2:a // Muningatan 25

2:a // Muningatan 25 // Industristaden

Stor balkong// Granne med Fyrisån// Flexibelt tillträde// Låg avgift// Öppen planlösning// Bra förvaringsutrymmen// Nära city// Bra pendlingsläge

Denna lägenhet får ni inte missa! Välkommen till denna härliga och moderna tvåa i populära Industristaden. Här får du chansen att flytta in i en lägenhet med öppen och social planlösning samt med genomgående modern och smakfull standard. Bostaden ligger på fjärde våningen och planlösningen ger en härlig rymd med öppna ytor och bra ljusinsläpp. De 55 kvm fördelar sig på en välkomnande och öppen hall med bra förvaringsmöjligheter i skjutgarderober, ett rymligt och helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare samt dusch. Stort och öppet mellan kök och vardagsrum vilket bidrar till sociala umgängesytor. Fullt utrustat kök med bra arbetsytor och ett stort vardagsrum där man får plats med både soffgrupp, tv-bänk och matplats. Från vardagsrummet tar du dig ut till den rymliga och inglasade balkongen i bästa solläget. Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring bakom skjutgarderober. Till lägenheten hör även ett källarförråd.

Här bor du i Industristaden, en växande stadsdel som erbjuder det mesta med bara några minuters promenad till centrum och centralstationen. Bara ett stenkast härifrån ligger vackra Fyrisån som erbjuder både grönområden och härliga promenadstråk. På bara några minuter är du i stadsparken och Studenternas IP. Du har även närhet till flertalet restauranger, frisör, Willys och gym. Här finns även goda bussförbindelser och bra pendlingsläge för både den som åker bil eller tåg med närhet till resecentrum. Industristaden är den perfekta kombinationen av centralt men lugnt läge!

Välkommen hem!

Bostadsrätt

Hiss finns

2 rum

Balkong finns

Boarea 55 m2

Byggår 2011

2 722 kr/mån

Våning 4 av 7

Planlösning
Rumsbeskrivning: Välkomnande HALL med plats för avhängning bakom skjutgarderober.

Helkaklat BADRUM med tvättmaskin och torktumlare samt bra arbetsbänk och förvaring i skåp. WC, handfat och dusch.

Mysigt KÖK som ligger i direkt anslutning till vardagsrummet. Den maskinella utrustningen består av spis, ugn, mikro, fläkt, diskmaskin och kyl/ frys. Vita skåpluckor och vitt kakel ovan arbetsbänk.

VARDAGSRUM med plats för matbord, soffa, tv-bänk samt förvaringsmöbler. Utgång till rymlig och inglasad balkong mot föreningens innergård.

SOVRUM med plats för dubbelsäng och bra med förvaringsmöjligheter i garderob och klädkammare.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2011
Fönster: 3-glasfönster
Övrigt:
Föreningen består av 103 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastum. Föreningen godkänner delat ägande mellan förälder och barn. För mer information om föreningen besök dess hemsida: http://brf2.angkvarnen.se/

TV- och internetanslutning
Telia triple play tillkommer med ett obligatoriskt tillägg på 200 kr/mån.

Balkong/uteplats
Rymlig balkong i sydvästläge mot föreningens mysiga innergård.

Bilplats
Föreningen har 96 garageplatser som hyrs för 1000kr/mån.

Övriga utrymmen
Till lägenheten hör ett källarförråd och garage finns i samma byggnad. I föreningen finns även ett uthyrningsrum för gäster.

Ekonomi
Pris: 2 895 000 kr, eller bud. Avgift 2 722 kr/mån. I avgiften ingår värme samt vatten. Telia triple play tillkommer med ett obligatoriskt tillägg på 200 kr/mån.

Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr
Andel i föreningen: 0.7448

Driftskostnader (1 personer):
El: 170 kr
Vatten och avlopp: 120 kr
Försäkring: 170 kr
Totalt: 460 kr

Bostadsrättsförening
Ångkvarnen 2
Organisationsnummer: 769617-7489

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Tove Söderström

Tove Söderström
Fastighetsmäklare

Mobil: 073-7005943
E-post: [email protected]

Intresseanmälan