Eldkvarnsgatan 7 // Kungsängen / Industristaden

Ett mycket tilltalande hem med ett lugnt läge nära Fyrisån, fina parker, Centralstationen och city

Öppen planlösning// Väl tilltagen och skyddad altan // Härlig rymd // Lugnt läge // Fullt maskinellt utrustad // Lågt belånad brf // Centralt läge

Eldkvarnsgatan 7

 • 2 450 000 kr
 • 2 rum
 • 44 kvm
 • Bostadsrätt

Detta är en kommande försäljning, kontakta ansvarig mäklare för för mer information.

Upptäck detta välplanerade boende, komplett med moderna bekvämligheter och en riktigt rymlig altan med ett kanonläge mot den lugna innergården, bara ett stenkast från Fyrisån och Tullgarnsparken.

Bostaden har en genomgående mycket hög standard med ljusa väggar och parkettgolv i ek. Bostaden fördelar sig på en välkomnande hall med förvaring, ett helkaklat badrum med en modern design med en kombimaskin, dusch, WC , handfat med kommod, handdukstork och golvvärme. Utöver det finns ett bra sovrum med en stor inbyggd garderob med skjutdörrar och ett fullt utrustat kök men bra förvaring, fina arbetsytor och diskmaskin. Ett väl tilltaget allrum med gott om plats för både matsalsmöbel och soffgrupp. Här är också utgången till altanen som ligger i söder med ett lugnt läge mot den påkostade innergården.

Bostadsrättsföreningen är stabil med en välskött ekonomi och en trivsam, välinvesterad innergård som inkluderar grillmöjligheter, sittgrupper och lekplatser. Medlemmarna har förmånen att kunna använda orangeriet för särskilda tillfällen. Föreningen erbjuder en gästlägenhet för övernattande besökare och en bastu med inomhus- och utomhusavdelning på den intilliggande altanen.

Läget är enastående, med härliga motionsspår längs Fyrisån några minuter bort, Stadsparken med konserter hela sommaren i Parksnäckan och både fotbollsstadion och bandyarena på andra sidan ån. Uppsala Citys rika utbud inom sju minuters avstånd. Centralstationen når du på tio minuter och i området finner du även gym, flera restauranger, butiker, frisörer och mycket mer.

För mer information eller för att boka visning, kontakta ansvarig mäklare.

 • Hela bostaden är i mycket bra skick med en ljus färgsättning på väggar och ett ljus parkettgolv i ek.

  En välkomnande hall med gott om förvaring i en stor garderob med skjutdörrar. Allrummet är öppet till köket som är fullt maskinellt utrustad inkl diskmaskin. Det finns gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöbel, tv-möbel mm. Från allrummet når du uteplatsen som är väl tilltagen med ett lugnt läge mot innergården med lagom höga buskar runt. Sovrummet finns det bra med plats fr en dubbelsäng och det finns gott om förvaring i en stor garderob med skjutdörrar. Badrummet har en modern och ljus design och har WC, handfat med kommod, dusch med fällbara glasdörrar, en kombimaskin samt golvvärme. Klinkers på golvet och kaklade väggar. Till bostaden hör också ett bra källarförråd.
 • Byggnad

  Byggnadstyp: Flerbostadshus
  Byggnadsår: 2018
  Uppvärmning: Fjärrvärme

  Våningsplan/hiss

  Våning: 1 av 5 (Markplan mot innergården)
  Hiss: Ja (Hiss från samtliga plan inkl källare/garage. )

  TV- och internetanslutning

  Tv från Tele2.
  Föreningen är ansluten till Tele2 som leverantör av bredband, TV och telefoni. Ett obligatoriskt tillägg för detta tillkommer på 219 kr/mån.

  Balkong/uteplats

  Bostaden har en stor altan i söder med utgång från vardagsrummet med ett lugnt läge mot innergården.

  Bilplats

  Föreningen har 110 p-platser i garaget (1100 kr per månad) varav 70 st är utrustade med laddboxar för elbil (1250-1550 kr plus förbrukning per månad). Det finns 4 stycken MC-platser (440 kr per månad). Separat kösystem tillämpas och normalt tar det ca 12 månader att få en p-plats. Det finns också gott om parkeringar i området.

  Övriga utrymmen

  Till bostaden hör ett källarförråd. I föreningen finns också bastu, övernattningsrum och ett orangeri, perfekt för kalas.

  Bostadsrättsförening

  HSB 402 Hamnen
  Organisationsnummer: 769628-4426
  Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
  Ort: Uppsala
  Äkta förening: Ja
  Organisationsform: Bostadsrättsförening
  Äger föreningen marken: Ja
  Pantsättningsavgift: 573 kr
  Överlåtelseavgift: 1 433 kr
  Överlåtelseavgift betalas av: Köpare

 • Kontakta ansvarig mäklare för visning eller intresseanmälan

  Tack för din intresseanmälan!

 • Pris: 2 450 000 kr som utgångspris
  Avgift: 2 438 kr . I avgiften ingår bostadsrättstillägg, värme och kallvatten. El och varmvatten mäts och debiteras direkt från föreningen efter faktisk förbrukning.

  Överlåtelseavgift: 1 433 kr
  Pantsättningsavgift: 573 kr
  Andel i föreningen: 0.3837%
  Andel av årsavgiften: 0.3837%
  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 357 852 kr. Beräknad på år 2023.

  Driftkostnader

  El: 250 kr/mån
  Försäkring: 200 kr/mån
  Vatten och avlopp: 150 kr/mån
  Personer i hushållet: 1
  Totalt: 600 kr/mån

  Energideklaration: Utförd
  Energiklass: C
  Primärenergital: 61

Planritning

Fråga mig om den här bostaden!

Daniel Söderström

Fastighetsmäklare, Delägare, Privat och kommersiellt

Mobil: 070-5172800
E-post: [email protected]