Regins väg 20C // Gamla Uppsala

Nära skola & förskola // Busshållplats precis utanför // Fotbollsplan i området // Fina promenadstråk // Nära Gränby köpstad

Regins väg 20C

 • 2 300 000 kr
 • 538 kvm kvm tomt
 • Tomt

Nu ges äntligen tillfälle att förvärva en fin tomt på ca 538 kvm på Regins väg i Gamla Uppsala. I slutet av en återvändsgata finner ni denna avstyckade tomt.

På Regins väg bor ni i ett lugnt och ostört läge med enbart några minuters bilfärd ner till city.
Gamla Uppsala är känt för sina vackra naturområden, inklusive de imponerande Högarna, vilket ger en naturnära känsla. Samtidigt finns närhet till utmärkt service och shopping i expansiva Gränby köpstad, Willys och Heidenstamstorg. Området har flera idrottsanläggningar, fotbollsplaner, förskolor och skolor (Gamla Uppsala skola, F-åk 5) som passar perfekt för barnfamiljer. Med goda bussförbindelser och närhet till E4:an blir pendlingen enkel för dig som behöver närhet till Uppsala staden eller arbetar i Stockholm. Röbospåret ligger också i närheten med dess fina promenadstråk. Busshållplats finns några meter från fastigheten.

Planbestämmelserna för området ger möjlighet att uppföra ett enfamiljshus om maximalt två våningar och 6 meter i höjd. Husets byggnadsyta får uppta som mest 20% av fastigheten. Detaljplan och karta finns bifogat i annonsen. Säljaren står för anslutningskostnaderna för el, vatten och avlopp.

Åk gärna dit och kika på tomten och kontakta ansvarig mäklare vid eventuella frågor eller funderingar.

Välkommen att bygga ditt drömboende i populära Gamla Uppsala!

 • Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten och avlopp är framdraget till tomten. Anslutningskostnader för vatten och avlopp betalas av säljaren.

  Närområde

  Barnvänliga Gamlis med populär barnomsorg och troligtvis finaste cykelvägarna som finns in till stadskärnan. Här hittar du bla kungshögarna som ligger i ett vackert naturområde med härliga motionsspår såväl sommar som vinter. I området ligger också Gamlisgrillen som är känd för sina pizzor och Gränby Centrum med allt vad det erbjuder nås med bil på ca 5 minuter via Österleden. Även riktigt nära till anslutningar som Bärbyleden och nya E4:an.


  Övrigt

  Delvis prickad mark på tomten pga fornlämning.

 • Kontakta ansvarig mäklare för visning eller intresseanmälan

  Tack för din intresseanmälan!

 • Ekonomi

  Pris: 2 300 000 kr Utgångspris

  Preliminärt taxeringsvärde: Nej
  Skatt/avgift: 0 kr

  Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten och avlopp är framdraget till tomten. Anslutningskostnader för vatten och avlopp betalas av säljaren..

  Driftkostnader

Planritning

Fråga mig om den här bostaden!

Tove Söderström

Fastighetsmäklare

Mobil: 073-700 59 43
E-post: [email protected]