2:a // Torkelsgatan 17G

2:a // Torkelsgatan 17G // 2 995 000 kr 2:a // Torkelsgatan 17G // 2 995 000 kr
  • 2 995 000 Utgångspris

2:a // Torkelsgatan 17G // Fålhagen

Toppskick // Två balkonger // Hiss // Gavel // Djupa fönsternischer i sten // Perfekt pendlarläge // Fönster i tre väderstreck // Gott om förvaring

Unik möjlighet att förvärva en rymlig tvåa i absolut toppskick med två stora balkonger i hjärtat av Fålhagen! Här får du det bästa av två världar då Brf Fålhagslundens fastighet är omsorgsfullt och stilrent renoverad och då här finns hiss är detta ett boende som passar både yngre och äldre. Bostadens läge på husets gavel ger ett underbart ljusinläpp från fönster i tre väderstreck, detta kombinerat med de två stora balkongerna gör att detta verkligen är ett hem att trivas i! Planlösningen ger 67,5 välplanerade kvm som till stor del har drygt 2,60 m i takhöjd och ytan fördelar sig på en rymlig hall med infällda spotlights och goda förvaringsutrymmen, stort sovrum med rikligt ljusinsläpp från stora fönster samt förvaring i skjutdörrsgarderob. Vardagsrum med plats för soffgrupp med fåtöljer samt förvarings/TV-lösning, stort och lyxigt HTH-kök med arbetsytor och stänkskydd i stilren stenkomposit, stor matplats och utgång till balkong i bästa syd-väst läge. Helkaklat badrum med komfortvärme samt tvätt- och torktumlare.

Till bostaden finns två entréer, den ena nås via porten till Torkelsgatan 17G där man kan ta hissen upp till våning 3 och ta sig till lägenheten via svalen. Den andra är via trapphuset Torkelsgatan 17A.

I Brf Fålhagslunden bor du med bekvämt promenadavstånd till allt vad city har att erbjuda – restauranger, caféer, matbutiker, gym och utmärkta shoppingstråk. Området har goda kommunikationer och city samt resecentrum ”runt knuten”.

Varmt välkommen att boka in dig på visning för att uppleva den pärla på plats!

Bostadsrätt

Hiss finns

2 rum

Balkong finns

Boarea 67.5 m2

Byggår 2017

3 752 kr/mån

2 trappor upp (nr 3 i hissen)

Planlösning
Bostaden har genomgående djupa fönsternischer i marmor, vackra vitlaserade trägolv och ljust målade väggar.

Utanför entrédörren finns svalen som inrymmer stor sittgrupp och planteringsmöjligheter. Har kan man blicka ut över innergården och njuta av kvällssolen.

Rymlig hall med avhänging av ytterkläder på klädhängare och förvaring i garderobsvägg. Grått klinker vid entrédelen. Belysning från dimbara spotlights.

Väl tilltaget sovrum med rikligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Gott om förvaringsutrymmen i skjutdörrsgarderob. Plats för dubbelsäng med sidobord samt ytterligare förvaringslösningar.

Helkaklat badrum med moderna färgval i form av ljust kakel och mörkt klinker med komfortvärme. Spegel med belysning, handfat med förvaring i kommod. Tvättmaskin och torktumlare under bänkskiva som ger goda arbetsytor. Gott om förvaring i dubbla väggskåp ovanför. Duschhörna med vikbara glasdörrar, handdukstork samt vägghäng WC. Belysning från dimbara spotlights.

Vardagsrummet har ett underbart ljusinsläpp från två stora fönster. Här finns plats för soffa, fåtöljer, soffbord samt TV-lösning. Vardagsrummet ligger i anslutning till köket vilket ger trevlig umgängesytor.

Lyxigt och påkostat HTH-kök med gott om förvaringsutrymmen i bänk- och väggskåp med infällda handtag. Arbetsytor på stilren bänkskiva i stenkomposit med matchande stänkskydd ovanför. Den maskinella utrustningen är från Siemens och består av integrerad diskmaskin och fullhöjds kyl- och frys. Ugn, induktionshäll, fläkt samt mikro i väggskåp. Belysning från dold ljuslist under väggskåp. Stor matplats vid fönster mot husets gavel. Från köket nås också den underbara balkongen som är belägen i bästa sydvästläge där man kan njuta av solen större delen av dagen.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2017
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt:
Föreningen består av 46 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Nabo.
Renoveringar:
Inga större renoveringar föreligger.

Den befintliga 40-talsfastigheten har genomgått en total ombyggnad under 2016. Här kombineras något så unikt som gammal charm och modern nyproduktion.

TV- och internetanslutning
Tv, Bredband och IP-telefoni från Telia ingår i avgiften.

Balkong/uteplats
Bostaden har två underbara balkonger. Den ena nås via svalen och är belägen i väster mot föreningens innergård. Här finns plats för både stor sittgrupp och planteringslådor. Den andra balkongen har trätrall och är belägen i sydväst på husets gavel och nås från köket. Här kan man sitta och njuta av solen större delen av dagen.

Bilplats
Föreningen har 4 p-platser som i första hand tillfaller innehavare av föreningens större lägenheter. I övrigt tillämpas boendeparkering på omkringliggande gator, denna administreras av Uppsala kommun.

Övriga utrymmen
Till bostaden hör två st källarförråd om ca 8 resp 3 kvm. I föreningen finns cykelförråd, hobbyrum samt en mycket trevlig innergård med grillplats och sittmöbler.

Ekonomi
Pris: 2 995 000 kr, eller bud. Avgift 3 752 kr/mån. I avgiften ingår Bredband, Tv, IP-telefoni, värme och vatten. Avgiften kommer att höjas med 4% per 2023-01-01 vilket motsvarar ca 150kr/mån för denna bostad.

Överlåtelseavgift: 1190 kr
Pantsättningsavgift: 476 kr
Andel i föreningen: 2.575

Driftskostnader (3 personer):
El: 350 kr
Vatten och avlopp: 150 kr
Försäkring: 125 kr
Totalt: 625 kr

Bostadsrättsförening
Fålhagslunden
Organisationsnummer: 769629-4235

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: [email protected]

Intresseanmälan