Eldkvarnsgatan 14 // Kungsängen / Industristaden

Underbar gavellägenhet med två balkonger i Citynära Kungsängen

2 balkonger // Gavel // Härligt ljusinsläpp // Låg avgift // Öppen planlösning // Pendlarläge // Bredband ingår // Ett stenkast från Stadsparken

Eldkvarnsgatan 14

 • 3 350 000 kr
 • 3 rum
 • 83 kvm
 • Bostadsrätt

Välkommen till denna 3:a i ett mycket fint skick på bästa läge i Citynära Kungsängen! Bostaden är belägen på våning 4 av 7 och har två rymliga balkonger där den ena har viss utsikt mot Fyrisån! Planlösningen ger en välkomnande hall med inbyggd förvaring, ett fullutrustat vinkelkök från Vedum med ljusinsläpp från fönster. Rymligt badrum med tvättavdelning, duschhörna och golvvärme. Stort vardagsrum med ett underbart ljusinsläpp från fönster i hela tre väderstreck och utgång till balkong, två bra sovrum med generösa förvaringsutrymmen intill. Här bor du i ett populärt område med flertalet populära restauranger i närheten och läget intill promenadstråken vid Fyrisån passar perfekt för motionären. Endast en kort promenad bort finner du Stadsparkens grönområden, Studenternas idrottsplats, centrumkärnans puls och shopping samt Resecentrums kommunikationer för pendlaren.

Denna bostad är verkligen något utöver det vanliga och bör ses!

Varmt välkommen på visning!

 • Bostaden har genomgående ekparkettgolv och ljusa väggar.

  Ljus och välkomnande hall med grått klinkergolv och gott om förvaring i skjutdörrsgarderob i hallens inre del.

  Rymligt och helkaklat badrum med golvvärme. Tvättmaskin och torktumlare under praktisk bänkyta som ger goda arbetsytor. Förvaring i spegelskåp, kommod och i extra väggskåp. Duschhörna med glasvägg och lyxig tak/handdusch samt wc.

  Stilrent och modernt vinkelkök från Vedum som ger mycket bra förvaring i bänk- och väggskåp. Arbetsytor på bänkskiva med dubbelho, ljust kakel ovanför. Vitvaror från Siemens med fullhöjds kyl och frys, fläkt, induktionshäll, integrerad diskmaskin samt ugn och mikro i högskåp. Matplats som ligger i direkt anslutning och sammanbinder köket med vardagsrummet och skapar trevliga umgängesytor. Härifrån nås den ena av bostadens två balkonger, här finns trätrall och plats för sittmöbler där du kan njuta av morgonkaffet i solen.

  Vardagsrummet inrymmer större soffa, soffbord samt tv-förvaring. Underbart ljusinsläpp från stora fönsterpartier i tre väderstreck.

  Sovrum som passar utmärkt som barnrum där plats finns för säng, skrivbord och förvaringsmöbler. Ljusinsläpp från fönster.

  Mycket rymligt sovrum som är delvis avdelat och skapar utrymme för arbetsplats. Djup garderobsvägg med skjutdörrar som ger generösa förvaringsmöjligheter. Plats för dubbelsäng med sidobord och ljusinsläpp från fönster. Härifrån når du hemmets andra balkong som även den har trätrall och plats för sittgrupp. Här har du sol från förmiddag till eftermiddag och du kan sitta och se båtarnas färd längs Fyrisån.
 • Byggnad

  Byggnadstyp: Flerbostadshus
  Byggnadsår: 2017
  Uppvärmning: Fjärrvärme
  Övrigt: Föreningen består av 70 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 1 lokal. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Riksbyggen.
  Renoveringar: 2022: OVK
  2022: Stamspolning

  Våningsplan/hiss

  Våning: 4 av 7 (Våning 4 av 7)
  Hiss: Ja

  TV- och internetanslutning

  Telias grundutbud för tv ingår i avgiften.
  Bredband 100/100 mbit via Telia ingår i månadsavgiften

  Balkong/uteplats

  Bostaden har två rymliga balkonger med trätrall och plats för sittgrupp. Den ena nås från vardagsrummet och den andra från det största sovrummet varifrån du även kan se Fyrisån!

  Bilplats

  Föreningen har 33 garageplatser i huset källare som hyrs för 700 kr/mån. Separat kösystem tillämpas.

  Övriga utrymmen

  Till bostaden hör ett förråd som är beläget i husets källare. I källarplan finns också cykelförvaring med cykelpump. Det finns även ett övernattningsrum som är beläget i grannföreningen och som medlemmar kan boka för 200 kr/natt.

  Bostadsrättsförening

  Åsikten 2
  Organisationsnummer: 769627-6463
  Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
  Föreningen tillåter delat ägande: Ja
  Ort: Uppsala
  Äkta förening: Ja
  Antal lägenheter: 70
  Antal lokaler: 1
  Organisationsform: Bostadsrättsförening
  Äger föreningen marken: Ja
  Pantsättningsavgift: 573 kr
  Överlåtelseavgift: 1 433 kr
  Överlåtelseavgift betalas av: Köpare

  Tack för din intresseanmälan!

 • Pris: 3 350 000 kr Utgångspris
  Avgift: 3 927 kr . I avgiften ingår värme, internet och kabel-tv. Hushållsel samt vatten mäts individuellt och debiteras efter faktisk förbrukning.

  Överlåtelseavgift: 1 433 kr
  Pantsättningsavgift: 573 kr
  Andel i föreningen: 1.6545%
  Andel av årsavgiften: 1.65451%
  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 585 418 kr. Baseras på årsredovisning 22/23

  Driftkostnader

  El: 375 kr/mån
  Försäkring: 125 kr/mån
  Vatten och avlopp: 100 kr/mån
  Totalt: 600 kr/mån

  Energideklaration: Utförd
  Energiklass: C
  Energideklarationsdatum: 2020-03-06
  Primärenergital: 69

Planritning

Fråga mig om den här bostaden!

Staffan Fritzell

Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: [email protected]