Vadbron 310 // Skuttunge

Stora möjlighet att påverkar huset efter egna önskemål och det ingår i priset.

Enplansvilla// Mycket Välplanerade kvm// Öppet till nock// Stora fönsterpartier// Exklusiva material// 2244 kvm tomt// Ca 20-25 min till Uppsala

Vadbron 310

 • 0 kr
 • 6 rum
 • 126 kvm boarea
 • 0 kvm biarea
 • Villa

Nyproducerad enplansvilla till salu! Köparen får vara med och påverka färger, materialval mm och det ingå i priset.

Njut av en lugn och naturnära livsstil i ditt drömhem. Med denna påkostade enplansvilla har kommande ägare en unik möjlighet att anpassa huset efter egna önskemål. Köparen kan helt enklet vara med och välja golv, färger på väggar, utseende på kök, kakel och klinker i badrum osv, allt från ett stort sortiment och det ingår i priset. Vatten och avlopp är redan på plats och bredband kommer att dras in.

En stor tomt på drygt 2200 kvm med sol från morgon till sen kväll ger dig mycket utrymme för att njuta av utomhuslivet. Gott om plats för uteplatser med utgång från vardagsrum/allrum i två väderstreck.

Inne i huset finner du en mycket tilltalande planlösning och stora fönsterpartier och öppet till nock i kök/allrum vilket ger bostaden ett härligt ljusinsläpp och en känsla av rymd. Köket är fullt maskinellt utrustat med vitvaror från Electrolux. Ett Master bedroom med eget badrum och walk-in-closet. Ytterligare 2-3 sovrum ger dig gott om plats för hela familjen och ett extra tv-rum/vardagsrum gör det enkelt att umgås. Ett badrum med fönster och en tvättstuga med groventré.

Busshållplatsen ligger i direkt närhet, med skolbuss tillgänglig för de yngre. Fastigheterna har ett lantligt och lugnt läge med ca en mil till både Björklinge och Bälinge med matbutiker, skolor, förskolor, fotbollsklubbar, hockeyklubbar mm. I området finns också flertalet hästgårdar, Edenhof golfbana samt fina bad så som vid Långsjön i Björklinge och Bälingebadet. Buss nr 104 går precis utan för och till Uppsala är det ca 20-25 min med bil.

Möjlighet att få tomten iordningställd med gräsmatta, grusad uppfart, altaner mm finns för att skapa en trivsam utomhusmiljö. Bygglov för carport är klart och det finns gott om plats för ett atterfallshus, garage eller annan byggnad om du önskar.

Missa inte denna unika chans att skapa ditt drömhem! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information eller för visning.

 • Planritning : Huset har en mycket tilltalande, smart och praktisk design. Idag ligger inga golv i huset, inga väggar är målad, köket sitter ej och badrummen är tomma. Det innebär att du som köpare får vara med och välja färger, material, stil på kök och badrum från ett stort sortiment. Allt detta ingår i priset.

  En ordentlig hall med plats för klädhängare mm, ett tv-rum som enkelt kan göras om till sovrum nr fyra. Köket/allrummet är väl tilltaget och har gott om plat för ett fullt utrustat kök, en ordentlig matsalsmöbel, ev en köksö samt en soffhörna. Här finns stora fönsterpartier och altandörrar i två väderstreck.

  Tvättstuga med groventré.

  Ett ordentligt badrum där det är fördraget för WC, handfat och dusch.

  Tre bra sovrum som ligger i tre olika hörn av huset varav det ena är master bedroom med egen egen walk in closet och ett eget badrum.
 • Byggnad

  Byggnadstyp: 1 plan
  Byggnadsår: 2023
  Uppvärmning: Frånluftsvärmepump från Nibe, vattenburet system i hela plattan
  Övrigt: Allmänt
  BWN (www.bwnbygg.se) har entreprenaden för huset har en AAA-klassning och bygger samtliga hus i lösvirke där leverantörer håller en extremt hög standard. För mer detaljerad teknisk beskrivning, kontakta ansvarig mäklare.
  Bjälklag: Trä
  Byggnadstyp: 1 plan
  Utvändigt plåtarbete: Plåt
  Fasad: Liggande träpanel
  Grundläggning: Betong
  Stomme: Trä
  Tak: Betongpannor
  Fönster: 3-glasfönster isoler

  Interiör
  Max antal sovrum: 4
  Antal sovrum: 3
  Antal rum: 6

  Tomt
  Tomtarea: 2244 kvm
  Övrigt: En stor tomt med goda möjligheter till garage, altaner, planteringar och mycket mer.

  Vatten/avlopp
  Egen borrad brunn samt gemensamt avlopp med infiltration med ytterligare 4 fastigheter. .

 • Kontakta ansvarig mäklare för visning eller intresseanmälan

  Tack för din intresseanmälan!

 • Pris: 0 kr accepterat utgångspris

  Driftkostnader

  Kostnad för fastighetsavgift/skatt 2 850 kr för 2023. Övriga driftskostnader finns ej då ingen bott i huset.

  Taxeringsår: 2021
  Byggnadsvärde: 0 kr
  Markvärde: 285 000 kr
  Kommunal fastighetsavgift: 2 850 kr
  Summa taxeringsvärde: 285 000 kr

  Energideklaration: Ej utförd

Planritning

Fråga mig om den här bostaden!

Daniel Söderström

Fastighetsmäklare, Delägare, Privat och kommersiellt

Mobil: 070-5172800
E-post: [email protected]