Att sälja

En skräddarsydd försäljning med ROI

Värdering
En noggrann värdering av bostaden resulterar i att säljaren får en detaljerad överblick över bostadens värde/tillgångar vilket underlättar vid köp av ny bostad. I samband med värderingen ges även information om hur försäljningsprocessen går till, marknadsläge, förslag på värdehöjande renoveringar, bankfrågor etc.

Tidsplan
Tillsammans lägger vi upp en skräddarsydd plan som innefattar allt från möte med inredare och fotografering av bostaden till visningstider och prissättning. Tips på enkla åtgärder/förbättringar som kan påverka slutpriset lägger vi stor vikt vid. Att vara ute i god tid är att rekommendera. På ROI är vi extremt noga med alla förberedelser för att ge varje försäljning de bästa förutsättningar som finns för att nå högsta möjliga slutpris.

Marknadsföring
Vi anpassar alltid marknadsföringen efter varje enskild bostad och rådande marknadsläge men för oss är det alltid oerhört viktigt att bostaden framställs på ett så bra och verklighetstroget sätt som möjligt för bästa möjliga slutresultat.

Snart till salu
Om du planerar att sälja din bostad längre fram i tiden så är det (mycket) strategiskt att lägga ut bostaden under ”Snart till salu”. Kontakta oss så kan vi berätta mer om alla fördelar med denna tjänst.

Visningar
Vissa försäljningar gynnas av att ha privata (bokade) visningar andra av öppna visningar, vi rekommenderar givetvis det som passar just din bostad bäst. Förutom hur och när bostaden visas så lägger vi stor vikt vid att alltid vara väl förberedda och pålästa.

Budgivning
Denna del av försäljningen kan vara både spännande och påfrestande där mäklarens arbetssätt många gånger har en avgörande roll. Vi ser alltid till att ha en tät kontakt med såväl säljare som spekulanter genom hela processen.

Hitta rätt mäklare
Jämför oss gärna med andra fastighetsmäklare för att du ska känna dig trygg och för att få bekräftat det våra tidigare säljare/kunder redan vet, att vi är det självklara valet vid din bostadsförsäljning.

Boka värdering