Villa // Ryttarvägen 7

Villa // Ryttarvägen 7 // 3 490 000 kr Villa // Ryttarvägen 7 // 3 490 000 kr
  • 3 490 000 KR eller budgivning

Villa // Ryttarvägen 7 // Lövstalöt

Lövstalöt // 84 + 104 kvm // Hörntomt mot allmänning // Garage // Spabad // Fint skick // Uterum // Öppen spis // Nära busshållsplats

Nu ges tillfälle att förvärva en fin villa, med hörntomt mot allmänning, lugnt belägen på idylliska Ryttarvägen i Lövstalöt!

Här erbjuds ni ett välplanerat och insynsskyddat hus i genomgående fint skick och ett härligt uterum som ansluter till altandäcket där ett avkopplande spabad finns att nyttja året runt.

På husets entréplan finns ett välutrustat kök med ordentlig matplats, möblerbar hall, badrum med dusch, tre sovrum samt ett stort vardagsrum med öppen spis. Källarvåningen består av ett stort allrum, rymligt sovrum, gäst-wc (med förberett duschutrymme), stor tvättstuga med förråd samt ett pannrum. Det vidbyggda garaget har plats för en bil och gott om utrymme för exempelvis arbetsbänkar och dylikt. Separat ingång finns också från tvättstugan. Uppfarten framför garaget ger plats för ytterligare bilar.

Flera kostsamma renoveringar har utförts löpande under boendetiden. Några exempel är dränering och tilläggsisolering av grunden, kök, badrum, bredband via fiber samt mycket annat.

Den lummiga hörntomten har bl.a. stora gräsytor, fin växtlighet, stor friggebod samt flera äppelträd. Tomten omges av staket och angränsar till allmänning.

I Lövstalöt bor ni bara ca 1 mil från Uppsala. Här finns bland annat pizzeria och förskola. Närmaste skola finns i Bälinge som ligger endast ca 3 km bort. Finns även cykelväg dit. Stadsbuss till Uppsala C tar cirka 20 minuter. Med bil ca 15 minuter.

Villa

6 rum

Boarea 84 m2

Biarea 104 m2

Tomt 838 m2

Garage finns

Byggår 1961

Driftkostnad 44 700 kr/år

Planlösning
Entréplan

Rymlig, möblerbar HALL med gott om utrymme för avhängning. Fönster i dörren ger trivsamt ljusinsläpp. Ljusa väggar och laminatgolv. Parkettgolv i hallens förlängning.

SOVRUM med stor skjutdörrsgarderob. För den som är i behov av ett större sovrum så kan givetvis skjutdörrsanordningen monteras bort. Fönster som ger bra ljusinsläpp. Ljusa väggar och laminatgolv.

Rymligt SOVRUM med ljusa väggar och laminatgolv. Stort fönster som ger bra ljusinsläpp. Här finns en stor skjutdörrsgarderob.

BADRUM med helkaklade väggar och klinkergolv med vattenburen golvvärme. Stort vädringsfönster som ger bra ljusinsläpp. Här finns en takdusch bakom välvd glasdörr, kommod med bra förvaring, stor spegel, vägghängt förvaringsskåp samt en wc.

KÖK med gott om förvaringsutrymmen och generösa arbetsytor. Matplats för ca 6 personer. Stort fönsterparti som ger bra ljusinsläpp. Spotlights under överskåp. Nedsänkt dubbelho. Den maskinella utrustningen består av en integrerad diskmaskin, integrerad kyl, integrerad frys, vägghängd vertikalfläkt, induktionshäll samt en varmluftsugn. Ljusa väggar och parkettgolv.

Stort SOVRUM med ljusa väggar och parkettgolv. Här finns flera platsbyggda garderober med tillhörande överskåp. Stort fönsterparti som ger rikligt med ljusinsläpp.

Rymligt VARDAGSRUM med fönster i två väderstreck som ger rikligt med ljusinsläpp. Här finns gott om platss för matsalsmöblemang, soffgrupp och tv-lösning. Fin murad öppen spis. Ljusa väggar och parkettgolv. Utgång till det inglasade uterummet.

Källarplan

Stort ALLRUM med ljusa väggar och parkettgolv. Här finns två fönster som ger trivsamt ljusinsläpp.

Stort SOVRUM med ljusa väggar och heltäckningsmatta. Fönster i två väderstreck ger trivsamt ljusinsläpp. Här finns en garderob.

WC/DUSCH där wc-delen är färdigställd och duschutrymmet förberett med golvbrunn samt att klinker för den ytan följer med i köpet. I wc-delen finns idag ett handfat med tillhörande underskåp, spegel samt en wc.

Stor TVÄTTSTUGA med gott om förvaringsskåp och bra avlastningsytor. Här finns en tvättmaskin, torktumlare, tvättho samt två garderober. Här finns också ett stort förrådsutrymme som även skulle kunna nyttjas som klädkammare eller varför inte en vinkällare?. Utgång till garaget. Ljusa väggar.

PANNRUM

Byggnad
Byggnadstyp: 1 plan med källare
Byggnadsår: 1961
Fasad: Tegel
Fönster: 2-glasfönster
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor och plåt
Grundläggning: Betongplatta
Uppvärmning: Pellets

Renoveringar:
2019 Wc källare
2016-17 Utvändig målning av fönster
2016 Spabad
2016 Byte av inkommande vattenledning
2015 Friggebod
2013 Ny panel på garaget
2011 Bytt värmekälla till pelletsbrännare
2011 Nytt badrum på entréplan
2011 Dränering och tilläggsisolering av grunden

Bredband via fiber indraget på senare år.

Taket omlagt någon gång under 90-talet enligt uppgift från tidigare ägare

Vatten/Avlopp:
Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

TV- och internetanslutning
Tv & Bredband via fiber

Tomten
Hörntomt som angränsar till allmänning. Stora gräsytor, äppelträd och en hel del annan växtlighet. Tomten omges av staket.

Uteplats
Stort inglasat uterum med altandäck utanför där det även finns ett spabad att nyttja året runt.

Parkering
Garage med plats för en bil och gott om utrymme för arbetsbänkar. På uppfarten framför huset finn plats för ytterligare bilar.

Övriga utrymmen
På tomten finns en rymlig friggebod.

Ekonomi
Pris: 3 490 000 kr, eller bud.

Driftskostnader (4 personer):
Uppvärmning: 13 000 kr
El: 17 700 kr
Vatten och avlopp: 4 900 kr
Sotning: 1 200 kr
Renhållning: 1 800 kr
Försäkring: 5 500 kr
Vägavgift/samfällighet: 600 kr
Totalt: 44 700 kr

Taxering:
Taxeringsår: 2018
Byggnadsvärde: 1 171 000 kr
Markvärde: 730 000 kr
Summa taxeringsvärde: 1 901 000 kr

Det finns 8 pantbrev om totalt 2 700 000 kr

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Mattias Hellström

Mattias Hellström
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0709-70 70 76
E-post: mattias@roimakleri.se

Intresseanmälan