Orienteringsvägen 14 // Storvreta

Mysigt och välplanerat hus med stor pool och dubbelgarage

Härlig pool med rymlig altan // Fiber // Stor uteplats // Dubbelgarage // Perfekt pendlingsläge // Familjevänligt läge // Lugnt och naturnära

Orienteringsvägen 14

 • 6 500 000 kr
 • 7 rum
 • 101 kvm boarea
 • 55 kvm biarea
 • Villa

Detta är en kommande försäljning. Lägenheten kan komma att säljas på förhand. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Söker ni en hemtrevlig villa med härlig uteplats och pool i ett naturnära område? Då är Orienteringsvägen 14 något för er! Välkommen till denna rymliga och välplanerade familjevilla i Storvreta som passar perfekt för den moderna familjen som söker det där lilla extra. Här har ni möjligheten att flytta till ett familjevänligt område där familjen kan växa och skapa nya minnen. Huset har en optimal planlösning med härliga sällskapsytor på ca 160 kvm som fördelar sig på 7 rum och kök.

Ni kommer in i en välkomnade hall med plats för avhängning av ytterkläder bakom praktisk garderobslösning. Vidare möts ni av ett stort och socialt vardagsrum där man får plats med stor soffgrupp och tv-bänk. Från vardagsrummet tar ni er ut till den härliga poolen med stor altan och mysigt inglasat uterum. Kök med plats för stor matgrupp och den maskinella utrustningen består av diskmaskin, ugn, mikro, induktionshäll, fläkt, kyl och frys. Tvättstugan angränsar till köket och det finns även en grovingång. Två sovrum på nedre plan där det finns en praktisk klädkammare i det ena rummet. Helkaklat badrum med badkar, WC och handfat med kommod. På övervåningen finner ni tre sovrum och ett allrum samt ett badrum med dusch. Den lättskötta tomten på baksidan ger utrymme för lek och aktiviteter. Här finns också ett inglasat utrymme med plats för matgrupp och ett förråd. Stort dubbelgarage och uppfarten är asfalterad med gott om plats för flertalet bilar.

Storvreta har ett stort föreningsliv och gott om fritidsaktiviteter för alla åldrar, motionsspår sommar som vinter och här finns också all tänkbar service som exempelvis livsmedelsbutiker, förskolor, skola, bibliotek, restauranger mm. Härifrån tar ni er smidigt till Uppsala via upptåget eller buss. För dig som pendlar med bil så är påfarten till E4:an inom bekvämt avstånd.

Här kommer ni att trivas så varmt välkomna på visning!

 • Byggnad

  Byggnadstyp: 1 ½ plan
  Byggnadsår: 2011
  Uppvärmning: Frånluftsvärmepump, vattenburet radiatorsystem
  Bjälklag: Trä
  Byggnadstyp: 1 ½ plan
  Fasad: Träpanel
  Grundläggning: Krypgrund
  Stomme: Trä
  Tak: Betongpannor

  Interiör
  Antal sovrum: 5
  Antal rum: 7

  Tomt
  Tomtarea: 953 kvm

  Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp..

 • Kontakta ansvarig mäklare för visning eller intresseanmälan

  Tack för din intresseanmälan!

 • Pris: 6 500 000 kr Utgångspris

  Driftkostnader

  Taxeringsår: 2021
  Byggnadsvärde: 1 817 000 kr
  Markvärde: 987 000 kr
  Kommunal fastighetsavgift: 9 525 kr
  Värdeår: 2011
  Summa taxeringsvärde: 2 804 000 kr

  Det finns 4 pantbrev om totalt 4 888 000 kr.

  Energideklaration: Utförd
  Energiklass: D
  Energiförbrukning: 54
  Energideklarationsdatum: 2022-05-14
  Primärenergital: 97

Planritning

Fråga mig om den här bostaden!

Tove Söderström

Fastighetsmäklare

Mobil: 073-700 59 43
E-post: [email protected]