2:a // Svartmangatan 6 A

2:a // Svartmangatan 6 A // 2 350 000 kr 2:a // Svartmangatan 6 A // 2 350 000 kr
  • 2 350 000 KR FAST PRIS

2:a // Svartmangatan 6 A // Centrum/Övre slotts

**FAST PRIS- FÖRST TILL KVARN** // Pärla mitt i city // Låg avgift // Öfre Slotts // Egen ingång // Utgång till innergård // Snabbt tillträde möjligt

*** FAST PRIS-FÖRST TILL KVARN*** Kontakta ansvarig mäklare för visning!

Välkommen till denna pärla belägen i hjärtat av Uppsalas finaste kvarter Öfre Slotts! Här finner du en väldisponerad 2:a om 50 kvm där du får det bästa av två världar med en modern bostad i fint skick och med allt det bästa Uppsala har att erbjuda precis utanför dörren. Hela bostaden totalrenoverades 2013 och när du kliver in genom den egna ingången så möts du av enhetliga parkettgolv och ljusa fina ytskikt i hela bostaden. Planlösningen erbjuder fint kök med rymlig matplats och ett härligt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck. Badrum från 2013 med ljusa materialval, duschhörna och golvvärme. Vardagsrum med förvaring i inbyggd garderobslösning och plats för soffa och ytterligare möblemang samt ett sovrum med skjutdörrsgarderob, plats för dubbelsäng och en utgång till föreningens mysiga innergård med sittgrupper och grillmöjligheter. På Öfre Slotts bor du i anrika kvarter med kullerstensgator och vackra byggnader vart du än vänder dig. I området finner du flertalet nationer och restauranger och Fyrisåns fina promenadstråk ligger endast en minuts promenad bort. Detta är verkligen inte en bostad i mängden och bör ses på plats. Varmt välkommen på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns ej

2 rum

Balkong/uteplats finns ej

Boarea 50 m2

Byggår 1895 med omb 1975

1 673 kr/mån

Belägen i markplan

Planlösning
Bostaden har genomgående fina ekparkettgolv och ljust målade väggar.

Entrén ligger i anslutning till köket vilket ger en rymlig och välkomnande känslan. Ytterkläder hängs av på hatthylla med plats för skoställ nedanför.

Fint kök med ett härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Rymlig matplats där du kan sitta 4-6 personer. Förvaring i bänk- och väggskåp med vita luckor, arbetsyta på mörk bänkskiva med ljust kakel ovanför. Kyl/frys, fläkt, ugn/spis med glaskeramikhäll och integrerad diskmaskin.

Badrum med ljusa materialval i form av våtrumsmatta och kaklade väggar. Duschhörna med fällbara väggar i glas. Förvaring i spegelskål ovanför handfat. Handdukstork, Wc och förberett för tvättmaskin.

Vardagsrummet har plats för soffa med soffbord, fåtölj och ytterligare möbel. Bra förvaring i inbyggd garderob med skjutdörr. Ljusinsläpp från fönster.

Stort sovrum där utrymme finns för dubbelsäng med sidobord och arbetsplats om så önskas. Inbyggd förvaring i garderob med skjutdörr. Ljusinsläpp från fönster samt utgång till föreningens mysiga innergård med sittgrupper och grillmöjligheter.

Byggnad
Byggnadsår: 1895 med omb 1975
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Direktverkande el

Övrigt:
Föreningen består av 41 lgh där 39 är upplåtna med bostadsrätt och 2 med hyresrätt. Föreningens byggnader är uppförda från slutet 1700-talet till ca 1895 med ombyggnation 1975. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Mediator.
Renoveringar:
2017: Relining
2016: Renovering av fönster och föreningens lekplatser
2012: Takrenovering

Kommande renovering: Förening har upphandlat entreprenad för kommande stamrenovering.

TV- och internetanslutning
Ansluten till kabelnät via ComHem eller Telia.
Bredband från ComHem eller Telia där medlemmarna själva tecknar avtal efter önskemål.

Övriga utrymmen
Till bostaden hör ett stort vindsförråd om ca 5 kvm. I föreningen finns cykelförråd, hobbyrum, sophus samt tvättstuga som ligger bekvämt belägen i porten bredvid.

Ekonomi
Pris: 2 350 000 kr, eller bud. Avgift 1 673 kr/mån. Vatten ingår i avgiften.

Driftskostnader:
El: 885 kr
Försäkring: 39 kr
Totalt: 924 kr

I posten hushållsel ingår även uppvärmning.

Bostadsrättsförening
Ladugården
Organisationsnummer: 716401-3752

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: staffan@roimakleri.se

Boka värdering