Fyrislundsgatan 23A // Salabacke

Fint skick // Balkong i högt ostört läge // Hiss // Härligt ljusinsläpp // Gym i föreningen // Bra förvaring // Nära Gränbystaden

Fyrislundsgatan 23A

 • 3 195 000 kr
 • 5 rum
 • 104 kvm
 • Bostadsrätt

Sällsynt möjlighet att förvärva en femma i hus med hiss i barnvänliga och populära Salabacke! Här bor du ostört utan någon granne direkt ovanför och med en balkong i högt- och fritt söderläge. Bostadens 104 kvm är välplanerade och erbjuder en härlig rymd med öppna ytor och fint ljusinsläpp. Planlösningen fördelar sig på en välkomnande hall med plats för avhängning i flertalet garderober samt i en väl tilltagen klädkammare, en rymlig och helkaklad gäst-WC. Fyra bra sovrum som ligger fördelade i hemmets olika hörn och som alla har plats för förvaring i garderober. Luftigt och stilrent kök med gott om förvaring och plats för stort matbord vid fönster med vidsträckt utsikt. Vardagsrum med fina sällskapsytor där plats finns för både stor sofflösning och förvaringsmöbler. Från vardagsrummet tar du dig ut på den härliga och möblerbara balkongen som vetter mot föreningens innergård där man kan njuta av solen större delen av dagen.

Mycket kort gångavstånd till expanderande Gränbystaden som erbjuder ett stort utbud av shopping och restauranger. Även behagligt cykelavstånd till Uppsala centrum. Perfekt pendlingsläge med närhet till E4:ans påfart samt goda bussförbindelser ner till resecentrum. I föreningen finns cykelrum, barnvagnsrum, miljörum, gym samt garage. Till lägenheten hör även ett källarförråd.

Här kommer ni att trivas så varmt välkommen på visning!

 • Bostaden har genomgående fina parkettgolv och ljust målade väggar.

  Välkomnande hall med generösa förvaringsutrymmen i garderober och i anslutande klädkammare. Plats för sittmöbel och avhängning av ytterkläder.

  Stilren och helkaklad gäst-WC med golvvärme. WC, spegel samt tvättställ.

  Luftigt vardagsrum med plats för rejäl soffgrupp och förvaringslösningar. Utgång till den härliga- och möblerbara balkongen som vetter mot föreningens innergård där du kan njuta av solen större delen av dagen.

  Sovrum med plats för säng, skrivbord och ytterligare möblemang. Förvaring i garderob. Ljusinsläpp från fönster mot innergården.

  Köket är välplanerat med moderna och tidlösa materialval. Den maskinella utrustningen består av mikro- och ugn i högskåp, fullhöjds kyl- och frys, fläkt, induktionshäll och integrerad diskmaskin. Plats för stort matbord vid fönster med vidsträckt utsikt.

  Sovrum med plats för säng, skrivbord och ytterligare möblemang. Förvaring i garderob. Ljusinsläpp från fönster.

  Helkaklat badrum med golvvärme och duschhörna med skiljevägg i glas. Här finns egen "tvättavdelning" med tvättmaskin, tumlare och förvaring i väggskåp. Handfat med kommod, spegel och WC.

  Stort sovrum med plats för dubbelsäng och sidobord. Gott om plats för förvaring i två separata garderobslösningar. Ljusinsläpp från fönster mot innergården.

  Sovrum som passar perfekt som barnrum. Förvaring i fristående garderob och plats för säng, skrivbord och ytterligare förvaringsmöbel. Ljusinsläpp från fönster.
 • Byggnad

  Byggnadstyp: Flerbostadshus
  Byggnadsår: 2018
  Uppvärmning: Fjärrvärme
  Övrigt: Föreningen upplåter 111 lägenheter med bostadsrätt och består av 3 flerbostadshus. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC. Det finns en lokal i föreningen som består av en frisörsalong. Föreningen tillåter delat ägarskap, minst 10%. Juridisk person tillåts ej. Föreningen höjde avgiften med 10% vid årsskiftet för att möta det nuvarande ekonomiska läget.

  Våningsplan/hiss

  Våning: 4 av 5
  Hiss: Ja

  TV- och internetanslutning

  Bredband 100/100 från Tele2 ingår i avgiften.
  TV baspaket från Tele2 ingår i avgiften.

  Balkong/uteplats

  Härlig och möblerbar balkong i högt- och fritt läge. Då det inte ligger någon balkong över har du fri vy mot himmelen och här kan du njuta av solen från efter lunch till sen kväll.

  Bilplats

  Föreningen har 49 garageplatser som hyrs för 1000 kr/mån. Separat kösystem tillämpas.

  Övriga utrymmen

  Till lägenheten hör ett källarförråd. Övriga utrymmen i föreningen är cykelrum, barnvagnsrum, miljörum samt gym (avgift 100kr per år).

  Bostadsrättsförening

  BRF Mandelpilen
  Organisationsnummer: 769633-8347
  Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
  Ort: UPPSALA
  Äkta förening: Ja
  Organisationsform: Bostadsrättsförening
  Äger föreningen marken: Ja
  Pantsättningsavgift: 573 kr
  Gatuadress: Fyrislundsgatan 23B
  Överlåtelseavgift: 1 433 kr
  Överlåtelseavgift betalas av: Köpare

  Tack för din intresseanmälan!

 • Pris: 3 195 000 kr Utgångspris
  Avgift: 6 457 kr . I månadsavgiften ingår: Värme, Kallvatten, Tele2 bredband 100/100 & Tv baspaket samt bostadsrättstillägg. Varmvatten debiteras retroaktivt efter faktisk förbrukning.

  Överlåtelseavgift: 1 433 kr
  Pantsättningsavgift: 573 kr
  Andel i föreningen: 1.2782%
  Andel av årsavgiften: 1.28042%
  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 1 110 435 kr. Baseras på uppgifter från föreningens årsredovisning för 2022

  Driftkostnader

  El: 631 kr/mån
  Försäkring: 258 kr/mån
  Vatten och avlopp: 530 kr/mån
  Personer i hushållet: 5
  Totalt: 1 419 kr/mån

  Energideklaration: Utförd
  Energiklass: C
  Energideklarationsdatum: 2022-08-02
  Primärenergital: 71

Planritning

Fråga mig om den här bostaden!

Staffan Fritzell

Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: [email protected]