1:a // Råbyvägen 76

1:a // Råbyvägen 76 // Kapellgärdet

FAST PRIS // Uteplats på ca 12 kvm // Mycket bra skick // Tilltalande planlösning // Fullt maskinellt utrustad // Sovalkov

FAST PRIS - Först till kvarn. Kontakta ansvarig mäklar för att boka visning och för mer information.

En etta med en tilltalande planlösning. Tack vare bostadens utformning får man naturligt en sovdel, köksdel och allrum. Utöver det finns en stor uteplats på ca 12 kvm med gott om plats för en ordentlig sittgrupp. Här ligger solen på från tidig eftermiddag till sen kväll. Tack vare att innergården ligger en våning ovan gatan så har både innergården och uteplatsen ett lugn och skyddat läge. Bostadens dryga 30 kvm erbjuder också ett stort och modernt badrum med bla duschhörna och kombimaskin (tvätt och tork) samt en hall med förvaring.

Möjlighet till flexibelt tillträde.

En stabil och välskött brf med en trivsam innergård som ligger en våning ovan gatan, här finns en uteplats under tak med sittgrupper och grillmöjligheter. Gemensamhets-/övernattningslokal, cykel förråd samt utrymme för barnvagnar. Föreningen har 42 st garageplatser och 2 mc-platser, separat kö till samtliga platser. Till varje bostad har också ett separat förråd.

Från Råbyvägen har du ca 10 minuters promenad till Affärshuset Kvarnen med all tänkbar service så som en välsorterad matbutik, apotek, systembolag, frisör, skomakare mm. I området finns också flertalet restauranger, gym och livsmedelsbutiker. Till Uppsala absoluta centrum och Centralstationen är det bra kommunikationer med buss, cykelvägar eller gång, ca 15 minuter. Härifrån når du snabbt och enkelt både E4:an, 288 mot Östhammar samt Enköpingsvägen med bil.

För att boka visning eller för mer information, kontakta ansvarig mäklare.

Bostadsrätt

Hiss finns

1 rum

Uteplats finns

Boarea 30.5 m2

Byggår 2017

2 348 kr/mån

Halvtrappa

Byggnad
Byggnadsår: 2017
Fönster: 3-glasfönster isoler
Uppvärmning: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning
Bredband, kabel-tv och IP-telefoni via Telia Triple Play (fiber). Basutbud ingår i månadsavgiften.

Balkong/uteplats
En stor uteplats med ett lugnt och fint läge mot innergården med ytterligare uteplats under tak med utemöbler och grillmöjligheter.

Bilplats
Föreningen hyr ut 42 st parkeringsplatser i garaget under huset, kostnad 800 kr/mån. 2st Platser för MC finns i garaget och kostar 500kr/mån

Övriga utrymmen
I föreningen finns gemensamhets-/övernattningslokal, cykel förråd samt utrymme för barnvagnar. Gemensam gård med grillplats. Alla lägenheter har egen tvättmaskin. Lägenheten har antingen ett förråd i lägenheten eller i källaren.

Ekonomi
Pris: kr, eller bud. Avgift 2 348 kr/mån. I avgiften ingår värme, kallvatten, tv/bredband och bostadsrättstillägget. På rekommendation från föreningens ekonom höjer föreningen avgiften med 2% per år, då det bidrar till en jämnare avgiftsutveckling.

Överlåtelseavgift: 1138 kr
Pantsättningsavgift: 455 kr
Andel i föreningen: 0.74825
Andel av årsavgiften: 0.83527

Driftskostnader (1 personer):
El: 200 kr
Vatten och avlopp: 150 kr
Försäkring: 150 kr
Totalt: 500 kr

Bostadsrättsförening
Skogsfalken
Organisationsnummer: 769628-7650

Övrigt
Föreningen består av 82 stycken lägenheter samt 1 lokal som upplåts med bostadsrätt och har adress Råbyvägen 66-76.

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Daniel Söderström

Daniel Söderström
Fastighetsmäklare, Delägare, Privat och kommersiellt

Mobil: 070-5172800
E-post: [email protected]

Intresseanmälan