Bäcklösavägen 1A // Ultuna

Balkong i bästa läget // Högt upp i huset // Sovalkov // Bra planerad // Flexibelt tillträde // Närhet till både SLU, Ångström & BMC

Bäcklösavägen 1A

 • 1 550 000 kr
 • 1 rum
 • 38 kvm
 • Bostadsrätt

Välkommen hem! Här flyttar du in i en hemtrevlig och välplanerad lägenhet högt upp i huset med härlig utsikt och balkong i bästa solläget. Denna lägenhet passar perfekt för dig som söker ditt första boende eller ska studera i Uppsala. De 38 kvm fördelar sig på en välkomnande hall med praktisk garderob och städskåp bakom skjutdörrsgarderober. Från hallen tar du dig in till köket som har en öppen planlösning mot rummet. Härlig sällskapsyta för umgänge och med plats för både matbord samt soffgrupp. Mysig sovalkov med plats för säng och garderob. Från rummet tar du dig ut på den stora och möblerbara balkongen i bästa solläget. Helkaklat badrum med dusch och kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Finns även ett förråd beläget i källarplan. Charmig och mysig bostad som måste upplevas på plats.

Här bor du i ett mysigt och lummigt område med närhet till både grönområden, promenadstråk och parker. Läget är optimalt för den som studerar eller arbetar på SLU, Ångström eller BMC. En bit bort ligger Rosendal och där finns matbutiker, gym, idrottshall, padel- och tennisbanor samt kaféer mm. Cykelavstånd till fina badplatser och in till city. Finns även bra bussförbindelser i området. I föreningen finns även samlingslokal, övernattningsrum & cykelförråd. Här i populära Ultuna kommer du att trivas så varmt välkommen på visning!

 • Bostaden har genomgående ekparkettgolv och ljusa väggar.

  Välkomnande och rymlig HALL med plats för hatt-och skohylla. Bra förvaringsmöjligheter och städskåp bakom skjutdörrsgarderob.

  Rymligt och helkaklat BADRUM med dusch, WC, handfat med kommod och kombinerad tvätt- och torktumlare.

  Praktiskt och fullt utrustat KÖK med diskmaskin, ugn, induktionshäll, mikro och kyl/frys. Vita skåpluckor och mörk laminatbänkskiva med vitt kakel ovanför. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här får man plats med både soffgrupp och matbord.

  Praktisk sovalkov med plats för både säng och garderob och annat mindre möblemang. Från rummet tar du dig ut till den rymliga och möblerbara balkongen i sydvästläge.
 • Byggnad

  Byggnadstyp: Flerbostadshus
  Byggnadsår: 2019
  Uppvärmning: Fjärrvärme
  Övrigt: Bostäderna byggdes år 2019 och består av 4 st flerbostadshus med totalt 85 st bostadsrätter. Adresserna är Bäcklösavägen 1,3,5 och 7. Föreningen godkänner delat ägande (minsta ägarandel 10%). Juridisk person godkänns inte som medlem. Ekonomisk förvaltare: Fastum.

  Föreningens hemsida:
  https://www.brfbjorkallen.se/

  Våningsplan/hiss

  Våning: 4 av 5
  Hiss: Ja

  Balkong/uteplats

  Rymlig och möblerbar balkong i bästa solläget.

  Bilplats

  Det finns 42 parkeringsplatser i garage varav 2 st är handikapplatser och 19 st är försedda med laddstation för elbilar. Garageplatserna kostar 1000 kr/månad (plus 250 kr/månad för el om du använder laddstationen). Utomhus finns det 14 parkeringsplatser försedda med elstolpe för t.ex. motorvärmare, dessa kostar 375 kr/månad. 4 st av platserna utomhus har laddstation för elbilar (250 kr/månad ytterligare om den används).

  Övriga utrymmen

  I föreningen finns även cykelförråd, barnvagnsförråd, samlingslokal samt övernattningsrum som kan lånas mot avgift. Till lägenheten hör ett källarförråd.

  Bostadsrättsförening

  BRF Björkallén
  Organisationsnummer: 769632-6136
  Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
  Föreningen tillåter delat ägande: Ja
  Ort: UPPSALA
  Äkta förening: Ja
  Organisationsform: Bostadsrättsförening
  Pantsättningsavgift: 573 kr
  Gatuadress: Bäcklösavägen 1
  Överlåtelseavgift: 1 433 kr
  Överlåtelseavgift betalas av: Köpare

  Tack för din intresseanmälan!

 • Pris: 1 550 000 kr Utgångspris
  Avgift: 3 644 kr . Ingår i månadsavgiften: kallvatten, värme, kabel-TV och Internet/bredband.

  Överlåtelseavgift: 1 433 kr
  Pantsättningsavgift: 573 kr
  Andel i föreningen: 0.7987%
  Andel av årsavgiften: 0.7986%
  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 565 470 kr. Beräknad på år 2021

  Driftkostnader

  El: 400 kr/mån
  Försäkring: 173 kr/mån
  Vatten och avlopp: 100 kr/mån
  Personer i hushållet: 1
  Totalt: 673 kr/mån

  Energideklaration: Utförd
  Energiklass: D
  Energideklarationsdatum: 2022-01-11
  Primärenergital: 76

Planritning

Fråga mig om den här bostaden!

Tove Söderström

Fastighetsmäklare

Mobil: 073-700 59 43
E-post: [email protected]