1:a // Folkungagatan 8C

1:a // Folkungagatan 8C // 1 695 000 kr 1:a // Folkungagatan 8C // 1 695 000 kr
  • 1 695 000 KR Accepterat pris

1:a // Folkungagatan 8C // Svartbäcken

Mkt låg avgift // Välskött förening // Balkong mot innergård // Yteffektiv // Rymlig klädkammare // Nära service och restauranger

I hjärtat av Svartbäcken finns nu denna rymliga 1:a om 38 kvm med balkong till salu! Bostaden är mycket välplanerad och erbjuder hall med gott om förvaring i klädkammare och inbyggda skåp, badrum med badkar och vädringsfönster, ett välplanerat kök med bra arbetsytor och förvaring samt ett väl tilltaget rum med utgång till balkong i högt och fritt läge mot föreningens mysiga innergård. Brf Hovet är en mycket välskött förening som har två hyreslägenheter som genererar löpande intäkter och som i framtiden kommer att ge ett ordentligt tillskott i kassan när dem säljs. Bostaden är belägen på optimalt läge med promenadavstånd till allt du behöver samt flertalet busslinjer precis utanför porten med täta avgångar in till centrum. Här bor du nära all nödvändig service vid Torbjörnstorg, träningsmöjligheterna på Fyrishov, ett stort utbud av restauranger samt Uppsala universitets olika fakulteter och rika nationsliv. Varmt välkommen på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns ej

1 rum

Balkong/uteplats finns

Boarea 38 m2

Byggår 1948

1 773 kr/mån

Våningsplan 3 av 3

Planlösning
Planlösning: Rymlig hall med gott om förvaringsutrymmen i väl tilltagen klädkammare samt i inbyggda garderober. Avhängning av ytterkläder på hatthylla/skoställ. Parkettgolv och stilrena gråa väggar.

Badrum med ljus våtrumstapet på golv och väggar. Badkar med vädringsfönster, handfat, spegelskåp samt wc.

Köket har generösa arbetsytor på rostfri diskbänk samt på bänkskiva. Mycket goda förvaringsutrymmen i bänk- och väggskåp hela väggen upp till tak. Ugn/spis med glashäll under fläkt, kyl/frys och ljusinsläpp från fönster. Plats för matbord.

Stort rum där plats finns för säng, soffdel och arbetsplats. Parkettgolv och målade väggar i en harmonisk grå ton. Härligt ljusinsläpp från fönsterparti samt utgång till den mysiga balkongen i högt- och fritt söderläge mot föreningens fina innergård.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1948
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme

Renoveringar:
2014: Målning av trappräcken, fönster och plåt, balkongräcken.
2014: Byte av taksprång
2013: Horisontella stammar utbytta
2013: Byte av badrumsfönster
1985: Vertikala stammar bytta, helrenovering av kök och badrum
1985: Tilläggsisolering av ytterväggar

TV- och internetanslutning
Ansluten till kabelnät via Bredbandsbolaget där grundutbudet ingår i avgiften
Bredband via Bredbandsbolaget där medlemmarna själva tecknar avtal efter önskemål.

Balkong/uteplats
Underbar balkong i högt och fritt söderläge mot föreningens mysiga innergård.

Bilplats
Föreningen har 19 st p-platser, 8 st med el och 11 st utan som hyrs för 800kr/kvartal respektive 600kr/kvartal.

Övriga utrymmen
I källaren finns en modern tvättstuga med 2 maskiner och torktumlare. I anslutning finns även tork och mangelrum. I källaren finns också ett förråd som hör till bostaden samt gemensamt cykelförråd.

Ekonomi
Pris: 1 695 000 kr, eller bud. Avgift 1 773 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, tvättstuga samt grundutbud för kabel-tv.

Driftskostnader:
El: 275 kr
Försäkring: 100 kr
Totalt: 375 kr

Bostadsrättsförening
Hovet
Organisationsnummer: 769627-0656

Övrigt
Föreningen äger fastigheten Svartbäcken 26:3 med gatuadressen Folkungagatan 6 och 8 i Uppsala kommun. Byggnaderna är uppförda 1945 och består av två flerbostadshus i tre våningar.
Föreningen upplåter 34 lägenheter med bostadsrätt, två lägenheter med hyresrätt samt en lokal med hyresrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Mediator.

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: staffan@roimakleri.se

Boka värdering