3:a // Svartbäcksgatan 42E

3:a // Svartbäcksgatan 42E // Centrum / Svartbäcken

Fyrisån direkt utanför bostaden // 2 wc // Fantastiskt läge i föreningen // Centralt // Inglasad balkong // Välisolerad tyst lägenhet

Har ni också drömt om att bo centralt och modernt med Fyrisån utanför fönstret?

Nu ges möjlighet att förvärva en unik, välplanerad och mycket tilltalande 3:a med fantastiskt läge i föreningen där nästan alla fönster samt balkong bjuder på rogivande utsikt mot Fyrisån.

Det märks tydligt att det är en modern fastighet som är välisolerad i såväl fönster som väggar då det i princip är knäpptyst i lägenheten trots den centrala placeringen mitt i stadens puls!

De rymliga 89 kvm fördelar sig på hall med bra förvaring, stort badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare, gäst-wc, två sovrum varav det ena har en walk-in-closet, välutrustat Marbodalkök i delvis öppen planlösning med det väl tilltagna vardagsrummet. Från vardagsrummet når ni den härliga, inglasade balkongen som ger direkt överblick mot det intilliggande årummet. Till bostaden hör också ett källarförråd.

Föreningen har en mysig innergård i lummig miljö med lekytor, grillplats och flera sittplatser. Det finns även parkeringsgarage, cykelförråd och barnvagns-/rullstolsförråd.

Bredband 250 Mbit/s ingår i månadsavgiften!

Här får ni ett centralt boende med kort promenadavstånd till centrumkärnans butiker och restauranger dit ni enkelt tar er längs Fyrisåns vackra promenadstråk.

Detta är verkligen en unik bostad utöver det vanliga som ni bör uppleva på plats!

Varmt välkommen på visning!

OBS! Kontakta även ansvarig mäklare om ni skulle vilja boka in en annan visningstid än de utannonserade.

Lägenhetens placering i föreningen
Lägenhetens placering i föreningen

Bostadsrätt

Hiss finns

3 rum

Balkong finns

Boarea 89 m2

Byggår 2016

5 008 kr/mån

1 av 4

Planlösning
Bostaden har genomgående 3-stavs ekparkettgolv och vitmålade väggar.

HALL med klinker vid entré och parkettgolv i hallens förlängning. Här finns en stor skjutdörrsgarderob samt ytterligare en garderob.

GÄST-WC med helkaklade väggar och klinkergolv. Här finns ett handfat med underskåp, belyst spegel samt en wc.

Stort SOVRUM med väl tilltagen walk-in-closet bakom skjutdörrar. Stort fönster som ger bra ljusinsläpp. Fönsterbänk i sten.

Stort BADRUM med helkaklade väggar och klinkergolv med värme. Här finns en duschplats bakom välvda glasdörrar med såväl takdusch som handdusch. Vidare finns en handdukstork, spegelförsett högskåp, kommod, spegelskåp, avlastningsbänk, tvättmaskin, torktumlare, wc samt vägghängda förvaringsskåp.

Välutrustat KÖK från Marbodal med delvis öppen planlösning med vardagsrummet. Det rymliga köket har gott om förvaringsutrymmen och generösa arbetsytor. Nedsänkt dubbelho. Kakel på vägg ovan bänk. Infällda spotlights under överskåpen. Stort fönster som ger härligt ljusinsläpp. Fönsterbänk i sten. Den maskinella utrustningen från Husqvarna består av en inbyggd, inbyggd mikro, integrerad diskmaskin, kyl, frys samt en induktionshäll. Vägghängd fläkt från Franke.

Stort VARDAGSRUM med gott om plats för matsalsmöblemang, soffgrupp, tv-lösning och mycket annat. Fönster i flera väderstreck som ger rikligt med ljuisinsläpp och en fantastisk utsikt mot Fyrisån. Fönsterbänkar i sten. Utgång till den härliga balkongen som är inglasad och försedd med trädäck. Eftermiddag-/kvällssol.

SOVRUM med två stora fönster som ger rikligt med ljusinsläpp. Fönsterbänk i sten.

Byggnad
Byggnadsår: 2016
Övrigt:
Föreningen består av 69 bostadsrätter samt en lokal. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastum.

TV- och internetanslutning
Tv och bredband (250 Mbit/s) från Com Hem ingår i månadsavgiften

Balkong/uteplats
Rymlig balkong med fantastiskt läge mot Fyrisån. Balkongen är inglasad och försedd med trädäck. Västerläge.

Bilplats
Föreningen har tillgång till 52 garageplatser, 1100 kr/månad. Separat kösystem. För närvarande är det endast 2 personer i kö(2020-10-15). Finns även 2 mc-platser, 400 kr/mån. Separat kö.

Övriga utrymmen
I föreningen finns utrymmen för cykel, barnvagn, rullator och permobiler. Det finns också en mysig innergård med lekytor, grillplats och flera sittplatser. Till bostaden hör ett förråd.

Ekonomi
Pris: 3 495 000 kr, eller bud. Avgift 5 008 kr/mån. I avgiften ingår värme, kallvatten samt kabel-tv (grundutbud), bredband (250 Mbit/s) och Ip-telefoni via ComHem. Föreningen står också för tilläggsförsäkringen till den vanliga Hemförsäkringen.

Överlåtelseavgift: 1183 kr
Pantsättningsavgift: 473 kr
Andel i föreningen: 1.49

Driftskostnader (1 personer):
El: 125 kr
Vatten och avlopp: 25 kr
Försäkring: 160 kr
Totalt: 310 kr

Driftkostnaderna är baserad på en person som bor i lägenheten ca 6 månader per år.

Bostadsrättsförening
Metropolen
Organisationsnummer: 769628-5951

Läs mer
  • Visning
  • söndag
    17 januari
    10:30-11:15

Ansvarig mäklare
Mattias Hellström

Mattias Hellström
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0709-70 70 76
E-post: [email protected]

Intresseanmälan