2:a // Leopoldsgatan 14 - FAST PRIS!

2:a // Leopoldsgatan 14 - FAST PRIS! // Nyby

••••• FAST PRIS! •••• BOKA VISNING MED ANSVARIG MÄKLARE Balkong // Elen ingår i avgiften // Nära Gränby köpstad // Välplanerad // Härligt ljusinsläpp

Nu får du chansen att förvärva denna fina och ljusa 2:a i Nyby! Här bor du i en välplanerad och kvadratsmart lägenhet en trappa upp i huset. De 61 kvm fördelar sig på en välkomnande hall med plats för avhängning av kläder i hatthylla samt klädkammare, rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderob, stort vardagsrum där det ryms både soff- och matgrupp samt utgång till den möblerbara balkongen med förmiddagssol. Fint och praktiskt kök med bra arbetsytor och plats för matbord. Badrum med badkar och tvättmaskin. Till lägenheten hör även ett externt förråd som ligger precis utanför bostadens ytterdörr. På innergårdarna finner ni lekplatser och tennisbanor och det finns även en samlingslokal, tvättstugor och cykelförråd i föreningen. I denna bostad kommer ni att trivas!

Nyby är en stadsdel i norra Uppsala med cykelavstånd till både centrala Uppsala och Gränby Köpstad. Området har närhet till motionsspåret i Röbo och ligger nära på- och avfarten till nya E4:an. I närområdet finns också sporthall, ishall och fotbollsplaner. Här finns även bra bussförbindelser med stadsbussarna.

Denna lägenhet måste upplevas på plats så varmt välkommen på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns ej

2 rum

Balkong finns

Boarea 61 m2

Byggår 1972

3 566 kr/mån

Våning 2 av 3

Planlösning
Rumsbeskrivning : Välkomnande HALL med plats för hatt-och skohylla. Gott om förvaringsmöjligheter i rymlig klädkammare. Ljust målade väggar och klinkergolv.

Fint och ljust KÖK med skåpinredning i vitt, arbetsbänk i ek och vitt kakel ovan arbetsbänk. Den maskinella utrustningen består av spis, varmluftsugn, fläkt, kyl/frys samt diskmaskin. Plats för matbord och annat mindre möblemang. Ljust målade väggar och parkettgolv.

Stort VARDAGSRUM med plats för både soffgrupp, tv-bänk och matgrupp. Fint ljusinsläpp från de stora fönsterna och med utgång till den möblerbara balkongen. Ljust målade väggar samt en tapetserade fondvägg och parkettgolv.

Rymligt SOVRUM med plats för dubbelsäng och nattduksbord samt en stor garderob. Ljust målade väggar, fondtapet samt parkettgolv.

BADRUM med badkar, handfat och WC samt tvättmaskin. Helkaklade väggar och ljusblå melerad våtrumsmatta.

Byggnad
Byggnadsår: 1972
Övrigt:

Föreningen bildades år 1971 och består av 312 bostadsrättslägenheter. Föreningen godkänner delat ägande mellan förälder och barn. Juridisk person godkänns inte som medlem. Ekonomisk förvaltare: Riksbyggen. Föreningens hemsida:
https://www.egrannar.se/brfkastellberget/sida/id/4331/
Från och med 2021-01-01 kommer avgiften att höjas med 2%, vilket motsvarar 71 kr.
Renoveringar:

2016 - Garagedörrar
2016 - Målning av trapphus & källare
2015 - Stamspolning
2013 - Fönsterbyte
2010 - Balkongrenovering
2002-2004 Våtrumsrenovering

För att se fler renovering se årsredovisningen 2019.

TV- och internetanslutning
Kabel-TV med basutbud (15-16 kanaler).
Bredband via Comhem tecknas privat av var och en.

Balkong/uteplats
Balkong i österläge.

Bilplats
Föreningen har 80 st garage samt 175 st parkeringsplatser. Av dessa är 40 st utrustade med el-plint. Pris för parkeringsplats ligger på 125 kr/mån.

Övriga utrymmen
Till lägenheten hör ett förråd. I föreningen finns samlingslokal, tvättstugor och cykelförråd.

Ekonomi
Pris: 1 790 000 kr, eller bud. Avgift 3 566 kr/mån. Ingår i månadsavgiften: värme, vatten, el, kabel-tv och bostadsrättstillägg.

Överlåtelseavgift: 1183 kr
Pantsättningsavgift: 473 kr
Andel i föreningen: 0.3083
Andel av årsavgiften: 0.30806

Driftskostnader (2 personer):
Försäkring: 107 kr
Totalt: 107 kr

Bostadsrättsförening
Kastellberget
Organisationsnummer: 717600-7776

Läs mer
  • Visning
  • söndag
    6 december
    13:30-14:00

Ansvarig mäklare
Tove Söderström

Tove Söderström
Fastighetsmäklare

Mobil: 073-7005943
E-post: [email protected]

Intresseanmälan