Ölandsresan 3B // Sävja

En gavellägenhet på drygt 100 kvm högst upp i huset med en fantastiks takterrass och utsikt

Högst upp i huset // Gavelläge med fint ljusinsläpp // Fantastisk takterrass // Stora sällskapsytor // Genomgående i mycket bra skick

Ölandsresan 3B

 • 3 150 000 kr
 • 4 rum
 • 101 kvm
 • Bostadsrätt

Välkommen till denna fantastiska gavellägenhet, högst upp i huset, som erbjuder en oslagbar kombination av ljus, rymd och komfort! Här får du ett hem med ett vackert ljusinsläpp från tre väderstreck, vilket skapar en ljus och inbjudande atmosfär i hela lägenheten.

Bostaden är genomgående i mycket bra skick med stilrena, ljusa parkettgolv och vitmålade väggar som ger en modern och fräsch känsla samt ca 2,7 meter i takhöjd. Förvaringsutrymmena är generösa, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda.

Det imponerande allrummet är rymligt och luftigt, perfekt för sociala tillställningar eller avkopplande hemmakvällar. Här finns plats för en stor soffgrupp, bokhyllor, matbord och mycket mer. De stora fönsterpartierna bjuder på en vidsträckt utsikt och ger rummet ett härligt ljus. Från allrummet har du också utgång till en terrass i lugnt och soligt läge mot innergården – den perfekta platsen för morgonkaffet eller kvällsmiddagen under bar himmel.

Köket är fullt utrustat med allt du behöver för att laga dina favoriträtter. Matplatsen invid fönstret erbjuder en vacker utsikt mot Uppsala och slottet, särskilt magisk under vissa årstider. Här kan du njuta av både mat och vyer i en harmonisk miljö.

Masterbedroom är en fristad för lugn och ro med en rymlig garderob med skjutdörrar och gott om plats för en arbetshörna, läshörna eller ytterligare möbler som mer förvaring. Här kan du skapa ditt personliga rum med allt du behöver för att trivas.

Det finns ytterligare två sovrum, både med dubbla garderober och plats för bla säng och ett mindre skrivbord.

Bostaden har två bra badrum, båda har en modernt och tilltalande stil och är helkaklade med golvvärme. Båda har dusch, WC, handfat med kommod och spegelskåp. I det större badrummet finns plats för badkar och det är utrustat med handdukstork, tvättmaskin samt torktumlare.

Den stabila bostadsrättsföreningen erbjuder ett rikt utbud av gemensamma faciliteter. Här finns en stor gemensam takterrass med fantastisk utsikt, ett modernt gym, bastu för avkoppling, gästlägenhet för besökande och ett rymligt garage samt utomhusparkering. Inga planerade avgiftshöjningar gör detta till ett ekonomiskt tryggt boende.

Sävja är ett lugnt område med naturen runt hörnet, bla så har du Lunsenskogen med härliga strövområden och i Nåntuna/Vilanskogen natursköna motionsspår angränsande till Fyrisån. Ett barnvänligt område med gott om bra skolor och förskolor, fotbollsplaner och lekplatser. I närheten, på Carl von Linnes väg finns Sävja 4H gård där barn kan lära sig mer om natur, djur och kultur. I närområdet finner man även bibliotek, apotek och vårdcentral. Sävja Kulturcentrum, pumptrackbana, modern lekpark och multiarena. I Bergsbrunna finns Danmarks IF med fotbollsplan och klubbverksamhet och utomhusbadet Lyssnaängens når du enkelt med en kort cykeltur.

Det finns goda kommunikationer till Uppsala city via bra cykelvägar, buss eller bil. Du når också E4:an eller gamla stockholmsvägen på några minuter. Matbutik och pizzeria finns i området och all övrig tänkbar service finns i Boländerna, ca 5 min med bil.

Ta chansen att förvärva denna pärla till bostad med ett drömläge!

 • Hela bostaden har en takhöjd på ca 2,7 meter, ljusa parkettgolv (klinkers i hallen) samt vitt målade väggar.

