Backstuguvägen 2 // Lindbacken

Exklusivt bostadsrättsparhus i två plan

Exklusiva materialval // Stort altandäck // Härligt ljusinsläpp // Plats för två bilar på uppfart // Golvvärme i hela huset // Härlig planlösning

Backstuguvägen 2

 • 3 795 000 kr
 • 5 rum
 • 130 kvm
 • Bostadsrätt

Nu ges äntligen tillfälle att förvärva ett av de exklusiva 2-plansparhusen i Brf Lindbacksparken Två.

En känsla av modern lyx genomsyrar verkligen denna bostad. De exklusiva materialvalen ihop med den väl genomtänkta designen av huset gör det mer än tydligt att såväl arkitekter som inredare inte lämnat något åt slumpen. Här får ni vitvaxade trägolv i alla rum, infällda armaturer i taken och vattenburen golvvärme på bägge våningsplan för ökad komfort och trivsel. De genomgående höga fönsterpartierna skapar en härlig rymd och ger ett helt fantastiskt ljusinsläpp till bostaden. Generös takhöjd på bägge våningsplanen. Den öppna sociala planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum ger utsökt kontakt med era minglande matgäster.

Parhuset består av två plan med en sammanlagd boarea om hela 130 kvm. Husets entréplan ger en stor hall med bra förvaring, stort badrum med duschplats och tvättmöjligheter, stort välutrustat kök med vitvaror från Smeg, gott om förvaringsutrymmen, fantastiska arbetsytor samt en väl tilltagen matplats. Här finns utgång till altandäcket via skjutbart glasparti. Under trappen finns ett inbyggt skafferi/förråd. Stort vardagsrum med gott om plats för varierande möblering samt två utgångar till altandäcket. Vardagsrummet är förberett för braskamin. Det övre planet har en möblerbar hall, stort badrum med inkaklat badkar samt fyra härliga sovrum. Övervåningens varierande former med takkupa, snedtak och takfönster ger en härlig känsla. De rymliga kattvindarna på bägge sidor av huset bjuder på extra förvaringsutrymme.

Bostaden omges av ett fantastiskt altandäck som skärmas in av uppvuxen häck samt staket. Här finns också en stor markis, fina planteringar och träd som ”kommer upp” ur altanen på ett väldigt smakfullt sätt. Den stora asfalterade infarten ger plats för två bilar. Här finns också ett praktiskt förråd

Brf Lindbacksparken Två består av 8st parhus, 16 lägenheter totalt som uppfördes 2015.

Lindbacken är ett populärt, lugnt och barnvänligt område med bra skolor och förskolor. Här bor ni med ett naturnära läge men endast ca 6 minuter till Gränby Centrum och ca 10 minuter till Uppsala City. I området finns en välsorterad ICA-butik, fina parkområden, fotbollsplan, lekplatser, utegym, motionsspår mm. Utsökt pendlingsläge med goda bussförbindelser och nära till motorvägspåfarten.

Det här är verkligen en bostad ni behöver uppleva på plats.

Varmt välkomna på visning!

 • Hela huset har vattenburen golvvärme. Samtliga rum har vitvaxade trägolv om inget annat nämns i nedanstående beskrivning.

  Entréplan
  HALL med gott om plats för avhängning. Stor garderob med spegelförsedda skjutdörrar. Stort glasparti i entrédörr som ger rikligt med ljusinsläpp. Infällda spotlights i taket. Klinkergolv och vitmålade väggar.

  BADRUM med helkaklade väggar och klinkergolv. Stor elegant kommod med bra förvaring. Här finns tvättmaskin, torktumlare, led-belyst spegel, duschplats bakom vikbara glasväggar, handdukshängare samt en wc. Infällda spotlights i taket.

