2:a // Väpnargatan 13A

2:a // Väpnargatan 13A // Tunabackar

Fint renoverad // Stor balkong // Välskött Brf // Nätavgift för el ingår // Grönskande omgivningar // Bra pendlingsläge

Nu ges tillfälle att förvärva en fint renoverad tvåa med stor balkong i omtyckta Tunabackar!

Bostaden har under 2021 genomgått en omfattande renovering med ett mycket tilltalande slutresultat . Bland annat har tak, fönster och väggar målats, alla golv (utom i hall) bytts ut och ett nytt kök har installerats. Alla arbeten är utförda av fackmän på respektive område.

Den välplanerade lägenheten ger en stor hall med bra klädförvaring, välutrustat kök med gott om förvaringsutrymmen, väl tilltaget vardagsrum med utgång till stor balkong, stort sovrum med bra klädförvaring samt ett stamrenoverat badrum.

Här bor du i en välmående förening med närhet till det mesta. Gångavstånd till Torbjörnstorg med bland annat livsmedelsaffär, café och blomsterbutik. Det finns även flertalet restauranger i området. Den som uppskattar naturen har också promenadavstånd till Fyrisån och närhet till Röbospåret där man kan både springa eller åka skidor på vintern. Du finner även Fyrishov som erbjuder träningsmöjligheter både i simhallen och på Friskis & Svettis. På enbart 7 minuter är du nere på city med cykeln och det finns bra bussförbindelser i närområdet.

Varmt välkomna på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns ej

2 rum

Balkong/uteplats finns

Boarea 54.5 m2

Byggår 1963

2 827 kr/mån

2 av 3

Planlösning
Rymlig HALL med gott om utrymme för avhängning av ytterplagg. Två platsbyggda garderober med tillhörande överskåp. Klinkergolv och ljusmålade väggar. I den inre delen av hallen finns tre inbyggda garderober samt ett städskåp, alla med tillhörande överskåp.

Stamrenoverat BADRUM med helkaklade väggar och klinkergolv. Här finns ett badkar med duschmöjligheter, spegelskåp, handfat samt en wc. Förberett för tvättmaskin.

Stort SOVRUM med ljusmålade väggar och vitlaserat ekgolv. Här finns två inbyggda garderober med tillhörande överskåp. Stort fönsterparti som ger rikligt med ljusinsläpp. Fönsterbänk i sten.

Rymligt KÖK med gott om förvaringsutrummen och generösa arbetsytor. Nedsänkt dubbelho. Kakel på vägg ovan bänkyta. Matplats för ca 4 personer. Stort fönster som ger bra ljusinsläpp. Fönsterbänk i sten. Den maskinella utrustningen består av en integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggd ugn, inbyggd mikro samt en vägghängd fläkt. Ljusmålade väggar och vitlaserat ekgolv.

Stort VARDAGSRUM med gott om plats för soffgrupp, tv-lösning och matsalsmöblemang. Stort fönsterparti som ger rikligt med ljusinsläpp. Fönsterbänk i sten. Ljusmålade väggar och vitlaserat ekgolv. Utgång till den stora härliga balkongen i soligt sydostläge.

Byggnad
Byggnadsår: 1963
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt:
Föreningen består av 231 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Sweax.
Renoveringar:
2020 - Renovering av fasader, dränering samt installation av solceller.
2019 - Renovering av vertikala spillvattenledningar
2016 - Byte till säkerhetsdörrar
2014 - Utbyte av samtliga garageportar inkl. lås
2012 - Upprustning av innergårdar
2007 - Stamrenovering
2006- Elrenovering
2004 - Fönsterbyte och utbyggnad av balkonger

TV- och internetanslutning
TV och bredband (500Mbit/s) levereras av Sappa för ett obligatoriskt tillägg på endast 125 kr/mån/hushåll.

Balkong/uteplats
Stor balkong med härlig utsikt över lummig innergård.

Bilplats
39 st varmgarage (ca. 400-500 kr/mån) 42 st kallgarage (ca. 290kr/mån) 60 st P-plats med motorvärmare (ca 175 kr/mån) varav 10 platser med möjlighet för laddning av elbil (450kr/mån, elförbrukning tillkommer)

Övriga utrymmen
Till lägenheten hör ett källarförråd. I föreningen finns även tvättstugor, torkrum, gym och pingisrum.

Ekonomi
Pris: 1 990 000 kr, eller bud. Avgift 2 827 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, elnätsavgift samt tvättstuga. Föreningen har ett gemensamt avtal för tv, bredband (500Mbit/s) och IP-telefoni via Sappa där det tillkommer en obligatorisk avgift på endast 125kr/mån. El debiteras retroaktivt efter faktisk förbrukning. Föreningen står även för bostadrättstillägget i försäkringen. Föreningen planerar att höja avgiften med 2% per år under några år framöver. Läs mer på föreningens utförliga hemsida.

Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr
Andel i föreningen: 0.35624
Andel av årsavgiften: 0.36

Driftskostnader (2 personer):
El: 300 kr
Försäkring: 130 kr
Totalt: 430 kr

Bostadsrättsförening
HSB 41 Tunaberg
Organisationsnummer: 717600-4476

Läs mer
  • Visning
  • söndag
    9 oktober
    11:00-11:30

Ansvarig mäklare
Mattias Hellström

Mattias Hellström
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0709-70 70 76
E-post: [email protected]

Intresseanmälan