2:a // Glimmervägen 2B

2:a // Glimmervägen 2B // Eriksberg

Naturnära // Väldisponerad // Balkong i söder // Bredband och el-avgift ingår // Gott skick // Halvtrappa

Önskar du en enskild eller digital visning, tveka inte att kontakta ansvarig mäklare!

I natursköna Eriksberg ges nu möjlighet att flytta in i denna välplanerade tvåa som är bekvämt belägen en halvtrappa upp i välskötta Brf Parken! Bostadens planlösning ger en hall med gott om förvaringsutrymmen, helkaklat (stamrenoverat 03) badrum med golvvärme och tvättmaskin. Luftigt sovrum med förvaring i inbyggd garderob och plats för dubbelsäng, kök som har diskmaskin och välbevarade originalskåp samt plats för matbord. Mycket rymligt vardagsrum vars storlek möjliggör flera olika möbleringsalternativ med t.ex matplats om så önskas. Från vardagsrummet når du också den mysiga balkongen som är belägen i soligt söderläge! Brf Parken är en omtyckt förening som ligger lummigt inbäddad i Eriksbergs vackra grönska. På den avskilda gården finns en grillplats med murad grill och en större pergola som inrymmer ett större sällskap. All önskvärd service finner du endast ett stenkast bort vid Västertorg. Goda kommunikationer in till city via både cykelvägar och bussförbindelser där hållplatsen ligger precis intill huset. Då Hågadalen ligger runt hörnet kan du här ta del av både stadens puls samt njuta av naturens lugn. Varmt välkommen på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns ej

2 rum

Balkong finns

Boarea 54 m2

Byggår 1959

3 237 kr/mån

Halvtrappa

Planlösning
Bostaden har genomgående parkettgolv och ljust målade väggar.

Rymlig och välkomnande hall med gott om förvaring i inbyggda garderober.

Kök med förvaring i bänk- och väggskåp. Arbetsytor på mörk bänkskiva med kakel ovanför. Spis med glaskeramikhäll och ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Utrymme för stor matgrupp vid fönsterparti som ger ett härligt ljusinsläpp.

Stort sovrum med bra förvaring i inbyggd garderob. Plats för dubbelsäng med sidobord och förvaringsmöbel. Ljusinsläpp från fönster.

Stamrenoverat (2003) badrum med ljust kakel och klinker med golvvärme. Förvaring i spegelskåp med belysning, duschhörna med skjutdörrar i glas, handfat, wc och tvättmaskin.

Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp, tv-möbel och matplats om så önskas. Ljusinsläpp från stort fönsterparti. Här finner du också utgången till den mysiga balkongen med trätrall som ligger i söderläge med sol större delen av dagen.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1959
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme

Renoveringar:
2018: Säkerhetsdörrar
2015: Renovering av ventilationskanaler
2014: Nya fönster
2009: OVK
2005: Renovering av taket
2003: Stamrenovering
2002: Dränering

TV- och internetanslutning
Ansluten till kabel-tv via ComHem där grundutbudet ingår i avgiften.
Bredband från A3 med en hastighet av 100/100 ingår i den angivna avgiften.

Balkong/uteplats
Rymlig balkong med trätrall belägen i soligt söderläge.

Bilplats
I föreningen finns 22 parkeringsplatser med elplint som hyrs för 114 kr/mån, i dagsläget är det 4 personer i kö. Det finns även 8 garageplatser som kostar 465-505 kr/mån, där det är 2 personer i kö.

Övriga utrymmen
Till bostaden hör två st källarförråd där det ena är en s.k matkällare. I källaren finns också föreningens tvättstuga, cykelförråd, hobbyrum samt övernattningsrum som hyrs för 100kr/natten.

Ekonomi
Pris: 1 725 000 kr, eller bud. Avgift 3 237 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband. Föreningen har gemensamt upphandlad el och i avgiften är en fast elavgift om låga 35 kr/mån.

Överlåtelseavgift: 1183 kr
Pantsättningsavgift: 473 kr
Andel i föreningen: 1.53519

Driftskostnader (2 personer):
El: 100 kr
Försäkring: 125 kr
Totalt: 225 kr

Bostadsrättsförening
Parken
Organisationsnummer: 717600-3486

Övrigt
Föreningen består av 58 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 2 med hyresrätt. Föreningen har också en 1 lokal upplåten med hyresrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av RB Fastighetsägare AB.

Läs mer
  • Visning
  • söndag
    5 april
    12:00-12:30

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: staffan@roimakleri.se

Intresseanmälan