  Hallen är välkomnande och det finns gott om förvaring i inbyggda garderober med skjutdörrar. Ett fullt utrustat kök med bla diskmaskin, fullstor kyl och frys, induktionshäll, varmluftsugn, mikro, fina arbetsytor och gott om förvaring. EN bra matplats vid ett fönster med en härligt utsikt mot Uppsala city.

  Två bra badrum, båda är helkaklade och har dusch, Wc, handfat med kommod. Det större badrummet har också tvättmaskin och torktumlare samt handduskstork.

  Master bedroom är väl tilltaget och rymmer både säng, förvaring samt ytterligare möblemang för den som önskar. De övriga två sovrummen har två garderober samt plats för säng samt ytterligare möbel så som skrivbord, förvaringsmöbel eller vad som önskas.

  Allrummet är bostaden centrum, det är väl tilltaget med ett stort fönsterparti med ett fantastiskt ljus insläpp och utsikt, här är också utgången till takterrassen med ett lugnt och soligt läge mot innergården.
 • Byggnad

  Byggnadstyp: Flerbostadshus
  Byggnadsår: 2018
  Uppvärmning: Fjärrvärme

  Våningsplan/hiss

  Våning: 5 av 5 (Högst upp i huset. )
  Hiss: Ja (Hiss till samtliga plan inkl källare/garage. )

  TV- och internetanslutning

  Tv från Tele2.
  Bredband från Tele2.

  Balkong/uteplats

  En fantastisk takterrass med ett kanonläge mot innergåden. Här ligger solen på hela dagen och det är en härligt utsikt tack vare det höga läget. Det finns gott om plats för både matbord och soffgrupp.

  Bilplats

  Föreningen har 50 st garageplatser och 50 utomhusparkeringar.Kostnad för garage är 950 kr/mån och utomhusparkering 380 kr/mån. Gemensam kö till garage och parkeringsplats utomhus. 5 platser för moped/MC finns att tillgå i garage för 200 kr/må). 10 st elbilsplatser i garage och 10 st platser på utomhusparkeringen. Ingen kö till garageplats och kort kö till p-plats ute.

  Övriga utrymmen

  Till bostaden hör ett bra källarförråd i samma hus som enkelt nås med hissen.

  I föreningen finns en gemensam takterrass (100 kr/dag). Takterrassen är fri att nyttja gratis om man ej bokar, ett välutrustat gym, bastu (50 kr per tillfälle, 2 timmar), gästrum (200 kr/natt), festlokal (100 kr/dag), hobbyrum och cykelförråd.

  Bostadsrättsförening

  BRF Linneas Utsikt 1 I Uppsala
  Organisationsnummer: 769632-7266
  Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
  Föreningen tillåter delat ägande: Ja, minsta ande av ägande är 10 %.
  Byggnadsår: 2018
  Ort: UPPSALA
  Äkta förening: Ja
  Antal lägenheter: 121
  Organisationsform: Bostadsrättsförening
  Äger föreningen marken: Ja
  Pantsättningsavgift: 573 kr
  Gatuadress: Ölandsresan 3
  Överlåtelseavgift: 1 433 kr
  Överlåtelseavgift betalas av: Köpare

  Tack för din intresseanmälan!

 • Pris: 3 150 000 kr accepterat pris
  Avgift: 7 060 kr . Ingår i avgiften: Värme, varm- och kallvatten, sophämtning samt lägenhetsförråd.
  Obligatorisk avgift för kabel-tv, bredband och telefoni tillkommer med (143 kr/mån).

  Överlåtelseavgift: 1 433 kr
  Pantsättningsavgift: 573 kr
  Andel i föreningen: 1.195%
  Andel av årsavgiften: 1.2%
  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 1 144 629 kr. per 20231231

  Driftkostnader

  El: 300 kr/mån
  Försäkring: 200 kr/mån
  Personer i hushållet: 3
  Totalt: 500 kr/mån

  Energideklaration: Utförd
  Energiklass: E
  Energideklarationsdatum: 2019-12-23
  Primärenergital: 119

Planritning

Fråga mig om den här bostaden!

Daniel Söderström

Fastighetsmäklare, Delägare, Privat och kommersiellt

Mobil: 070-5172800
E-post: [email protected]