1:a // Rosendalsvägen 12C

1:a // Rosendalsvägen 12C // Rosendal

30 kvm takterrass // Vån 6/6 // Hög standard // Perfekt för studenten // Basketplan och löparbana på taket // Ica-butik i markplan // Gym i huset

Här bor ni med ett kanon läge såväl i området som i huset. Belägen högst upp i huset på våning 6/6 med en fantastisk takterrass på hela 30 kvm!

Lägenheten har en öppen och modern planlösning med stort badrum, fullt utrustat kök, allrum med alkov samt en hall. Utgång till den enorma takterrassen på 30kvm i soligt söderläge.

Fastigheten i sig är ett av Uppsalas och kanske Sveriges häftigaste. Här får ni matbutik i markplan, ett gym på 5 våningar och på taket finns basketplan, soldäck och en löparbana som blir skidspår vintertid.

Här bor du nära naturen och har ca 10-15 min cykel till Uppsala city med allt vad det erbjuder. Goda bussförbindelser. I området finns det restauranger, flertalet gym, baskethall, padeltennis, tennis osv. Du har också stadsskogen precis intill med sina härliga motionsspår hela vägen ut till Mälaren. Du har också BMC, Polacksbacken och Ulltuna på bekvämt avstånd.

Varmt välkomna på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns

1 rum

Balkong/uteplats finns

Boarea 31 m2

Byggår 2017

1 429 kr/mån

Våning 6 av 6

Planlösning
HALL med gott om plats för avhängning av ytterplagg. Bra förvaring med fyra garderober. Ljusa väggar och parkettgolv.

Stort BADRUM med helkaklade väggar och klinkergolv. Här finns bra avlastningsyta samt förvaringsskåp. Duschhörna med välvda glasdörrar. Här finns en kombinerad tvättmaskin/torktumlare, wc, och handfat. Vädringsfönster som ger bra ljusinsläpp. Infällda spotlights i taket.

ALLRUM/KÖK i öppen planlösning. Det välutrustade Vedum-köket har en maskinell utrustning som består av en kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, kombinerad ugn/mikro samt en fläkt. Nedsänkt diskho. Ljusa väggar och parkettgolv. Allrummet har plats för säng, soffgrupp, tv-möbel och matbord. Stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp. Utgång till den enorma takterrassen på hela 30kvm i bästa söderläge.

Byggnad
Byggnadsår: 2017

TV- och internetanslutning
Tv och bredband (1000/100 Mbit/s) från Com Hem, för en obligatorisk kostnad på endast 200kr/mån.

Balkong/uteplats
Stor takterrass på hela 30 kvm med gott om plats för såväl loungemöbler som matsalsbord. Soligt söderläge.

Bilplats
93 p-platser i garage, 1250 kr/mån. Lediga platser finns i dagsläget.

Övriga utrymmen
Föreningen har gott om övriga utrymmen och hyr ut vissa delar av ytan till bl.a en Ica-butik och ett Gym. På taket finns löparbana som vintertid nyttjas som skidspår. Det finns även solterrass och en mindre basketplan. Gott om cykelförvaring i garaget. Till bostaden hör ett källarförråd på ca 1 kvm.

Ekonomi
Pris: 1 850 000 kr, eller bud. Avgift 1 429 kr/mån. I avgiften ingår värme. En obligatorisk kostnad på endast 200kr tillkommer för bredband (1000/100 Mbit/s) och kabel-tv.

Överlåtelseavgift: 1138 kr
Pantsättningsavgift: 455 kr
Andel i föreningen: 0.2796
Andel av årsavgiften: -
Reparationsfond: 0 kr

Driftskostnader:
El: 200 kr
Vatten och avlopp: 103 kr
Försäkring: 100 kr
Totalt: 403 kr

Bostadsrättsförening
Inspiration Rosendal
Organisationsnummer: 769627-5689

Läs mer
  • Visning
  • tisdag
    16 juli

  • söndag
    21 juli
    13:00-13:30

Ansvarig mäklare
Mattias Hellström

Mattias Hellström
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0709-70 70 76
E-post: mattias@roimakleri.se

Intresseanmälan