Vallmovägen 108 (Lott 108) // Tunabackar

Kolonistuga i fint skick med bra läge

Tunakolonin // Ca 37 kvm kolonistuga // Fint skick // Stort uterum // Växthus // Redskapsbodar // Fin tomt // Nära Fyrisån

Vallmovägen 108 (Lott 108)

 • 1 150 000 kr
 • 2 rum
 • 37 kvm boarea
 • 0 kvm biarea
 • Fritidshus

Nu ges tillfälle att köpa en mysig kolonistuga med ombonad tomt i populära Tunakolonin!

Här får ni en välskött kolonilott med riklig växtlighet, fina grönytor, stort uterum, altandäck, växthus, redskapsbodar, odlingslådor och mycket annat. Lotten med sina ca 405 kvm har ett dessutom ett utsökt läge i området med kort gångavstånd ner till Fyrisån. Stugan med sina ca 37 kvm boyta rymmer ett rymligt matrum/allrum med sovalkov och avskilt utrymme där förbränningstoalett (Separett) finns installerad, ett stort allrum samt ett ordentligt kök. I ett utrymme utanför stugan kan ni fylla på dricksvatten som sedan pumpas in till kranen inne i köket. Vissa inventarier kommer ingå i köpet.

Här kan ni under sommarhalvåret luta er tillbaka och njuta av den avkopplande och rogivande atmosfär som råder, helt avskärmade från stadens puls men med alla bekvämligheter inom kort gång-/cykelavstånd.

Tunakolonin består av 304 stugor. Stugorna ägs av kolonisterna medan marken arrenderas av Uppsala kommun. Två pumphus förser tomterna med vatten från Fyrisån och varje tomt har minst en tappkran för åvatten. Dessutom finns tappkranar för färskvatten längs med vägarna i området. För medlemmarna finns även ett föreningshus med duschar, toaletter, latrintömning, tvättutrymmen, bastu och samlingslokal med stor altan. Samlingslokalen går även att hyra som festlokal. I området finns också boulebanor att nyttja. Läs mer på deras hemsida som finns länkad i denna annons.

Boarean som nämns i annonseringen syftar på kolonistugans invändiga boyta som ej är exakt uppmätt.
Observera att detta är en så kallad byggnad på ofri grund där marken arrenderas.

 • Rymligt MATRUM/ALLRUM med fönster i två väderstreck vilket ger härligt ljusinsläpp Plats för ca 6-8 matgäster. Här finns en sovalkov samt ett avskilt utrymme där en förbränningstoalett (Separett) finns installerad. Laminatgolv och mönstrade tapeter. Här finns utgång till altandäcket och tomten.

  Stort VARDAGSRUM med fönster i två väderstreck som ger rikligt med ljusinsläpp. Här finns huvudentrén. I rummet finns också ett städskåp. Trägolv och mönstrade tapeter.

  Ordentligt KÖK med gott om förvaringsutrymmen och bra arbetsytor. Diskbänk med tre hoar. Fönster i två väderstreck som ger rikligt med ljusinsläpp. Plats för ett mindre matbord. Laminatgolv. Den maskinella utrustningen består av en mindre spis med tillhörande ugn, kyl/frys samt en mikro.
 • Byggnad

  Byggnadstyp: 1 plan
  Byggnadsår: Okänt
  Uppvärmning: Direktverkande el
  Övrigt: Boarean som nämns i annonseringen syftar på kolonistugans invändiga boyta som ej är exakt uppmätt.
  Observera att detta är en såkallad byggnad på ofri grund där marken arrenderas. Stugan säljs i befintligt skick med friskrivningsklausul.
  Bjälklag: Trä
  Byggnadstyp: 1 plan
  Fasad: Träpanel
  Stomme: Trä
  Tak: Plåt

  Övriga utrymmen

  På lotten finns ett stort uterum, praktiska redskapsbodar samt ett rymligt växthus.

  Interiör
  Antal sovrum: 1
  Antal rum: 2

  Tomt
  Tomtarea: 405 kvm
  Uteplats: Stort uterum under tak.
  Övrigt: Den välskötta lotten bjuder på riklig växtlighet, fina grönytor, grusgångar, odlingslådor och mycket annat.

  Vatten/avlopp
  Via Tuna koloniträdgårdsförening finns sommarvatten (från Fyrisån) vid tomtgräns. Det finns också tappkranar för färskvatten utplacerade längs med vägarna i området. Lösning för rinnande vatten finns i kök och till handfat vid Separett.

 • Kontakta ansvarig mäklare för visning eller intresseanmälan

  Tack för din intresseanmälan!

 • Pris: 1 150 000 kr utgångspris

  Driftkostnader

  I summan för övrigt ingår: Årlig medlemsavgift på 4000kr samt arrendeavgift 2793kr (6,29kr/kvm). Utöver detta tillkommer en engångsbetalning av inträdesavgift på 1000kr.
  El: 4 000 kr/år
  Försäkring: 1 087 kr/år
  Övrigt: 6 793 kr/år
  Totalt: 11 880 kr/år

  Kommunal fastighetsavgift: 0 kr

  Energideklaration: Behövs ej

Planritning

Fråga mig om den här bostaden!

Mattias Hellström

Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0709-70 70 76
E-post: [email protected]