Böljemolnsvägen 34 // Fullerö

Familjedröm med underbara umgängesytor både inomhus och utomhus

Stilrent och modernt // Underbara umgängesytor // Spabad // Rikligt ljusinläpp // Barnvänligt // Stora rum // Plats för två bilar

Böljemolnsvägen 34

 • 3 395 000 kr
 • 6 rum
 • 136 kvm
 • Bostadsrätt

Varmt välkommen till denna familjedröm med härliga umgängesytor både inomhus och utomhus! Hela bostaden har exklusiva materialval och moderna färgval och är bla utrustad med golvvärme på båda planen, integrerade vitvaror från Smeg, fönster med smal ram för att maximera glasytan, LED-spotlights infällda i taket och rejäla plankgolv.

Planlösningen ger en entréplan med en hall med klinkers samt ett badrum med dusch. Hela våningsplanet är designat med stora sällskapsytor med ett öppet kök/vardagsrum med en ordentlig köksö, plats för ett matsalsbord för många gäster samt plats plats för soffgrupp. I dagsläget finns ett sovrum på nedre plan men önskar man ännu större öppna ytor kan den väggen tas ner. Det är stora fönsterpartier från golv till tak på båda sidor om och totalt 3 st altandörrar till fram och baksida. Gräsmatta finns på både fram- och baksidan där du även har en ordentlig trätrall med infälld belysning och sol från lunch till sen kväll. Föredrar man svalka kan man med fördela dra ut markisen och njuta av skuggan. Här finns också det härliga spabadet som omgärdas av insynsskyddande plank.

Till övre plan leder en trappa med infällda lampor och en AC för att justera inomhustemperaturen under årets varmare månader. På våning två finns ett stort badrum med badkar, tvättmaskin, torktumlare, bra arbetsytor samt gott om förvaring. Det finns också 4 st ordentliga sovrum och förvaring i rymlig klädkammare.

Till bostaden hör ett förråd som ligger i direkt anslutning samt en asfalterad uppfart med plats för 2 bilar.

Fullerö Hage ligger strax norr om Uppsala, och en bit söder om Storvreta. Området har ett ypperligt pendlarläge, den bilburne har nära till E4:ans påfart via Fullerömotet, flera bussar trafikerar väg 290 som går några hundra meter bort och för den som vill ta Upptåget nås stationen i Storvreta på ca 10-15 min med cykel. Med bil nås Gränby Centrum med all tänkbar service på ca 5 minuter och på ytterligare knappt 10 minuter har man nått centrala Uppsala.

Varmt välkommen på visning!

 • Hemmet har genomgående vackra parkettgolv med vattenburen golvvärme under.

  Hall med plats för hatthylla och skoställ. Grått klinkergolv och ljust målade väggar.

  Stilrent badrum med ljust kakel och mörkare klinkergolv med golvvärme. Duschhörna med vikbara glasväggar och lyxig tak/handdusch. Tvättställ med förvaring i underskåp, väggfast spegel, wc samt belysning från infällda spots i taket.

  Matplats i öppen planlösning mot det stilrena köket som sammanbinds genom en köksö som ger hela bostaden ett härligt ljus och en luftig känsla! Mycket bra förvaringsutrymmen i bänk- och högskåp bakom gråa luckor. Vitvaror från Smeg med integrerad kyl och frys (fullhöjds) samt diskmaskin, rostfri fläkt, induktionshäll och plats för mikro i väggskåp samt fristående vinkyl. Arbetsyta på rostfri diskbänk med underlimmad ho och överhäng som gör att dina gäster kan sitta med när maten tillagas. Belysning från infällda spotlights i taket

  Vardagsrum med plats för stor sofflösning, önskar man ytterligare utrymme kan man ta ner väggen mot sovrummet. Härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och utgång till den underbara baksidan. Här finner du ett stort trädäck med inbyggd belysning och markis för varma dagar. Här finns plats för grill, matbord samt loungegrupp. Lyxigt spabad för 4-5 personer som omgärdas av insynsskyddande staket.

  Trappan till övervåningen har infälld belysning och under den finns ett rymligt förråd. I den övre hallen finns en stor klädkammare som ger bra förvaringsutrymmen.

  Här finns 4 väl tilltagna sovrum som alla har plats för större säng, garderobslösning och ytterligare möblemang. Rikligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier.

  Stort och helkaklat badrum med moderna materialval och golvvärme. Inkaklat badkar med vikbar duschvägg i glas. "Tvättdel" med arbetsyta på vit bänkskiva. Tvättställ med förvaring undertill, tvättmaskin, torktumlare, WC och belysning från infällda spots i taket.
 • Byggnad

  Byggnadstyp: 2 plan
  Byggnadsår: 2017
  Uppvärmning: Frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme
  Övrigt:
  BRF Fullerö Hage i Uppsala är en äkta bostadsrättsförening med 52 lägenheter. Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB.

  Våningsplan/hiss

  Våning: 0 av 0

  Balkong/uteplats

  Bostaden har en underbar baksida där det finns både gräsmatta med plommon och körsbärsträd samt stor trätrall med infälld belysning. Här finns plats för grill, matbord och loungegrupp. Markis finns att fälla ut för den som föredrar att sitta i skuggan. Här finns även det härliga spabadet där familjen kan njuta både sommar och vinter. På husets framsida finns även där en grästyta som omgärdas av häck.

  Bilplats

  På den asfalterade uppfarten finns plats för två bilar.

  Övriga utrymmen

  Till bostaden hör ett förråd om ca 8 kvm beläget på husets baksida.

  Bostadsrättsförening

  Fullerö hage i Uppsala
  Organisationsnummer: 769633-2571
  Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
  Ort: Uppsala
  Äkta förening: Ja
  Organisationsform: Bostadsrättsförening
  Äger föreningen marken: Ja
  Pantsättningsavgift: 573 kr
  Överlåtelseavgift: 1 433 kr
  Överlåtelseavgift betalas av: Köpare

  Tack för din intresseanmälan!

 • Pris: 3 395 000 kr Utgångspris
  Avgift: 7 052 kr . I avgiften ingår bostadsrättstillägg och sophämtning. Obligatorisk avgift för vatten tillkommer om 363 kr/mån.

  Överlåtelseavgift: 1 433 kr
  Pantsättningsavgift: 573 kr
  Andel i föreningen: 1.9221%
  Andel av årsavgiften: 1.9221%
  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 1 583 312 kr. Baseras på årsredovisning 22/23

  Driftkostnader

  I kostnadsposten el ingår även uppvärmning.
  El: 2 100 kr/mån
  Försäkring: 150 kr/mån
  Personer i hushållet: 2
  Totalt: 2 250 kr/mån

  Energideklaration: Utförd
  Energiklass: C
  Energideklarationsdatum: 2021-02-28
  Primärenergital: 81

Planritning

Fråga mig om den här bostaden!

Staffan Fritzell

Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: [email protected]