Hjortrongatan 36 // Slavsta

Kommande försäljning // Ett kanonläge med parken som närmaste granne // Soligt hela dagen // 154+12 kvm // 6 rum // Altan // Välplanerat hus

Hjortrongatan 36

 • 4 990 000 kr
 • 6 rum
 • 154 kvm boarea
 • 12 kvm biarea
 • Villa

Detta är en kommande försäljning. Kontakta ansvarig mäklare om ni är intresserade eller har några frågor.

Välkommen till denna härliga bostad i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till allt du behöver. Detta vackra parhus har ett idealiskt läge som granne till en stor grön park med lekplats, pulkabacke och många andra aktiviteter för hela familjen att njuta av.

Huset är rymligt och erbjuder totalt 154 kvm på två plan med sex rum, två badrum och ett kvadratiskt kök vilket ger gott om utrymme för hela familjen att trivas i. Den insynsskyddade hörntomten på 464 kvm ger dig också möjlighet att njuta av privatlivet och utomhuslivet på din egna uteplats.

Om du vill ha möjligheten att hyra ut ett flera rum finns det en separat ingång till den delen av huset som gör detta enkelt att göra.

Infarten ger plats för flera bilar och läget i en återvändsgata gör att du kan njuta av ett lugnt liv utan mycket trafik. Det är enkelt att ta sig till Uppsala centrum med buss eller cykel, och påfarten till E4:an ligger också i närheten för dem som behöver pendla.

Här bor du i ett barnvänligt och lugnt område med förskolor och skolor i närheten. Här finns också lekparker och stora grönområden. Du har också närheten till Årsta centrum med bra allmän service så som vårdcentral, tandläkare matbutik mm. Även gallerian Gränbystaden ligger nära och här hittar du gott om butiker, restauranger och all tänkbar service. Till Uppsala centrum och Centralstationen finns det fina cykelvägar och bra kommunikation med buss. Påfart till E4:an når du på några minuter med bil.

Detta är verkligen ett fantastiskt tillfälle att skaffa sig en fin och rymlig bostad i ett underbart område. Missa inte chansen att se det själv!

 • Byggnad

  Byggnadstyp: 2 -plan med vind, parhus
  Byggnadsår: 1993
  Uppvärmning: Fjärrvärme
  Bjälklag: Trä
  Byggnadstyp: 2 -plan med vind, parhus
  Utvändigt plåtarbete: Plåt
  Fasad: Tegel
  Grundläggning: Platta på mark
  Stomme: Trä
  Tak: Betongpannor
  Fönster: Isolerglasfönster

  Övriga utrymmen

  Ett stort förråd.

  Närområde

  I Slavsta bor du i ett barnvänligt och lugnt område med förskolor och skolor i närheten. Här finns också lekparker och stora grönområden. Du har också närheten till Årsta centrum med bra allmän service så som vårdcentral, tandläkare matbutik mm. Även gallerian Gränbystaden ligger nära och här hittar du gott om butiker, restauranger och all tänkbar service. Till Uppsala centrum och Centralstationen finns det fina cykelvägar och bra kommunikation med buss. Påfart till E4:an når du på några minuter med bil. Här stannar också Lännakatten på somrarna om du vill ta en mysig tågresa med ånglok till badplatsen.


  Interiör
  Max antal sovrum: 6
  Antal sovrum: 5
  Antal rum: 6

  Tomt
  Tomtarea: 464 kvm
  Uteplats: En trevlig altan på baksidan av huset med utgång från allrummet. Här ligger solen på från lunch till sen kväll och det är insynsskyddat samt parken framför på andra sidan häcken.
  Övrigt: En härlig hörntomt med direkt anslutning till en stor park, perfekt för barnfamiljen. Ett av områdets kanske bästa läge med sol från morgon till solnedgång.

  Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp..

 • Kontakta ansvarig mäklare för visning eller intresseanmälan

  Tack för din intresseanmälan!

 • Pris: 4 990 000 kr utgångspris

  Driftkostnader

  utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 9 287 kr.
  El: 13 000 kr/år
  Uppvärmning: 9 000 kr/år
  Försäkring: 6 000 kr/år
  Vägförening: 16 800 kr/år
  Vatten och avlopp: 5 000 kr/år
  Personer i hushållet: 4
  Totalt: 49 800 kr/år

  Taxeringsår: 2021
  Byggnadsvärde: 2 178 000 kr
  Markvärde: 1 563 000 kr
  Kommunal fastighetsavgift: 9 287 kr
  Värdeår: 1993
  Summa taxeringsvärde: 3 741 000 kr

  Det finns 5 pantbrev om totalt 2 850 000 kr.

  Energideklaration: Utförd
  Energiklass: D
  Energiförbrukning: 112
  Energideklarationsdatum: 2015-01-14

Planritning

Fråga mig om den här bostaden!

Daniel Söderström

Fastighetsmäklare, Delägare, Privat och kommersiellt

Mobil: 070-5172800
E-post: [email protected]