Orgelgatan 16 // Kapellgärdet

Toppfräsch och rymlig fyra med underbar utsikt mot Domkyrkan och Svartbäckens takåsar

Vån 5/6 // Två rymliga balkonger // Insynsskyddat // Öppen planlösning // Två badrum // Påkostade tillval // Barnvänligt område // Pendlarläge

Orgelgatan 16

 • 0 kr
 • 4 rum
 • 99 kvm
 • Bostadsrätt

Välkommen att flytta in i toppfräsch och välplanerad 4:a i citynära Kapellgärdet! Här har man verkligen tänkt till för att skapa ett stilrent och funktionellt hem som möter den moderna familjens alla krav. Bostadens naturliga mittpunkt blir det ljusa vardagsrummet som ansluter till det stilrena och välutrustade köket där det garanterat kommer att anordnas middagsbjudningar! I övrigt erbjuder bostadens 99 kvm, tre sovrum, två badrum med badkar respektive dusch och komfortvärme, gott om förvaringsutrymmen i rymlig klädkammare och i flera skjutdörrsgarderober samt två balkonger där den ena är belägen i bästa västerläge där du kan se Domkyrkan åt ena hållet och Gamla Uppsala kyrka åt andra!

På Kapellgärdet bor du i barnvänligt område med närhet till en av Uppsalas främsta skolor i Dommarringen, bad och träningsmöjligheter vid Fyrishov och Gränby sportcenter och med en stor lekplats precis runt hörnet. Härifrån tar du dig snabbt och enkelt till Resecentrum och stadskärnan på endast några enstaka minuter med cykel. Även Röbos skogsområden och motionsspår finner du inom behagligt avstånd.

Detta är kort och gott en bostad som passar alla så varmt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för mer information!

 • Bostaden har genomgående vackra ekparkettgolv och ljusa väggar.

  Välkomnande hall med rymlig skjutdörrsgarderob i den inre delen.

  Välplanerat och påkostat kök med mycket bra arbetsytor på stilren bänkskiva i mörk sten med ljust kakel ovanför. Gott om förvaring i bänk- och väggskåp med spotlights under. Fullt utrustat med vitvaror från Electrolux i form av integrerad diskmaskin, induktionshäll, fläkt, fullhöjds kyl- och frys samt inbyggd ugn med ångfunktion och mikro i högskåp. Belysning från spotlights i taket. Stor matplats vid som sammanbinder köket med vardagsrummet och skapar härligs umgängesytor.

  Stort vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier som ger hela bostaden en luftig känsla. Plats för stor soffgrupp, tv-möbel och förvaringslösningar. Från vardagsrummet når du den stora balkongen i högt- och fritt sydvästläge varifrån du ser Domkyrkan åt ena hållet, Gamla Uppsala kyrka åt det andra och Svartbäckens takåsar däremellan.

  Sovrum som idag används som kontor. Här finns plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbler. Här finns även en rymlig klädkammare.

  Badrum 1 är stort och har ljust kakel och mörkare klinker med komfortvärme. Badkar, tvättmaskin och torktumlare under ljus bänkskiva. Förvaring i spegelskåp med belysning samt i rymliga väggskåp. Tvättställ med kommod, WC samt handdukstork. Belysning från dimbara spotlights i taket.

  Badrum 2 har ljust kakel och mörkare klinker med komfortvärme. Praktisk duschhörna med vikbar glasvägg och tak- och handdusch. Tvättställ med förvaring i kommod och väggfast spegel med belysning ovanför. Wc.

  Sovrum som passar perfekt som barnrum. Plats för säng förvaringsmöbel och skrivbord. Ljusinsläpp från fönster.

  Sovrum med gott om förvaring i skjutdörrsgarderob både i rummet och i anslutande passage. Plats för dubbelsäng med sidobord samt ytterligare förvaringsmöbel. Fönster och utgång till bostadens andra balkong. Denna är inglasad och vetter ut mot föreningens fina innergård.
 • Byggnad

  Byggnadstyp: Flerbostadshus
  Byggnadsår: 2019
  Uppvärmning: Fjärrvärme
  Övrigt: Föreningen består av 152 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastum.

  Våningsplan/hiss

  Våning: 5 av 6
  Hiss: Ja (Hiss från källarplan)

  TV- och internetanslutning

  Tv från Tele2 ingår i avgiften.
  Fiber via Tele2 ingår i avgiften.

  Balkong/uteplats

  Bostaden har två rymliga balkonger där den ena nås från vardagsrummet och är belägen i solsäkert sydvästläge med vidsträckt utsikt mot Uppsala domkyrka! Balkong nr två nås från ena sovrummet och vetter mot den trevliga innergården.

  Bilplats

  82 bilplatser (1000 kr/mån) varav laddplats 20 st (1200 kr/mån + el som debiteras efter förbrukning). Handikapplatser finns. 7 st (700kr/mån) med eluttag för motorvärmare (ej laddplats). Separat kösystem tillämpas.

  Övriga utrymmen

  Till bostaden hör ett källarförråd. Föreningen har en takterrass i västerläge samt ett övernattningsrum som medlemmarna kan nyttja. I varmgaraget finns två elbilar och två ellådcyklar reserverade för föreningens medlemmar. OurgreenCar sköter uthyrningen via app.

  Bostadsrättsförening

  Brf Höjdhopparen
  Organisationsnummer: 769634-0251
  Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
  Ort: UPPSALA
  Äkta förening: Ja
  Organisationsform: Bostadsrättsförening
  Äger föreningen marken: Ja
  Pantsättningsavgift: 573 kr
  Gatuadress: Margit Sahlins gata 3
  Överlåtelseavgift: 1 433 kr
  Överlåtelseavgift betalas av: Köpare

 • Kontakta ansvarig mäklare för visning eller intresseanmälan

  Tack för din intresseanmälan!

 • Pris: 0 kr
  Avgift: 5 173 kr . I avgiften ingår värme, kallvatten, bredband, kabel-tv och IP-telefoni. Kostnaden för varmvatten debiteras efter förbrukning.

  Överlåtelseavgift: 1 433 kr
  Pantsättningsavgift: 573 kr
  Andel i föreningen: 0.810287%
  Andel av årsavgiften: 0.8103%
  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 1 093 400 kr.

  Driftkostnader

  El: 400 kr/mån
  Försäkring: 125 kr/mån
  Vatten och avlopp: 125 kr/mån
  Personer i hushållet: 3
  Totalt: 650 kr/mån

  Energideklaration: Utförd
  Energiklass: D
  Energideklarationsdatum: 2022-06-28
  Primärenergital: 81

Planritning

Fråga mig om den här bostaden!

Staffan Fritzell

Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: [email protected]