Orgelgatan 7 // Kapellgärdet

WOW-bostad med högt i tak och stor takterrass

Takterrass på ca 52 kvm // Utgång till terrass från alla rum // Rymliga rum // 3,10 i takhöjd // Nära city & Röbospåret // Exklusiva materialval

Orgelgatan 7

 • 4 095 000 kr
 • 3 rum
 • 74 kvm
 • Bostadsrätt

Välkommen hem till denna välplanerade och ljusa lägenhet på Orgelgatan 7, där öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt stora fönsterpartier skapar ett härligt ljusinsläpp och ger en känsla av rymd med den häftiga takhöjden på 3,1 m. Den unika och soliga takterrassen på ca 52 kvm är lägenhetens guldkorn och här kan ni njuta av härliga middagar och sociala tillställningar med plats för bord, stolar och odlingsmöjligheter. Det rymliga vardagsrummet erbjuder plats för en större soffgrupp och tv-möbel och här finns utmärkta möjligheter för umgänge och avkoppling. Det moderna köket är utrustat med induktionshäll, kyl och frys samt diskmaskin för en smidig vardag. Två rymliga sovrum där det ena ger plats för en skön dubbelsäng och bjuder på generöst ljusinsläpp, medan det andra sovrummet kan användas som kontorsrum eller barnrum och rymmer säng samt skrivbord, vilket är perfekt för dig som önskar arbetsro i hemmet. Det finns bra med förvaring i garderober. Det stora badrummet är utrustat med dusch, kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt komfortvärme för en bekväm och praktisk livsstil.

Detta är verkligen en bostad utöver det vanliga så hoppas vi ses där!

Brf Block är en välskött förening grundad år 2020, och erbjuder bekvämligheter som hiss, bastu och en trevlig innergård för medlemmarna att umgås i. Dessutom ligger lägenheten i ett attraktivt område nära stadens utbud av restauranger, butiker och kultur, samt goda kommunikationsmöjligheter för pendlaren. Som en extra bonus finns bastu och relaxavdelning inom byggnaden samt tre gemensamma takterrasser vilket ger en känsla av lyx och välbefinnande. Beläget i Uppsala, erbjuder denna lägenhet ett utmärkt läge för att utforska stadens nattliv, shopping och kulturella aktiviteter. Missa inte chansen att flytta in i denna drömbostad!

Varmt välkommen att boka in dig på visning för att uppleva detta hem på plats!

 • Lägenhetens golv är eklamellplank samt målade väggar i ljusa toner.

  Välkomnande HALL med plats för hatthylla och skoställ.

  KÖKET erbjuder en öppen planlösning tillsammans med vardagsrummet och är utrustat med en induktionshäll, diskmaskin, fläkt, kyl och frys. Finns även städskåp och skafferi. Den stilrena bänkskivan i komposit ger en lyxig känsla. Här ryms en matplats för ca 6 personer, perfekt för trevliga middagar. Stora fönsterpartier i två väderstreck som ger ett generöst ljusinsläpp. Från köket når du den härliga och stora terrassen med plats för bord, stolar och odlingsmöjligheter, där solen strålar under större delen av dagen.

  Rymligt VARDAGSRUM med gott om plats för en större soffgrupp och en tv-möbel för mysiga filmkvällar. Rummet har en ljus och harmonisk atmosfär tack vare väggarna som är målade i ljusa färger.

  SOVRUM 1 är ett multifunktionellt rum med plats för säng och skrivbord, vilket gör det perfekt som både sovrum och kontorsrum. Här finns även garderober för förvaring av kläder och andra tillhörigheter. Dessutom kan du ta dig ut på den härliga terrassen från rummet.

  SOVRUM 2 är stort och har plats för en dubbelsäng samt ytterligare möblemang. Ljusa väggar skapar en trivsam atmosfär och golvet är täckt med vackra eklamellplank. Fint ljusinsläpp med stora fönster och utgång till terrassen ger en luftig känsla.

  Stort BADRUM med både dusch och tvättmaskin med inbyggd torktumlare för bekväm tvätt och torkning. Kommod och spegelskåp med belysning ger gott om förvaring. En elburen handdukstork och komfortvärme bidrar till en behaglig temperatur. Eleganta spotlights lyser upp rummet och väggarna är klädda med stilrent kakel och klinker på golvet.
 • Byggnad

  Byggnadstyp: Flerbostadshus
  Byggnadsår: 2020
  Uppvärmning: Fjärrvärme
  Övrigt: Fastigheten Uppsala Kvarngärdet 56:12 är belägen på Orgelgatan 7-17 på Kapellgärdet i Uppsala. Föreningen består av 158 st bostadsrättslägenheter. Den ekonomiska förvaltaren är HSB. Föreningen godkänner delat ägande mellan förälder och barn (minst 10%). Juridisk person godkänns ej.

  Våningsplan/hiss

  Våning: 6 av 7
  Hiss: Ja

  Balkong/uteplats

  Stor och möblerbar takterrass på ca 52 kvm.

  Bilplats

  81 parkeringsplatser i varmgarage (1353 kr/mån). 4 parkeringsplatser utomhus (937 kr/mån). Kösystem tillämpas.

  Övriga utrymmen

  Till bostaden hör ett källarförråd och i samma byggnad finns garaget. Föreningen har dessutom tre gemensamma takterrasser med utekök och ett eget spa med utsikt över Uppsala city. Cykelförråd finns i källarplan. Trivsam innergård med trädgård, grill och pergola.

  Bostadsrättsförening

  Brf Block
  Organisationsnummer: 769634-7470
  Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
  Föreningen tillåter delat ägande: Ja
  Ort: UPPSALA
  Äkta förening: Ja
  Organisationsform: Bostadsrättsförening
  Äger föreningen marken: Ja
  Pantsättningsavgift: 573 kr
  Gatuadress: Orgelgatan 15
  Överlåtelseavgift: 1 433 kr
  Överlåtelseavgift betalas av: Köpare

 • Kontakta ansvarig mäklare för visning eller intresseanmälan

  Tack för din intresseanmälan!

 • Pris: 4 095 000 kr Utgångspris
  Avgift: 4 905 kr . Ingår i månadsavgiften: värme, varm- och kallvatten

  Överlåtelseavgift: 1 433 kr
  Pantsättningsavgift: 573 kr
  Andel i föreningen: 0.83236%
  Andel av årsavgiften: 0.83236%
  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 1 115 837 kr.

  Driftkostnader

  El: 450 kr/mån
  Försäkring: 124 kr/mån
  Personer i hushållet: 2
  Totalt: 574 kr/mån

  Energideklaration: Utförd
  Energiklass: C
  Energideklarationsdatum: 2022-04-25
  Primärenergital: 73

Planritning

Fråga mig om den här bostaden!

Tove Söderström

Fastighetsmäklare

Mobil: 073-700 59 43
E-post: [email protected]