2:a // Murargatan 18B - FAST PRIS

2:a // Murargatan 18B - FAST PRIS // Salabacke

FAST PRIS! FÖRST TILL KVARN - KONTAKTA MÄKLARE FÖR ATT BOKA IN VISNING

Välskött förening // Nära Gränby centrum // Bra planerad // Halvtrappa upp // Bredband ingår

I populära Salabacke ges nu tillfälle att förvärva denna härliga tvåa i omtyckt förening med mycket god ekonomi. Bostaden ligger en halvtrappa och har närhet till grönskande område. Den väl tilltänkta planlösningen på ca 56 kvm ger en välkomnande och rymlig hall, renoverat kök med plats för matgrupp och ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Vardagsrummet med fransk balkong är stort och ljust och du får plats med både soffgrupp, tv-bänk samt matbord. Stamrenoverat badrum med dusch och tvättmaskin. Till bostaden finns även två tillhörande förråd.

Här bor du i en mycket välmående och välskött förening med låga avgifter. Kort gångavstånd till expanderande Gränbystaden som erbjuder stort utbud av shopping och restauranger. Även behagligt cykelavstånd till Uppsala centrum. Perfekt pendlingsläge med närhet till E4:ans påfart samt goda bussförbindelser ner till resecentrum. I föreningen finns tvättstuga samt cykel-/ barnvagnsförråd.

Här kommer du att trivas så varmt välkommen på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns ej

2 rum

Balkong/uteplats finns ej

Boarea 56.1 m2

Byggår 1956

3 203 kr/mån

Våning 1 av 4

Planlösning
Rumsbeskrivning: Välkomnande och rymlig HALL med vitmålade väggar och laminatgolv. Plats för hatthylla och skoförvaring.

KÖK med smakfulla tillval och bra förvaringsmöjligheter. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn, kyl/frys och mikro. Högblanka luckor i både vitt och svart. Svart bänkskiva med vitt kakel ovanför. Fönster mot gården.

Stort SOVRUM med plats för dubbelsäng och annat mindre möblemang. Tre inbyggda garderober med tillhörande överskåp. Vitmålade väggar och en fondvägg i grått.

Stamrenoverat BADRUM (-99) med dusch och tvättmaskin. Handfat och WC. Vitkaklade väggar med blå bård och ljusblå plastmatta.

Stort och rymligt VARDAGSRUM med fransk balkong och eftermiddagssol. Målade väggar och parkettgolv. Härligt ljusinsläpp från de stora fönsterna. Här får du plats med både soffgrupp, matgrupp och annat möblemang.

Byggnad
Byggnadsår: 1956
Övrigt:
Finns totalt 111 bostäder som samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen.
Föreningen tillåter delat ägande (minst 10%). Juridisk person accepteras inte som ägare.
Renoveringar:
1998/99 Stamrenovering el och VA, samt byte ev. el i samtliga lägenheter
2002 Byte av entrédörrar
2003 Installation av säkerhetsdörrar
2004 Byte till treglasfönster
2005 Förstoring och renovering av balkongerna.
2009 Skorsten har tagits ner, ny gång över gräsmattan, ny grillplats, ommålning av fönsterblecken. Byte av resterande motorvärmare. Lekplatsen har bytts ut. Utbyte av 3 dagvattenbrunnar i undercentralen, ommålning av golven i källaren. Bygge av barnvagnsförråd
2010 Renovering av ventilationen
2011 Radonsanering
2012 Nytt ventilationssystem, nytt låssystem, portkod till husen, spolning av avloppsledningar, förbättringsarbeten av källare, trappuppgångar, tvättstugor samt gården
2015 Utökad källsortering
2017 Byte av garagedörrar samt fönster för gemensamma utrymmen
2018 Ommålning av trapphusen samt ny belysning

TV- och internetanslutning
Kabel-TV via Comhem, (basutbudet ingår i månadsavgiften). Bredband 1000 Mbit ingår i avgiften tillsammans med IP-telefoni från AllTele (kräver dock att man tecknar abonnemang hos AllTele och betalar minutavgift).

Bilplats
Föreningen har 54 st. p-plats med elplint (ca 160 kr/mån) samt 14 st. garage (ca 360 kr/mån). Separat kösystem tillämpas. Det finns även möjlighet till boendeparkering i området.

Övriga utrymmen
I föreningen finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd och barnvagnsrum. Till lägenheten hör två förråd, ett vindsförråd och ett matkällarförråd.

Ekonomi
Pris: 1 800 000 kr, eller bud. Avgift 3 203 kr/mån. Ingår i månadsavgiften: Värme, vatten, bredband och kabel-tv.

Andel i föreningen: 0.85598
Andel av årsavgiften: 0.86378

Driftskostnader (2 personer):
El: 400 kr
Försäkring: 190 kr
Totalt: 590 kr

Bostadsrättsförening
Brf Muraren

Läs mer
  • Visning
  • söndag
    20 juni

Ansvarig mäklare
Tove Söderström

Tove Söderström
Fastighetsmäklare

Mobil: 073-7005943
E-post: [email protected]

Intresseanmälan