4:a // Orgelgatan 15

4:a // Orgelgatan 15 // 4 595 000 kr 4:a // Orgelgatan 15 // 4 595 000 kr
  • 4 595 000 Utgångspris

4:a // Orgelgatan 15 // Kapellgärdet

Balkong // 3,10 m i takhöjd // Fint ljusinsläpp // Två badrum // Utsikt över takåsar // Våning 5/7 // Optimalt planerad // Härliga sällskapsytor

Välkommen hem till denna unika och moderna lägenhet högt upp i huset på våning 5 av 7 i populära Kapellgärdet med en fantastisk utsikt över takåsar och Gamla Uppsala högar. Denna lägenhet är utöver det vanliga och präglas av hög standard, bekvämlighet och avkoppling. Med hiss från markplan når du en härlig och modern fyrarummare med öppen och social planlösning samt 3,1 m i takhöjd och unik arkitektur.

Lägenheten är på 113 kvm och fördelar sig på en välkomnande hall med direkt anslutning till köket och med fint ljusinsläpp från de stora fönsterna. Fullt utrustat kök med plats för stort matbord och den maskinella utrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, vinkyl, spis och ugn samt en platsbyggd köksö för sociala tillställningar. Lägenheten har tre stora sovrum med praktiska skjutdörrar och ett rymligt vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp. Från vardagsrummet tar du dig ut till en stor balkong i söderläge med utsikt över innergården. Master bedroom med fransk balkong och en stor walk-in-closet med bra förvaringsmöjligheter och angränsande badrum med dusch. Samt ett till badrum med badkar och tvättmaskin samt torktumlare.

Föreningen har tre gemensamma takterrasser, varav en bokningsbar spaterrass med bastu, bubbelpool och soldäck samt den bästa utsikten över Uppsala. Det finns även en takterrass med ett utekök på våningsplanet över där du kan njuta av en härlig middag i sommarsolen. I föreningen finns det även garage, cykelförråd och barnvagnsförråd.

Läget är perfekt med närhet till city och endast 5 minuters cykeltur ner till Uppsala centrum, där det finns ett stort utbud av både restauranger och butiker. Det är även perfekt för den som pendlar med närhet till resecentrum. I närheten finns även gym som Nordic Wellnes, My training och Actic samt ICA-butik.
Till lägenheten hör även ett stort källarförråd. Missa inte chansen att förvärva denna charmiga och optimalt planerade lägenhet med högt i tak och väldigt bra läge i huset. Denna lägenhet måste upplevas på plats!

Utsikt från köket
Utsikt från köket

Bostadsrätt

Hiss finns

4 rum

Balkong finns

Boarea 113 m2

Byggår 2020

5 950 kr/mån

Våning 5 av 7

Planlösning
Rumsbeskrivning: Lägenhetens golv är eklamellplank samt målade väggar.

KÖK med fina antracitgråa luckor och bänkskiva i kalkstensgrå kvartkomposit. Den maskinella utrustningen består av integrerad kyl, frys och diskmaskin, ugn och induktionshäll samt fläkt och en vinkyl. Vitvarorna är från Siemens förutom vinkylen. Praktisk köksö för sociala tillställningar.

SOVRUM 1 går att använda som sovrum eller kontor.

SOVRUM 2 med två garderober. Plats för säng och annat mindre möblemang.

Stort VARDAGSRUM med plats för soffgrupp och tv-möbel. Här ryms även ett stort matbord med plats för många. Utgång till rymlig och möblerbar balkong i bästa söderläge.

Kaklat BADRUM med golvvärme och granitgolv. Badkar, WC samt handfat med spegelskåp. Siemens tvättmaskin och torktumlare.

Master bedroom med fransk balkong och plats för stor säng och annat mindre möblemang samt med en angränsande walk in closet med bra förvaringsmöjligheter i ELFA- system.

Rymligt BADRUM med WC och handfat samt dusch.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2020
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt:
Fastigheten Uppsala Kvarngärdet 56:12 är belägen på Orgelgatan 7-17 på Kapellgärdet i Uppsala. Föreningen består av 158 st bostadsrättslägenheter. Den ekonomiska förvaltaren är HSB. Föreningen godkänner delat ägande mellan förälder och barn (minst 10%). Juridisk person godkänns ej.

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är 1 395 145 kr.

TV- och internetanslutning
TV och Internet vid fiber. Man får teckna avtal själv.

Balkong/uteplats
Balkong i söderläge

Bilplats
81 parkeringsplatser i varmgarage (1353 kr/mån). 4 parkeringsplatser utomhus (937 kr/mån). Kösystem tillämpas.

Övriga utrymmen
Till bostaden hör ett källarförråd och i samma byggnad finns garaget. Föreningen har dessutom tre gemensamma takterrasser med utekök och ett eget spa med utsikt över Uppsala city. Cykelförråd finns i källarplan. Trivsam innergård med trädgård, grill och pergola.

Ekonomi
Pris: 4 595 000 kr, eller bud. Avgift 5 950 kr/mån. Ingår i månadsavgiften: värme, varm- och kallvatten

Överlåtelseavgift: 1313 kr
Pantsättningsavgift: 525 kr
Andel i föreningen: 1.04071
Andel av årsavgiften: 1.04071

Driftskostnader (2 personer):
El: 800 kr
Försäkring: 181 kr
Totalt: 981 kr

Bostadsrättsförening
Brf Block
Organisationsnummer: 769634-7470

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Tove Söderström

Tove Söderström
Fastighetsmäklare

Mobil: 073-7005943
E-post: [email protected]

Intresseanmälan