email protected]