2:a // Solskensgatan 13

2:a // Solskensgatan 13 // Gränby

Mycket bra skick // Öppen planlösning // Balkong med en fantastisk utsikt // Fullt maskinellt utrustad // Hiss // Parkering // Lugnt läge

Välkommen till detta moderna hem med en tilltalande planlösning och en ordentlig balkong i söder. Bostaden är i ett mycket gott skick och ett härligt ljusinsläpp. Planlösningen erbjuder en hall med bra förvaring, ett stort helkaklat modernt badrum med tvättmaskin och torktumlare och ett bra sovrum, även det med gott om förvaring tack vare en garderobsvägg. En öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Köket är fullt utrustat med diskmaskin, kyl/frys, ugn och mikro samt gott om förvaring och en bänkskiva i massivt trä/rostfritt stål. Det finns gott om plats för ett ordentligt matbord och en soffgrupp för den som önskar och här ligger också utgången till balkongen som har ett fantastiskt läge med en härlig utsikt över en stor äng/hage och gott om soltimmar.

I Brf Solskenet bor du i en modern förening där man gjort allt för att medlemmarna ska trivas, här finns en gemensamhetslokal på innergården med övernattningsmöjligheter. Föreningen har om p-platser som går att hyra. Gränbybacke är ett barnvänligt område med naturen precis intill och all önskvärd service finner du i expansiva Gränbystaden med all tänkbar service.

För mer information eller för att boka visning, kontakta ansvarig mäklare.

Bostadsrätt

Hiss finns

2 rum

Balkong finns

Boarea 54 m2

Byggår 2015

3 515 kr/mån

Våning 3 av 4

Byggnad
Byggnadsår: 2015

TV- och internetanslutning
Tv och bredband från Telia, ingår i avgiften.

Balkong/uteplats
En ordentlig balkong med ett fint och soligt läge i söder.

Bilplats
Föreningen har 43 st p-platser med el-plint som kostar 400 kr per månad, kort kö i dagsläget. Det finns också möjlighet till laddstolpe om man har el-bil. Dessa kostar 600 kr plus förbrukning per månad.

Övriga utrymmen
På innergården finns ett gårdshus som medlemmarna får låna gratis för tex kalas. Här finns också sängplatser för övernattande gäster. Till bostaden hör ett ordentligt källarförråd.

Ekonomi
Pris: 1 990 000 kr, eller bud. Avgift 3 515 kr/mån. I avgiften ingår värme och Telia Triple Play. Hushålls-el debiteras av föreningen efter förbrukning varje månad, detsamma gäller varm- och kallvatten.

Andel i föreningen: 1.25678
Andel av årsavgiften: 1.28568

Driftskostnader (2 personer):
El: 250 kr
Vatten och avlopp: 240 kr
Försäkring: 150 kr
Totalt: 640 kr

Läs mer
  • Visning
  • söndag
    17 januari

Ansvarig mäklare
Daniel Söderström

Daniel Söderström
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 070-5172800
E-post: [email protected]

Intresseanmälan