Orgelgatan 7 // Kapellgärdet

Välplanerad lägenhet på bottenplan med stor uteplats och radhuskänsla

FAST PRIS // Stor uteplats // 3,10 m i takhöjd // Radhuskänsla // Nära till city // Gemensamma takterrasser // Fina detaljer // Två badrum

Orgelgatan 7

 • 3 995 000 kr
 • 4 rum
 • 99 kvm
 • Bostadsrätt

FAST PRIS – först till kvarn principen gäller. Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

Välkommen till denna exklusiva och välplanerade pärla i hjärtat av Kapellgärdet! Här får du chansen att flytta in i en lägenhet på markplan med öppen och social planlösning samt med genomgående modern och smakfull standard som har högsta kvalitet. Den generösa takhöjden på 3,10 meter ger en känsla av rymd och grandiositet som är svår att hitta någon annanstans. Denna elegant designade lägenhet kombinerar modern lyx med en varm och inbjudande atmosfär. De 99 kvm fördelar sig på en välkomnade hall med bra avhängningsmöjligheter och tre rymliga sovrum som alla rymmer säng, garderob och annat mindre möblemang. Fullt utrustat kök i öppen planlösning mot vardagsrum som innefattar både matplats och umgängesytor. Här finns gott om plats för både vardagliga måltider och underhållande middagar med vänner och familj. Från vardagsrummet tar du dig ut till den rymliga och möblerbara uteplatsen på ca 30 kvm samt den mysiga balkongen. Ett stort helkaklat badrum med både dusch samt badkar och tvättmaskin/torktumlare. En gästtoalett finns också. Här har du nu möjlighet att förvärva en av föreningens mysigaste lägenheter med radhuskänsla och med smakfulla materialval. Tveka inte att ta chansen att äga detta unika boende som kombinerar stil, komfort och bekvämlighet på bästa sätt.

Föreningen har tre gemensamma takterrasser, varav en bokningsbar spaterrass med bastu, bubbelpool och soldäck samt den bästa utsikten över Uppsala. Det finns även en takterrass med ett utekök där du kan njuta av en härlig middag i sommarsolen. I föreningen finns det även garage, cykelförråd och barnvagnsförråd.

Läget är perfekt med närhet till city och endast 5 minuters cykeltur ner till Uppsala centrum, där det finns ett stort utbud av både restauranger och butiker. Det är även perfekt för den som pendlar med närhet till resecentrum. I närheten finns även gym som Nordic Wellnes, My training och Actic samt ICA-butik. Till lägenheten hör även ett stort källarförråd.

Denna lägenhet måste upplevas på plats så hoppas vi ses där!

 • Lägenhetens golv är eklamellplank samt målade väggar i ljusa toner.

  Praktisk HALL med plats för avhängning av ytterkläder på hatthylla och ett praktiskt skoställ. Här finns även ett städskåp.

  KÖK med fina antracitgråa luckor och bänkskiva i kalkstensgrå kvartkomposit. Den maskinella utrustningen består av integrerad kyl, frys och diskmaskin, ugn och induktionshäll samt fläkt. Vitvarorna är från Siemens.

  Öppen planlösning mellan kök och VARDAGSRUM med plats för soffgrupp och tv-möbel samt annat mindre möblemang. Här får man även plats med stor matgrupp för härliga middagar samt utgång till möblerbar balkong och stor uteplats på ca 30 kvm.

  SOVRUM 1 går att använda som sovrum eller kontor. Stora skjutdörrar med utgång till balkongen.

  Rymligt SOVRUM 2 med praktisk förvaring i flertalet garderober. Plats för dubbelsäng och annat mindre möblemang.

  SOVRUM 3 med plats för säng och annat mindre möblemang samt garderober.

  Kaklat BADRUM med golvvärme och granitgolv. Här finns både dusch och badkar, WC samt handfat med spegelskåp. Siemens tvättmaskin och torktumlare.

  GÄSTTOALETT med WC och handfat.
 • Byggnad

  Byggnadstyp: Flerbostadshus
  Byggnadsår: 2020
  Uppvärmning: Fjärrvärme
  Övrigt: Fastigheten Uppsala Kvarngärdet 56:12 är belägen på Orgelgatan 7-17 på Kapellgärdet i Uppsala. Föreningen består av 158 st bostadsrättslägenheter. Den ekonomiska förvaltaren är HSB. Föreningen godkänner delat ägande mellan förälder och barn (minst 10%). Juridisk person godkänns ej.

  Föreningen har beslutat att införa IMD för varmvatten. Det ska installeras under våren.

  Inga beslutade avgiftshöjningar i dagsläget. Kontrollerat: 2024-04-19

  Vi på ROI vill göra dig uppmärksam på att vi enbart förmedlar information från föreningen; vi ansvarar inte för att uppgifterna stämmer. Vi avsäger oss ansvaret gällande eventuella förändringar som gjorts efter senaste uppdateringen däribland exempelvis avgiftshöjningar. Vi jobbar alltid för att ha korrekt och uppdaterad information och uppmanar er att kontakta föreningen om ni saknar någon information eller något verkar oklart och detta kan vara avgörande för ert beslut.

  Våningsplan/hiss

  Våning: 1 av 7
  Hiss: Ja

  Balkong/uteplats

  Mysig möblerbar balkong samt stor uteplats på ca 30 kvm.

  Bilplats

  81 parkeringsplatser i varmgarage (1353 kr/mån). 4 parkeringsplatser utomhus (937 kr/mån). Kösystem tillämpas.

  Övriga utrymmen

  Till bostaden hör ett källarförråd och i samma byggnad finns garaget. Föreningen har dessutom tre gemensamma takterrasser med utekök och ett eget spa med utsikt över Uppsala city. Cykelförråd finns i källarplan. Trivsam innergård med trädgård, grill och pergola.

  Uteplatsen är ej upplåten med bostadsrätt. Medlemmarna har nyttjanderätt.

  Bostadsrättsförening

  Brf Block
  Organisationsnummer: 769634-7470
  Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
  Föreningen tillåter delat ägande: Ja
  Ort: UPPSALA
  Äkta förening: Ja
  Organisationsform: Bostadsrättsförening
  Äger föreningen marken: Ja
  Pantsättningsavgift: 573 kr
  Gatuadress: Orgelgatan 15
  Överlåtelseavgift: 1 433 kr
  Överlåtelseavgift betalas av: Köpare

 • Kontakta ansvarig mäklare för visning eller intresseanmälan

  Tack för din intresseanmälan!

 • Pris: 3 995 000 kr FAST PRIS
  Avgift: 6 996 kr . Ingår i månadsavgiften: värme, varm- och kallvatten.

  Föreningen har beslutat att införa IMD för varmvatten. Det ska installeras under våren.

  Överlåtelseavgift: 1 433 kr
  Pantsättningsavgift: 573 kr
  Andel i föreningen: 0.8647%
  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 1 128 431 kr.

  Driftkostnader

  El: 600 kr/mån
  Försäkring: 70 kr/mån
  Personer i hushållet: 2
  Totalt: 670 kr/mån

  Energideklaration: Utförd
  Energiklass: C
  Energideklarationsdatum: 2022-04-05
  Primärenergital: 73

Planritning

Fråga mig om den här bostaden!

Tove Söderström

Fastighetsmäklare

Mobil: 073-700 59 43
E-post: [email protected]