Österängsgatan 19F // Fålhagen

Topprenoverat radhus i tre plan i hjärtat av Fålhagen

Toppskick // Stilrent renoverat // 203 kvm beboelig yta // Underbar uteplats // Solceller // Väl tilltagna rum // Pendlarläge // Gott om förvaring

Österängsgatan 19F

 • 8 500 000 kr
 • 6 rum
 • 136 kvm boarea
 • 67 kvm biarea
 • Villa

Välkommen till detta underbara och nyrenoverade radhus i Fålhagen, Uppsalas pärla. Ett boende i absolut toppskick som kombinerar modern elegans med funktionell design. Här finner du allt du kan önska dig för en bekväm och trivsam vardag, med en underbar uteplats i sydvästläge, en rymlig balkong och generösa 203 kvm beboelig yta. Hela bostaden har nyligen genomgått en omsorgsfull renovering, vilket gör att du bara kan flytta in och njuta av vardagen. Den underbara uteplatsen i sydvästläge är perfekt för soliga dagar och mysiga kvällar med familj och vänner. Den generösa balkongen är en fristad där du kan njuta av kvällssolen ytterligare en liten stund.

Med hela 203 kvm (136+67) beboelig yta finns det gott om utrymme för hela familjen att leva och växa. De rymliga sällskapsytorna på entréplanet bjuder in till middagar och umgänge med vänner och familj medans det övre planet med fyra väl tilltagna sovrum och ett stort och stilrent badrum med båda dusch- och badkar blir familjens privata del. I källaren finns extra utrymme för gästrum/allrum som passar perfekt för mysiga filmkvällar, WC, tvättstuga samt generösa förvaringsutrymmen.

Beläget i populära och centralt belägna Fålhagen, är detta radhus perfekt för barnfamiljer. Nära till skolor, grönområden och på bekvämt avstånd till stadens puls. Med närhet till Uppsalas citykärna har du bekväm tillgång till shopping, restauranger och kulturella evenemang. Den som pendlar tar sig snabbt- och enkelt till både Resecentrum och E-4:ans påfart.

Detta är en kommande försäljning men välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om detta drömboende!

 • Rymlig och välkomnande hall där du kan hänga av dig ytterkläder vid entrén och sedan öppnar den inre hallen upp sig där det finns gott om plats för sitt- och förvaringsmöbler. Vacker ljust marmorgolv i hela hallen.

  Stor och välplanerat kök från Ballingslöv med generösa förvaringsutrymmen i bänk- och väggskåp. Arbetsytor på vacker bänkskiva i kompositsten med vitt kakel ovanför. Belysning från infällda spotlights i taket. Den maskinella utrustningen består av ugn, induktionshäll, fläkt, diskmaskin samt fullhöjds kyl- och frys med plats för mikro finns ovanför. Matplats vid fönster mot den lummiga framsidan. Parkettgolv och ljust målade väggar.

  Luftigt vardagsrum med en underbart ljusinsläpp från fönsterband som löper längs med rummets ena sida. Vacker originalparkett och ljust målade väggar. Belysning från infällda spotlights i taket. Plats för matsalsmöbel och stor soffgrupp vilket gör detta till hemmets naturliga mittpunkt. Härifrån når man också den rogivande uteplatsen som är försedd med trätrall och här kan du kan njuta av solen större delen av dagen/kvällen.

  Helkaklad gäst-wc med moderna och stilrena materialval och golvvärme. Vägghängd Wc, spegel med belysning samt tvättställ med förvaring under.

  Det övre planet ger en rymlig hall med ljusinsläpp från takfönster. Hela våningsplanet har vackert sammanhängande parkettgolv utan trösklar och ljust målade väggar.

  Stort och lyxigt badrum med moderna och stilrena materialval med golvvärme. Här finns både duschhörna med tak-och handdusch samt badkar. Förvaring i spegelskåp och i kommod under tvättställ. Vägghängd WC och ljusinsläpp från takfönster.

  Sovrum med gott om inbyggd förvaring. Här finns plats för dubbelsäng med sidobord samt ytterligare möbel. Ljusinsläpp från fönster samt utgång till den härliga balkongen som är belägen i sydväst där du ka njuta av solen större delen av dagen.

  Sovrum med gott om inbyggd förvaring. Här finns plats för dubbelsäng med sidobord samt ytterligare möbel. Ljusinsläpp från fönster samt utgång till den härliga balkongen som är belägen i sydväst där du ka njuta av solen större delen av dagen.