  Stort KÖK och MATPLATS i öppen planlösning, som sammanbinds genom den väl tilltagna köksön. Här finns rikligt med förvaringsutrymmen och generösa arbetsytor. Bänkskiva i exklusiv kompaktlaminat. Underlimmad diskho med blandare som har riktbart duschmunstycke. Mosaik på vägg ovan bänkyta. Infällda led-spotlights under överskåpen. I taket finns flertalet riktbara spotlights infällda. Under trappen till övervåningen finns ett praktiskt förrådsutrymme som också skulle kunna nyttjas till skafferi. Den maskinella utrustningen, från Smeg, består av en integrerad kyl och frys, båda i fullhöjd, integrerad diskmaskin, induktionshäll, takhängd fläkt, inbyggd varmluftsugn samt en inbyggd mikro. Den stora matplatsen ger plats för över 10 matgäster. Vitmålade väggar. De härliga fönsterpartierna i två väderstreck ger ett fantastiskt ljusinsläpp och har en skjutdörr som tar er vidare ut på altandäcket.

  Stort VARDAGSRUM som bjuder på härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna i två väderstreck. Här finns två utgångar till altandäcket. Gott om plats för soffgrupp tv-lösning och annat möblemang. Vitmålade väggar. Sovrummet kan delas av för den som önskar ett sovrum till. Förberett för braskamin.

  Övre plan
  Trappa med praktisk infälld belysning i vägg tar er upp till den möblerbara halldelen.

  SOVRUM med takkupa försett med stort fönsterparti som ger rikligt med ljusinsläpp. Vitmålade väggar.

  SOVRUM med takfönster som ger rikligt ljusinsläpp. Här varvas målade väggar med tapetserade.

  SOVRUM med målade väggar. Rikligt med förvaringsutrymme i kattvind. Stort fönster som ger rikligt ljusinsläpp.

  BADRUM med helkaklade väggar och klinkergolv. Inkaklat badkar med duschmöjligheter. Stort fönster som ger härligt ljusinsläpp. Här finns handdukshängare, vägghängt högskåp, kommod med bra förvaring, spegel samt en wc. Infällda spotlights i taket.

  SOVRUM med målade väggar. Rikligt med förvaringsutrymme i kattvind. Stort fönster som ger rikligt ljusinsläpp. • Byggnad

  Byggnadstyp: 2 plan
  Byggnadsår: 2015
  Uppvärmning: Vattenburen golvvärme, frånluftsvärmepump.

  Våningsplan/hiss

  Våning: 0 av 0
  Hiss: Nej

  TV- och internetanslutning

  Ansluten till Telias Öppna Fibernät, medlem tecknar valfri ansluten leverantör.
  Ansluten till Telias Öppna Fibernät, medlem tecknar valfri ansluten leverantör.

  Balkong/uteplats

  Stort altandäck som sträcker sig runt bostaden. Stor markis finns installerad. Altandäcket omges av uppvuxen häck samt staket. Soligt söderläge.

  Bilplats

  Plats för två bilar på den asfalterade uppfarten.

  Övriga utrymmen

  Utanför entrén finns ett förråd.

  Bostadsrättsförening

  Lindbacksparken två
  Organisationsnummer: 769628-4228
  Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
  Föreningen tillåter delat ägande: Nej
  Ort: Uppsala
  Äkta förening: Ja
  Organisationsform: Bostadsrättsförening
  Äger föreningen marken: Ja
  Pantsättningsavgift: 525 kr
  Gatuadress: Backstuguvägen
  Överlåtelseavgift: 1 313 kr
  Överlåtelseavgift betalas av: Köpare

 • Kontakta ansvarig mäklare för visning eller intresseanmälan

  Tack för din intresseanmälan!

 • Pris: 3 795 000 kr Utgångspris
  Avgift: 7 198 kr . I månadsavgiften ingår kallvatten och sophämtning.

  Överlåtelseavgift: 1 313 kr
  Pantsättningsavgift: 525 kr
  Andel i föreningen: 6.3539%
  Andel av årsavgiften: 6.3539%
  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 1 509 003 kr. Beräknad på år 2022.

  Driftkostnader

  Elkostnaden inkluderar uppvärmning
  El: 1 200 kr/mån
  Försäkring: 210 kr/mån
  Personer i hushållet: 1
  Totalt: 1 410 kr/mån

  Energideklaration: Utförd
  Energiklass: E
  Energideklarationsdatum: 2022-01-12
  Primärenergital: 134

Planritning

Fråga mig om den här bostaden!

Mattias Hellström

Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0709-70 70 76
E-post: [email protected]