4:a // Portalgatan 33

4:a // Portalgatan 33 // Kapellgärdet

2 Balkonger i olika väderstreck // Stora rum // Extra wc // Mycket bra skick // Garage finns ledigt // Bredband ingår // Centralt och lugnt läge

En modern bostad i bra skick och en mycket tilltalande planlösning högt upp i huset vilket ger bostaden ett härligt ljusinsläpp.

De nästan 100 kvm fördelar sig på en välkomnande hall, ett fullt utrustat kök med bla diskmaskin, stor kyl och frys samt gott om förvaring, fina arbetsytor och en ordentlig matplats. samt utgång till ena balkongen med sol från morgon till eftermiddagen. 3 ordentliga sovrum, ett bra allrum med gott om plats för soffhörna och här finns den andra balkongen där kvällssolen ligger på. Ett helkaklat badrum med WC, dusch, handfat med kommod samt tvättmaskin och torktumlare. Utöver det finns en klädkammare, gott om förvaring samt en extra gäst WC.

Bostaden kan enkelt byggas om till en stor trea för den som önskar, väggen mellan allrum och arbetsrum var valfritt när bostaden byggdes (se alternativ planritning).

Här bor du i en mycket välskött brf som ser om både ekonomin och fastigheten. Nyligen har av solceller installerats och översyn av ventilationssystemet för värmeåtervinning gjorts. Föreningen har gott om garageplatser (ingen kö i dagsläget) och här finns också laddstolpar för elbilar. En stor fin innergård med sittgrupper, grillmöjligheter och lekplatser och i avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Ett lugnt läge med närhet till både naturen och Uppsala stad med allt vad det erbjuder och centralstationen når du enkelt via cykel eller en kort promenad på ca 10 minuter. I området finns närbutik, gym, restaurang, frisörer, park mm.

För att boka visning eller fr mer information, kontakta ansvarig mäklare.

Sovrum 3
Sovrum 3
Sovrum 3
Sovrum 3
Sovrum 3
Sovrum 3
Sovrum 3
Sovrum 3
Sovrum 1
Sovrum 1

Bostadsrätt

Hiss finns

4 rum

Balkong finns

Boarea 98 m2

Byggår 2009

5 749 kr/mån

Våningsplan 4 av 5.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Byggnadsår: 2009
Fönster: 3-glasfönster isoler
Uppvärmning: Fjärrvärme.

Renoveringar:
Solceller 2020.
Frånluftsåtervinning, projektering pågår och genomförande planeras starta under 2022

TV- och internetanslutning
Tv och bredband från OwnIT, ingår i avgiften.

Balkong/uteplats
Två härliga balkonger, den ena med utgång från vardagsrummet, här ligger solen på från eftermiddagen till sen kväll och den andra med utgång från köket och här ligger solen på från morgon till eftermiddagen.

Bilplats
Det finns 135 garageplatser (850 kr per mån) för medlemmar att hyra, varav 7 med laddbox för elbil (1350 kr per mån) samt 3 platser för MC (300 kr per mån). Ingen kö till garage. Gratisparkering finns även på kringliggande gator.

Övriga utrymmen
Till bostaden hör ett bra källarförråd och i föreningen finns även en tvättstuga.

Ekonomi
Pris: 3 390 000 kr, eller bud. Avgift 5 749 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband samt den fasta kostanden för hushålls-el och förbrukningen debiteras efter förbrukning kvartalsvis.

Överlåtelseavgift: 1183 kr
Pantsättningsavgift: 473 kr
Andel i föreningen: 0.72017
Andel av årsavgiften: 0.67729

Driftskostnader (2 personer):
El: 300 kr
Försäkring: 200 kr
Totalt: 500 kr

Bostadsrättsförening
Tryckaren
Organisationsnummer: 769616-5567

Övrigt
Föreningen består av 170 st bostadsrätter och en lokal.
Föreningens ekonomiska förvaltare är Upplands Boservice.
Radonmätning utförd under eldningssäsong 2020-2021 - utan anmärkning.

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Daniel Söderström

Daniel Söderström
Fastighetsmäklare, Delägare, Privat och kommersiellt

Mobil: 070-5172800
E-post: [email protected]

Intresseanmälan