4:a // Vattholmavägen 8C

4:a // Vattholmavägen 8C // 5 500 000 kr 4:a // Vattholmavägen 8C // 5 500 000 kr
  • 5 500 000 Utgångpris

4:a // Vattholmavägen 8C // Kapellgärdet

Bli först att flytta in // Vån 6 av 6 // Två balkonger // Två badrum // Bastu i lägenheten // Stora umgängesytor // Pendlarläge // Barnvänligt område

Bli först att flytta in i denna representativa våning om 130 kvm fördelat på 4 rum och kök och två balkonger där den största är hela 17 kvm!

Det utsökta läget på våning 6/6 bjuder på rikligt med ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Hemmets självklara mittpunkt är det stora vardagsrummet som ligger i direkt anslutning till köket och som tillsammans skapar underbara umgängesytor. Vid behov kan man dela av en del av vardagsrummet och skapa ytterligare ett sovrum/arbetsrum om ca 6 kvm. Det välutrustade köket pryds av en påkostad bänkskiva och stänkskydd i stilren marmormönstrad kompositsten, infällda spotlights i taket. Lägenheten har tre sovrum med bra klädförvaring, ett av sovrummen har dessutom en klädkammare. Två badrum med infällda spotlights i taket, det ena är utrustat med bastu! Bägge badrummen är försedda med golvvärme. Vid entrén möts du av en stor välkomnande hall med gott om plats för avhängning samt en stor skjutdörrsgarderob. Bostaden har genomgående ekparkettgolv i alla rum och hallen är försedd med klinker.

I Brf Diskuskastaren får du ett klimatsmart boende där det kommer att finnas övernattningsrum, bilpool, cykelpool med lådcyklar och gemensamma utrymmen som en härlig takterrass med utekök och en relaxdel med bastu. På innergården kommer det att finnas utegym, löparbana och sociala ytor.

Kapellgärdet är ett barnvänligt område med närhet till en av Uppsalas främsta skolor i Dommarringen, bad- och träningsmöjligheter vid Fyrishov och Gränby sportcenter och med en nyanlagd lekplats precis runt hörnet. Härifrån tar du dig snabbt och enkelt till Resecentrum och stadskärnan på endast några enstaka minuter med cykel. Även Röbos skogsområden och motionsspår finner du inom behagligt avstånd.

Det är inte ofta dessa stora lägenheter högst upp i husen säljs så missa inte denna unika möjlighet! Mer information om material och tillval finns bifogat i annonsen.

Bostaden säljs på ritning av privatperson och då bostaden ännu är under uppförande så finns det ingen möjlighet till visning på plats. Inflyttning beräknas vara möjlig från 2023-03-21.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare på 0706-838600 för mer information!

Takterrassen
Takterrassen
Gemensam bastu
Gemensam bastu

Bostadsrätt

Hiss finns

4 rum

Balkong finns

Boarea 130 m2

Byggår 2022-2023

6 763 kr/mån

Våning 6 av 6

Planlösning
Mer information om material och tillval finns bifogat i tillvalslistan.

Bostaden har genomgående vackra ekparkettgolv och ljust målade väggar. Nätverksuttag finns strategiskt utplacerade i alla rum.

Rymlig hall med bra förvaringsutrymme bakom skjutdörrar mörkt klinkergolv.

Wc/dusch med helkaklade väggar och klinkergolv med komfortvärme. Duschplats bakom glasvägg. Ledbelyst spegel. Förvaring i kommod med tillhörande handfat. Handdukstork. Infällda spotlights i taket.

