3:a // Kapellgatan 3

3:a // Kapellgatan 3 // Kapellgärdet

Två balkong varav en inglasad // Genomgående bra skick // Samtliga rum är väl tilltagna // Lugnt läge // Ca 10 min gång till centrum/centralstationen

Ett bekvämt boende på våning två med två bra balkonger, den ena med ett soligt söderläge och den andra är inglasad och har ett lugnt läge mot innergården. Här är det hiss från samtliga plan inkl garage och förrådsplan. Bostaden är i mycket bra skick och har genomgående parkettgolv (klinkers i hallen), ljust målade väggar (2020) och samtliga rum är väl tilltagna. De dryga 78 kvm fördelar sig på två sovrum varav det ena är normalstort med plats för säng, skrivbord och garderober och det andra mycket stort med gott om förvaring (klädkammare och garderober) samt plats för andra möbler, tex en arbetshörna. Köket är fullt maskinellt utrustat med bla fullstor kyl och frys, diskmaskin (2021), induktionshäll (2021), gott om förvaring, fina arbetsytor och en ordentlig matplats samt utgång till balkongen i söder. Utöver det finns en välkomnande hall med bra förvaring, ett modernt badrum med tvättmaskin (2020), handfat samt duschhörna och det finns gott plats för ett badkar för den som önskar. Till sist finns ett allrum som rymmer både matsalsmöbel och soffgrupp. Här når du den inglasade balkongen med sitt lugna läge mot innergården.

En stor och stabil brf där värme, vatten, kabel-tv, bredband, grundavgiften för ip-telefoni och bostadsrättstillägget ingår i månadsavgiften. Inga avgiftshöjningar är planerade för 2022. Gott om garageplatser och en mycket trevlig innergård. Mer bra information finns i länken till föreningens hemsidan nedan i annonsen.

Bostaden har ett attraktivt läge såväl i huset som i området. Härifrån når du Uppsala city på cirka 10 minuters promenad och detsamma gäller Resecentrum vilket gör det perfekt för den som pendlar. Det finns också fina cykelvägar till centrum och busshållplats ligger ett stenkast bort. Alldeles utanför huset ligger den portalparken med sin populära lekplats och Röbo med sina härliga motionsspår, utegym och frisbeegolf ligger på ett behagligt promenadavstånd. På samma gata som bostaden hittar du närbutik och på ett par minuter når du Kapellgärdesparken med stora gräsytor, lekplats och skatepark.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Bostadsrätt

Hiss finns

3 rum

Balkong finns

Boarea 78.5 m2

Byggår 2007

4 514 kr/mån

Våningsplan 2 av 5.

Planlösning
.:

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2007
Fönster: 3-glasfönster isoler
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt:
Föreningen har en grönskande trädgård med gemensam uteplats med grill, möblerad pergola (sommartid), trädäck, lekplats och cykelställ.
Renoveringar:
2012 Uppgradering av innergården med stenarbeten, nya växter och träd samt lekutrustning.
2013 Sanering av förråd, underhåll av hissar, reparation av fasad.
2015 Stamspolning.
2016 Tätning av grunden på vissa ställen samt omläggning av stensättning intill huset.
2018 Komplettering av stensättning på gården, ombyggnad av trädäck, uppförande av pergola och plantering av nya växter.
2019 Samtliga källardörrar från trapphus förstärks med brytskydd mot inbrott. Den nedre delen av fasaden på innergården längs portalgatan 69-77 görs om. Garageporten byts ut mot en ny. Ca 500 löpmeter av golvsockeln i garaget tätas mot tillfälliga vattenansamlingar vintertid pga smältvatten.
2021 Kameror installeras i garaget. Displayer till porttelefonerna byts ut. Radonmätning utförd utan anmärkning. Lekplatsen uppdateras med ny sandlåda och uppfräschning av klätterställning samt diverse renovering. Trädäck byggs på en del av gården. Stamspolning. Installation av ytterligare 20 laddstationer för elbil (totalt 30 laddstationer).
2022 Solceller installeras på taket och beräknas vara klart under året.

TV- och internetanslutning
Tv och bredband från Tele2, det ingår i avgiften.

Balkong/uteplats
Bostaden har två bra balkonger, en i ett soligt söderläge med utgång med från köket och en inglasad (går enkelt att öppna upp) med ett lugnt läge och en härlig utsikt mot den stora innergården. Utgång till balkongen från vardagsrummet.

Bilplats
Garage:119 bilplatser som kostar 700 kr/mån. 12 MC-platser, 150 kr/mån för MC-plats. Föreningen har också 30 platser med laddstolpar i garaget.

Övriga utrymmen
Till bostaden hör ett bra källarförråd. I föreningen finns också tvättstugor, uthyrningsrum för gäster, cykel/barnvagnsförråd och flera rum för sopsortering.

Ekonomi
Pris: 2 850 000 kr, eller bud. Avgift 4 514 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten kabel-tv, bredband och grundavgiften för ip-telefoni samt bostadsrättstillägget.

Överlåtelseavgift: 1208 kr
Pantsättningsavgift: 483 kr
Andel i föreningen: 0.60236
Andel av årsavgiften: 0.60236

Driftskostnader (3 personer):
El: 350 kr
Försäkring: 200 kr
Totalt: 550 kr

Bostadsrättsförening
HSB 88 Pedalen
Organisationsnummer: 769611-7527

Läs mer
  • Visning
  • söndag
    3 juli
    12:00-12:30

  • måndag
    4 juli

Ansvarig mäklare
Daniel Söderström

Daniel Söderström
Fastighetsmäklare, Delägare, Privat och kommersiellt

Mobil: 070-5172800
E-post: [email protected]

Intresseanmälan