Sågargatan 12B // Kungsängen / Industristaden

Välplanerad trea med fina tillval i populära Industristaden

Balkong // Välplanerad // Granne med Fyrisån & Stadsparken // Citynära // Lugnt läge // Bra pendlingsläge // Fina tillval

Sågargatan 12B

 • 2 995 000 kr
 • 3 rum
 • 76 kvm
 • Bostadsrätt

Välkommen hem till Sågargatan 12B och denna välplanerade och härliga trerummare i populära Industristaden. Här får du chansen att flytta in i en mysig lägenhet med öppen och social planlösning samt med genomgående modern och smakfull standard som har högsta kvalitet! Bostaden som ligger tre trappor upp erbjuder en härlig rymd med öppna ytor och fint ljusinsläpp från två väderstreck. De 76 kvm fördelar sig på en välkomnade hall med bra förvaringsmöjligheter och två rymliga sovrum som båda rymmer säng, garderob och annat mindre möblemang. Fullt utrustat kök där den maskinella utrustningen består av diskmaskin, mikro, spis, ugn och kyl/frys. Här får man även plats med ett matbord. Socialt vardagsrum med plats för soffgrupp samt utgång till stor balkong i bästa sydvästläge. Helkaklat badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör även ett förråd.

Missa inte chansen att flytta in i denna optimalt planerade och härliga lägenhet!

Här bor du i Industristaden, en växande stadsdel som erbjuder det mesta med bara några minuters promenad till centrum och centralstationen. Bara ett stenkast härifrån ligger vackra Fyrisån som erbjuder både grönområden och härliga promenadstråk. På bara några minuter är du i Stadsparken och Studenternas IP. Du har även närhet till flertalet restauranger, frisör, Willys och gym. Här finns även goda bussförbindelser och bra pendlingsläge för både den som åker bil eller tåg med närhet till resecentrum. Industristaden är den perfekta kombinationen av centralt men lugnt läge!

Här kommer ni att trivas!

 • Välkomnande HALL med klinkergolv och bra förvaring i garderob.

  Helkaklat BADRUM med torktumlare och tvättmaskin. Handfat med kommod, WC och dusch.

  Härligt VARDAGSRUM med plats för soffgrupp och tv-möbel. Utgång till balkong i sydvästläge.

  SOVRUM 1 med parkettgolv och målade väggar. Bra förvaring i garderob.

  SOVRUM 2 med plats för dubbelsäng och annat mindre möblemang samt tapetserade väggar. Bra med förvaring i skjutdörrsgarderob.

  Rymligt KÖK med plats för matbord. Den maskinella utrustningen består av mikro, ugn, diskmaskin, kyl, frys, och induktionshäll.
 • Byggnad

  Byggnadstyp: Flerbostadshus
  Byggnadsår: 2019-2021
  Uppvärmning: Fjärrvärme, vattenburen med radiatorer
  Övrigt: Bostadsrättsföreningen Esplanaden 2 består av sammanlagt 55 lägenheter. I föreningen finns två kommersiella lokaler med entréer från Kungsängsesplanaden.

  Föreningen godkänner delat ägande (minst 10%). De godkänner inte juridisk person.
  Föreningens hemsida: www.brfesplanaden2.se

  Inga beslutade avgiftshöjningar i dagsläget. Kontrollerat: 2024-02-19

  Vi på ROI vill göra dig uppmärksam på att vi enbart förmedlar information från föreningen; vi ansvarar inte för att uppgifterna stämmer. Vi avsäger oss ansvaret gällande eventuella förändringar som gjorts efter senaste uppdateringen däribland exempelvis avgiftshöjningar. Vi jobbar alltid för att ha korrekt och uppdaterad information och uppmanar er att kontakta föreningen om ni saknar någon information eller något verkar oklart och detta kan vara avgörande för ert beslut.

  Våningsplan/hiss

  Våning: 3 av 6
  Hiss: Ja

  Balkong/uteplats

  Mysig och möblerbar balkong i sydvästläge.

  Bilplats

  Separat kö till parkeringsplatser. Parkeringsplatser finns att hyra i garage i källaren för 1200 kr/mån. 33 garageplatser (samtliga med laddningsmöjligheter). Tillkommer kostnad för elförbrukningen. Det finns även 3 st handikapplatser.

  I dagsläget är det en person före i kö till garaget. Kontrollerat 2024-02-19.

  Övriga utrymmen

  Det finns ett separat förråd till varje lägenhet. Cykelställ finns i källaren och på innergården. Barnvagns- och rullstolsförråd finns i källaren.

  Ansökan om bygglov för inglasning av balkonger är inlämnat. Beslut från Plan- och Byggnadsnämnden inkom i januari -22 och allmänt kan sägas att balkonger mot gård fått beviljat bygglov. Föreningen har överklagat beslut om avslag för de balkonger som vetter mot Sågargatan eller Kungsängsesplanaden men fått nej i samtliga instanser, och föreningen avser inte att överklaga ytterligare.

  Bostadsrättsförening

  Esplanaden 2
  Organisationsnummer: 769637-1637
  Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
  Föreningen tillåter delat ägande: Ja
  Äkta förening: Ja
  Organisationsform: Bostadsrättsförening
  Pantsättningsavgift: 573 kr
  Överlåtelseavgift: 1 433 kr
  Överlåtelseavgift betalas av: Köpare

  Tack för din intresseanmälan!

 • Pris: 2 995 000 kr Utgångspris
  Avgift: 5 460 kr . Ingår i månadsavgiften: värme och kallvatten. Obligatoriskt tillägg för Telia Triple play på 220 kr/månad. Varmvatten debiteras efter förbrukning kvartalsvis.

  Överlåtelseavgift: 1 433 kr
  Pantsättningsavgift: 573 kr
  Andel i föreningen: 1.8774%
  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 1 009 470 kr. Den indirekta nettoskulden baseras på 2022 årsredovisning.

  Driftkostnader

  El: 250 kr/mån
  Försäkring: 160 kr/mån
  Vatten och avlopp: 65 kr/mån
  Personer i hushållet: 2
  Totalt: 475 kr/mån

  Energideklaration: Utförd
  Energiklass: C
  Energideklarationsdatum: 2019-11-08
  Primärenergital: 80

Planritning

Fråga mig om den här bostaden!

Tove Söderström

Fastighetsmäklare

Mobil: 073-700 59 43
E-post: [email protected]