Juvansbo 37A // Björklinge

Ett modernt boende med många tilltalande detaljer, högt i tak och ett fantastiskt läge. Bör upplevas

Exklusiva tillval // Modern design // Upp till 3 meter i takhöjd // Stora fönsterpartier // Vacker utsikt // Soligt gavelläge med stor uteplats

Juvansbo 37A

 • 3 090 000 kr
 • 5 rum
 • 126 kvm
 • Bostadsrätt

En bostad som måste Upplevas på plats.

Detta eleganta och moderna radhus med ett gavelläge erbjuder en fantastisk stora vackra fönsterpartier med en härligt utsikt och ett vackert ljusinsläpp. Entréplan har ca 3 meter i takhöjd och stora öppna sällskapsytor där varje hörn har omsorgsfullt utformats för att erbjuda en upplevelse av överflöd och komfort. Här hittar du genomgående högkvalitativa materialval, som komposit sten på bänkskivorna, fönsterbänkar i carreramarmor, fina parkettgolv, massiva innerdörrar, helkaklade badrum med en modern och stilren design samt stora fönsterpartier som släpper in mycket naturligt ljus och med en vacker utsikt mot det omgivande landskapet.

På övervåningen finner du rymliga sovrum med gott om förvaring och ett extra allrum, perfekta för avkoppling och avskildhet. Badrummen på båda planen har en modern estetik och högkvalitativa detaljer. Det övre badrummet är särskilt unikt med ett takfönster som låter dig njuta av stjärnhimlen medan du kopplar av i badet.

Detta radhus kombinerar stil med funktionalitet och är i mycket gott skick. Med ljusa färger och parkettgolv skapas en trevlig atmosfär. Här finns också bredband för att hålla dig uppkopplad. En perfekt kombination av bekvämlighet och exklusivitet i ett område som erbjuder en harmonisk arkitektur och närhet till naturen. Dessutom finns en parkeringsplats och ett externt förråd för förvaring. Uteplatsen har en markis för skugga och bekvämlighet.

Björklinge samhälle ligger vid Långsjön med fina badplatser och båtliv. För de som gillar att hålla sig aktiva finns det gott om div idrotter att vara med på, ett elljusspår som också har fina skidspår på vintern. I Björklinge finns välsorterad matbutik, restauranger och gott om aktiviteter. Här finns också bra förskolor och skolor och till Uppsala och Gränbystaden tar det ca 12 minuter med bil och det finns en busshållplatsen i närheten med goda bussförbindelser.

För mer information eller för att boka visning – kontakta ansvarig mäklare.

 • Hela bostaden är i mycket bra skick. Det är genomgående exklusiva materialval och bra maskinell utrustning som ger en tilltalande känsla av lyx. Det är ljust målade väggar och ett ljust parkettgolv.

  Entréplan erbjuder en välkomnande hall med flertalet garderober. Ett modernt badrum med dusch, WC, och handfat med kommod. Kalksten med en ljusgrå färg på golv och vitt matt rakskuren kakel på väggarna. Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt plats för förvaring, här finns också värmepumpen. Köket är fullt maskinellt utrustat med ugn, induktionshäll, fullstor kyl/frys samt flera extra tillval så som skåp hela vägen till tak som ger otroligt gott om förvaring. Bänkskivan är i komposit med fina arbetsytor. Allrummet som är öppet mot köket erbjuder stora ytor för både soffgrupp, matsalsmöbel mm. Här är också utgången till terrassen som har ett skyddat läge mer en härligt utsikt mot naturen utanför (markis finns).

  Det över planet är mer privat, här finns tre sovrum med gott om garderober och förvaring. Ett extra allrum/tv-rum som enkelt kan göras om till ytterligare ett sovrum. Badrummet uppe är också modernt med en fin design och ett härligt takfönster ovan badkaret. Kalksten med en ljusgrå färg på golv och vitt matt rakskuren kakel på väggarna.
 • Byggnad

  Byggnadstyp: 1 ½ plan med snedtak
  Byggnadsår: 2022
  Uppvärmning: Värmepump-frånluft
  Övrigt: Gemensam sophantering i föreningen. Föreningen består av 39 bostäder.

  Våningsplan/hiss

  Våning: 0 av 0 (Bostaden har 2 våningar. )
  Hiss: Nej

  TV- och internetanslutning

  Tv via fiber.
  Fiber finns indraget, leverantör väljs via Global Connect (tidigare IP-Only).

  Balkong/uteplats

  Ett stort trädäck med ett skyddat läge på baksidan av huset med sol från lunch till solnedgång och en fantastisk utsikt.

  Bilplats

  Till bostaden hör en parkeringsplats.

  Övriga utrymmen

  Bostaden har ett ordentligt förråd som ligger strax utanför huset.

  Bostadsrättsförening

  Juvansbo i Uppsala 1
  Organisationsnummer: 769638-6312
  Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
  Föreningen tillåter delat ägande: Ja
  Äkta förening: Ja
  Antal lägenheter: 39
  Organisationsform: Bostadsrättsförening
  Äger föreningen marken: Ja
  Pantsättningsavgift: 525 kr
  Gatuadress: Torstenssonsgatan 12
  Överlåtelseavgift: 1 313 kr

 • Kontakta ansvarig mäklare för visning eller intresseanmälan

  Tack för din intresseanmälan!

 • Pris: 3 090 000 kr som utgångspris
  Avgift: 6 423 kr . I avgiften ingår sophantering, vägunderhåll, snöröjning samt avlopp.

  Överlåtelseavgift: 1 313 kr
  Pantsättningsavgift: 525 kr
  Andel i föreningen: 2.68%
  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 0 kr. Tyvärr finns det ingen aktuell årsredovisning för Brf Juvansbo I Uppsala 1 i BRF-hjälpen. Vi kan därför inte beräkna den Indirekt Nettoskuldsättningen.

  Driftkostnader

  I avgiften till samfälligheten ingår vatten och i avgiften för el ingår uppvärmning.
  El: 886 kr/mån
  Försäkring: 162 kr/mån
  Vägförening: 460 kr/må
  Personer i hushållet: 2
  Totalt: 1 508 kr/mån

  Energideklaration: Utförd
  Energiklass: C
  Energideklarationsdatum: 2022-09-28
  Primärenergital: 59

Planritning

Fråga mig om den här bostaden!

Daniel Söderström

Fastighetsmäklare, Delägare, Privat och kommersiellt

Mobil: 070-5172800
E-post: [email protected]