Islandsgatan 12 // Kungsängen / Industristaden

FAST PRIS! - En öppen och tilltalande planlösning med solig balkong mot innergården - Bör ses

FAST PRIS // Öppen planlösning // Balkong mot gården // Badrum med tvättmaskin // Fullt maskinellt utrustad // Bör upplevas på plats

Islandsgatan 12

 • 2 195 000 kr
 • 2 rum
 • 52.5 kvm
 • Bostadsrätt

Denna bostad säljs med fast pris, dvs föst till kvarn. Kontakta ansvarig mäklare för mer info eller för att boka en visning.

Välkommen till denna inbjudande tvåa där varje kvadratmeter är genomtänkt för att skapa en harmonisk och funktionell boendemiljö. Med en modern och stilren standard är detta hemmet för dig som söker det lilla extra.

Du välkomnas av hall med klinkers på golvet och gott om förvaringsmöjligheter, vilket skapar en smidig och organiserad start på din dag.

Köket är fullt utrustat med moderna apparater och finta arbetsytor, perfekt för matlagningsentusiasten. Öppenheten mellan kök och vardagsrum skapar en social atmosfär, perfekt för umgänge och middagar med nära och kära.

Det stora vardagsrummet ger möjlighet till flexibel möblering och rymmer lätthet för soffgrupp, tv-bänk och matplats. Här är också dubbeldörrarna som leder ut till balkongen med ett lugnt läge mot innergården. Tack vare dubbeldörrarna ger det allrummet en härlig känsla av närheten till ute.

Det rymliga och helkaklade badrummet (golvvärme) rymmer dusch med möjlighet till badkar, WC, handfat med kommod med spegelskåp ovan samt en tvättmaskin (plats för torktumlare finns).

Sovrummet är generöst tilltaget och rymmer en dubbelsäng samt erbjuder gott om förvaring genom en garderobsvägg. Här finns också plats för en arbetshörna för den som önskar.

Bostadsrättsföreningen är välskött med en stabil ekonomi och låg belåning, vilket ger trygghet och stabilitet för framtiden. Här finns gemensamma faciliteter såsom tvättstuga, övernattningsrum för gäster, garage och förråd – allt i samma trapphus och lättillgängligt med hiss som når samtliga våningsplan. Föreningen satsar på en hållbar framtid med 400 kvm solceller på taket och laddplatser för elbilar i garaget.

Här bor du på en lugn adress med en härligt grön och uppväxt innergård med utemöbler, en liten oas mitt i centrum. I anslutning till fastigheten finns en park och på några minuters gång når du Fyrisån med båtplatser, härliga promenadstråk, Stadsparken med bla Parksnäckan med konserter hela sommaren och till Uppsala absoluta centrum och Centralstationen är det ca 6 minuters promenad, tåg till Arlanda ca 17 minuter och Stockholm ca 40 minuter. I området finns det ett flertal restauranger, gott om gym och en stor mataffär och ett par mindre.

Tveka inte att kontakta mig för mer information eller för att boka en visning av denna fantastiska lägenhet. Jag ser fram emot att höra från dig.

 • Bostaden har genomgående parkettgolv och ljusa väggar. Hela bostaden är i bra skick och har en modern och tilltalande stil med stora fönsterpartier med ett fint ljusinsläpp och en härlig utsikt. ca 2.50 meter i takhöjd.

  En hall med klinkers på golvet, ljusa väggar och en garderob samt hatthylla.

  Allrummet och köket har en öppen planlösning. Allrummet är väl tilltaget och rymmer gott och väl en stor soffgrupp, matsalsmöbel, tv-möbel mm. Här är det ett fint ljusinsläpp tack vare ett stort fönsterparti och dubbeldörrar till balkongen. Köket är fullt utrustat med diskmaskin, kyl/frys, spis, ugn och gott om förvaring samt fina arbetsytor.

  Sovrummet har ett lugnt läge mot återvändsgata och har en garderobsvägg med gott om förvaring. Gott om plats för säng och ev en arbetshörna för den som önskar.

  Badrummet är helkaklade med golvvärme och handdukstork. Det finns WC, handfat med kommod samt ytterligare förvaring i väggskåpet ovan och tvättmaskin. Det finns utrymme att installera badkar för dens om önskar.
 • Byggnad

  Byggnadstyp: Flerbostadshus
  Byggnadsår: 2006
  Uppvärmning: Fjärrvärme
  Övrigt: Föreningen innergård har lekplatser, sittgrupper och grillmöjligheter. Gott om fina planteringar så som buskar och blommande träd.
  Renoveringar: 400 kvm solceller finns från 2016 och renoveringar genomförs löpande vid behov.

  Våningsplan/hiss

  Våning: 2 av 6 (Våningsplan 2 av 6. )
  Hiss: Ja (Hiss från samtliga plan inkl källare. )

  TV- och internetanslutning

  Tv och ip-telefoni från Tele2.
  Bredband från Tele2, obligatorisk kostnad 148 kr per månad.

  Balkong/uteplats

  En trevlig balkong med ett lugnt läge mot innergården, utgång från allrummet via dubbeldörrar.

  Bilplats

  82 garageplatser varav 40 med laddbox går att hyra för 900 kr/mån respektive 1000 kr/mån plus förbrukning. 10 st MC och mopedplatser går att hyra för 200kr/mån resp. 100 kr/mån. Kösystem tillämpas.

  Övriga utrymmen

  Till bostaden hör ett bra förråd på markplan. I föreningen finns också tvättstuga och ett övernattningsrum som går att hyra för medlemmarna.

  Bostadsrättsförening

  HSB 97 Kungsängsporten
  Organisationsnummer: 769608-3687
  Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
  Föreningen tillåter delat ägande: Ja, 10% är minsta andel
  Byggnadsår: 2006
  Ort: UPPSALA
  E-postadress: [email protected]
  Föreningens ekonomi: Inga planerade avgiftshöjningar och föreningen har inte heller tagit upp några nya lån sen 2006.
  Föreningens hemsida: https://www.hsb.se/uppsala/brf/kungsangsporten/
  Äkta förening: Ja
  Organisationsform: Bostadsförening
  Äger föreningen marken: Ja
  Pantsättningsavgift: 573 kr
  Gatuadress: Islandsgatan 12
  Överlåtelseavgift: 1 433 kr
  Överlåtelseavgift betalas av: Köpare

  Tack för din intresseanmälan!

 • Pris: 2 195 000 kr FAST PRIS
  Avgift: 3 361 kr . I avgiften ingår värme och kallvatten. Varmvatten och el debiteras av föreningen i efterskott efter faktisk förbrukning (kvartalsvis).

  Överlåtelseavgift: 1 433 kr
  Pantsättningsavgift: 573 kr
  Andel i föreningen: 0.5095%
  Andel av årsavgiften: 0.5095%
  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 397 703 kr. Enligt år 2022.

  Driftkostnader

  El: 550 kr/mån
  Försäkring: 153 kr/mån
  Vatten och avlopp: 125 kr/mån
  Personer i hushållet: 1
  Totalt: 828 kr/mån

  Energideklaration: Utförd
  Energiklass: C
  Energideklarationsdatum: 2019-10-04

Planritning

Fråga mig om den här bostaden!

Daniel Söderström

Fastighetsmäklare, Delägare, Privat och kommersiellt

Mobil: 070-5172800
E-post: [email protected]