5:a // Gimogatan 2B

5:a // Gimogatan 2B // 3 795 000 kr 5:a // Gimogatan 2B // 3 795 000 kr
  • 3 795 000 KR eller bud

5:a // Gimogatan 2B // Norra Luthagen

Vån 5 av 5 // 2 balkonger, 1 Inglasad i fritt sydvästläge // Öppen planlösning // Gott om förvaring // Perfekt för stor familj

Välkommen att ta hissen högst upp i huset och flytta in i denna 5:a i nyskick med 2 balkonger där den ena är inglasad och belägen i bästa sydvästläge där du kan njuta av solnedgången! Bostaden är mycket välplanerad och förutom goda förvaringsutrymmen finns här en "bodel" där 3 av de 4 sovrummen är belägna i hemmets inre del vilket gör att vardagsrum/kök kan bli hemmets naturliga mittpunkt med plats för stora middagsbjudningar och socialt umgänge även när barnen har gått och lagt sig. Här finner du ett modernt och bekvämt boende som har allt som den stora familjen efterfrågar, hiss från garageplan, närhet till service och matbutiker, löpspår och träningsmöjligheter både inomhus och utomhus samt snabb och enkel påfart på Bärbyleden för pendlaren. Denna bostad bör upplevas på plats, varmt välkommen på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns

5 rum

Balkong/uteplats finns

Boarea 111 m2

Byggår 2017

5 714 kr/mån

Våning 5 av 5

Planlösning
Planlösning: Bostaden är genomgående i nyskick och har fina ekparkettgolv och vitmålade väggar.

Hall som erbjuder väl tilltagna förvaringsutrymmen i skjutdörrsgarderob.

Vardagsrummet ligger i direkt anslutning till kök/matplats vilket skapar stora umgängesytor och blir naturligt hemmets centrala punkt. Plats för stor soffgrupp, soffbord och tv-möbel. Utgång till den underbara inglasade balkongen i högt- och fritt sydvästläge där du kan spendera harmoniska sommarkvällar och njuta av solnedgången!

Sovrum som passar perfekt som barnrum/arbetsrum där plats finns för säng, skrivbord och förvaringsmöbler. Ljusinsläpp från fönster.

Välplanerat och fullt utrustat kök från Marbodal med gott om plats för förvaring i skåp med vita luckor samt vitvaror från Siemens. Den maskinella utrustningen består av fullhöjds kyl- och frys, mikro och ugn i högskåp, fläktkåpa samt integrerad diskmaskin. Gott om arbetsytor på bänkskiva med vitt kakel ovanför. Plats för rejäl matgrupp vid fönsterparti som ger bra ljusinsläpp.

Stort badrum med praktisk tvättavdelning där du finner tvättmaskin och torktumlare under bänkskiva samt bra förvaring i väggskåp. Ljust kakel och mörkare klinker. Duschhörna med glasdörrar, tvättställ med förvaring i kommod, spegelskåp samt wc.

Stort sovrum med mycket bra förvaringsmöjligheter i klädkammare med skjutdörrar. Vidare finns plats för säng, skrivbord och ytterligare förvaringsmöbler. Fönster mot föreningens innergård.

Sovrum med förvaring i klädkammare med skjutdörrar, plats för säng och ytterligare möblemang. Härifrån når du bostadens andra balkong som är rymlig och vetter mot föreningens innergård.

Stort sovrum med förvaring i skjutdörrsgarderob. Plats för dubbelsäng med sidobord samt byrå/förvaringsmöbel. Ljusinsläpp från fönster.

Helkaklat duschrum med wc och tvättställ med förvaring under och spegel ovanför.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2017
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt:
Föreningen består av 60 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 3 lokaler med hyresrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av MBF.

TV- och internetanslutning
Bredband, tv och ip-telefoni (triple play) från Telia ingår i den angivna avgiften.

Balkong/uteplats
Bostaden har 2 rymliga balkonger där den ena är inglasad och belägen i optimalt sydvästligt läge där du ostört kan njuta av solnedgången. Hemmets andra balkong vetter mot innergården och han kan du njuta av morgonkaffet i solen.

Bilplats
Föreningen har 44 garageplatser som hyrs för 1100kr/mån. Ingen kö till dessa i dagsläget.

Övriga utrymmen
Till bostaden hör ett rymligt förråd beläget i husets källare. Där finns även cykel- och barnvagnsförvaring.

Ekonomi
Pris: 3 795 000 kr, eller bud. Avgift 5 714 kr/mån. I avgiften ingår Bredband, Tv och Ip-telefoni (Telia triple play), värme samt kallvatten.

Överlåtelseavgift: 1163 kr
Pantsättningsavgift: 465 kr
Andel i föreningen: 2.2193

Driftskostnader (0 personer):
El: 420 kr
Vatten och avlopp: 200 kr
Försäkring: 150 kr
Totalt: 770 kr

Bostadsrättsförening
Smedjebackarna 2
Organisationsnummer: 769633-0443

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: staffan@roimakleri.se

Intresseanmälan