  Sovrum med gott om inbyggd förvaring. Här finns plats för dubbelsäng med sidobord samt ytterligare möbel. Ljusinsläpp från fönster mot den grönskande gården på husets framsida.

  Sovrum med gott om inbyggd förvaring. Här finns plats för dubbelsäng med sidobord samt ytterligare möbel. Ljusinsläpp från fönster mot den grönskande gården på husets framsida.

  Källarplanet har en rymlig hall med vackert stengolv och ljust målade väggar. Generösa förvaringsutrymmen i angränsande förrådsutrymme.

  Stort allrum/gästrum med ljusinsläpp från fönster. Här finns gott om plats för dubbelsäng, stor soffgrupp och förvaringslösningar. Parkettgolv och ljust målade väggar.

  Gäst-WC med mörkt hexagon klinker med golvvärme och vitt kakel på väggarna. Förvaring i spegelskåp och i tvättställsskåp. WC och belysning från infällda spotlights i taket.

  Rymlig tvättstuga med gott om arbetsytor på bänkskiva ovanför tvättmaskin och torktumlare. Dubbelho, handukstork och duschhörna med vikbar glasvägg. Belysning från spotlights i taket och ljusinsläpp från fönster. Angränsande pannrum med extra plats för förvaring.
 • Byggnad

  Byggnadstyp: 2 plan med källare
  Byggnadsår: 1970
  Uppvärmning: Fjärrvärme
  Renoveringar: 2023: Solpaneler
  2022: Installation laddbox garage
  2020: Nytt badrum övre plan
  2020: Stenläggning och planteringar framsida
  2018-2019: Totalrenovering av hela huset: Kök från Ballingslöv, nya ytskikt, ny el, flytspackling källare, nya fönster och balkongdörrar, tvättstuga, WC källare och entréplan, trall och staket baksida.
  2014: Nytt tak
  Bjälklag: Trä
  Byggnadstyp: 2 plan med källare
  Fasad: Tegel och träpanel
  Fönster: 3-glasfönster

  Övriga utrymmen

  På gårdsplanen finns en garagelänga där en plats hör till denna bostad. Laddbox för elbil finns.

  TV- och internetanslutning

  Anslutet fill fibernätet
  Anslutet fill fibernätet

  Närområde

  Fålhagen, Uppsalas kanske populäraste område med ett ypperligt pendlarläge, blandad arkitektur från sekelskiftet fram till nutid och stora gröna innergårdar. Här finns bla Fodeparken med lekplatser och promenadstråk. I närområdet finns flera gym, butiker, ett par konditorier och restauranger. Även Vaksalatorg med Uppsala konsert och kongress samt affärshuset Kvarnen med allt vad det erbjuder ligger på ett bekvämt promenadavstånd.


  Interiör
  Antal sovrum: 5
  Antal rum: 6

  Tomt
  Tomtarea: 153 kvm
  Bilplats: Till huset hör en garageplats i intilliggande länga. Det finns även plats för ytterligare bilar på den gemensamma innergården.
  Uteplats: Huset har en underbara altan belägen i sydväst där du kan njuta av solen större delen av dagen. Här finns plats för stor loungegrupp, matplats och grill och allt ramas in av grönskande äppelträd och planteringar.

  På framsidan finns en mysig stenbelagd uteplats med plats för matgrupp. Här kan man sitta och njuta av kaffet och överse när barnen leker på den gemensamma innergården.

  Vatten/avlopp
  Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp..

 • Kontakta ansvarig mäklare för visning eller intresseanmälan

  Tack för din intresseanmälan!

 • Pris: 8 500 000 kr

  Driftkostnader

  El: 14 239 kr/år
  Uppvärmning: 14 025 kr/år
  Försäkring: 7 003 kr/år
  Vägförening: 4 000 kr/år
  Vatten och avlopp: 6 000 kr/år
  Personer i hushållet: 2
  Totalt: 45 267 kr/år

  Taxeringsår: 2018
  Byggnadsvärde: 2 094 000 kr
  Markvärde: 2 211 000 kr
  Kommunal fastighetsavgift: 9 525 kr
  Värdeår: 1970
  Summa taxeringsvärde: 4 305 000 kr

  Det finns 7 pantbrev om totalt 2 000 000 kr.

  Energideklaration: Ej utförd

Planritning

Fråga mig om den här bostaden!

Staffan Fritzell

Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: [email protected]