Kök och vardagsrum ligger i social öppen planlösning och den gemensamma ytan är hela 60 kvm! Här kan ni ha en god kontakt med era minglande matgäster medan ni tillreder middagen. Köket har generösa arbetsytor på bänkskiva i exklusiv marmormönstrad kompositsten med matchande stänkskydd och gott om förvaringsutrymmen i bänk- och väggskåp med stilrena gråa luckor. Belysning under överskåp. Infällda spotlights i taket. Den maskinella utrustningen består av integrerad fullhöjds kyl- och frys, integrerad diskmaskin, inbyggd mikro och varmluftsugn i högskåp, induktionshäll samt fläkt. Plats för stort matbord vid fönsterparti. Vardagsrummet har gott om utrymme för soffgrupp, tv-lösning och annat möblemang. Man kan också skapa ytterligare ett sovrum/kontor om behov finns. Här finns också utgång till den stora härliga balkongen på ca 17 kvm belägen i söder mot föreningens innergård.

Sovrum om ca 15 kvm med en stor anslutande klädkammare. Plats för dubbelsäng med sidobord. Ljusinsläpp från fönster samt egen utgång till den härliga balkongen.

Stort badrum med helkaklade väggar med mörkt kakel och klinker med komfortvärme. Badkar, förvaring i spegelskåp samt i kommod under tvättställ. Wc. Handdukstork. Tvättdel med tvättmaskin och torktumlare samt praktisk avlastningsyta på bänkskivan ovanför. Infällda spotlights i taket. Här finns även den lyxiga bastun där man kan fly undan de kalla vinterkvällarna.

Sovrum om ca 8 kvm som har stort fönster som ger härligt ljusinsläpp. Här finns gott om förvaringsutrymme i klädkammare.

Stort sovrum om ca 14 kvm där plats finns för dubbelsäng samt förvaringslösningar. Härifrån nås hemmets andra balkong där man kan njuta av kaffet i morgonsolen.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2022-2023
Fönster: 3-glasfönster isoler
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt:
Föreningen består av 62 st lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 2 hyreslokaler.

TV- och internetanslutning
Grundutbud tv och bredband viaTele 2 (100/10 Mbit/s), ingår i månadsavgiften.

Balkong/uteplats
Bostaden har två balkonger där den ena är på ca 17 kvm och är belägen i söder mot föreningens innergård. Hemmets andra balkong är ca 5 kvm och är belägen mot öst.

Bilplats
Föreningen disponerar 33 st bilplatser i garage, varav 9 laddplatser. Kostnad 1 100 kr/mån. Elförbrukning till laddplatserna debiteras separat. Kösystem tillämpas, inga platser lediga i dagsläget (2022-09-27). Eftersom det ska vara enkelt att leva hållbart finns en lådcykel- och elbilspool – perfekt när du vill transportera dig med gott samvete.

Övriga utrymmen
Högst upp i fastigheten finner ni den fantastiska takterrassen. Grannskapets takterrass har två delar; en relax med bastu och avgränsad uteterrassdel samt en del med kök, bord och stolar med tillhörande utedel. I föreningen finns även ett övernattningsrum. Dessa utrymmen delas med grannföreningarna Brf Stavhopparen och Brf Trestegshopparen. Cykelförråd i källarplan med ingång från garage samt cykelställ på gård. Barnvagnsrum/Rullstol i källare. Alla lägenheter har ett förråd i källare. Det finns ingen gemensam tvättstuga utan alla lägenheter är utrustade med tvättmöjligheter. På innergården finns löparbana, utegym samt grillplats. Innergården delas med Brf Stavhopparen och Brf Trestegshopparen.

Ekonomi
Pris: 5 500 000 kr, eller bud. Avgift 6 763 kr/mån. I avgiften ingår värme, kallvatten, bredband 100Mbit/s och grundutbud TV genom Tele2.

Andel i föreningen: 2.4445

Driftskostnader (0 personer):
El: 542 kr
Vatten och avlopp: 249 kr
Försäkring: 125 kr
Totalt: 916 kr

Driftskostnaderna är baserade på föreningens ekonomiska plan då bostaden ännu är under produktion.

Bostadsrättsförening
Diskuskastaren
Organisationsnummer: 769639-4555

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: [email protected]

Intresseanmälan