Stenhagsvägen 158 // Stenhagen

Elegant trerumslägenhet med solig balkong och flexibel planlösning

Välplanerad // Möjlighet att göra om till 4:a // Härlig och solig balkong // Renoverat kök // Bra bussförbindelser // Nära Stenhagen centrum

Stenhagsvägen 158

 • 0 kr
 • 3 rum
 • 79 kvm
 • Bostadsrätt

Välkommen till denna renoverade och underbara trerumslägenhet som utmärker sig med en härlig och solig balkong. Med smart planering som ger möjlighet för en fjärde funktionell yta, är detta en bostad där utrymme och ljus möter stil och bekvämlighet. En trivsam och renoverad lägenhet på ca 79 kvm där sociala ytor har skapats. Här får du chansen att flytta in i en mysig lägenhet med öppna ytor som är belägen en trappa upp i fastigheten i ett lugnt och naturnära område. Rummen fördelar sig på en välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder. Ett sovrum med plats för säng och garderobslösning. Ett stort allrum som går att avgränsa och dela upp i två mindre rum om man så önskar (se alternativa planlösningen). Helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Det moderna och stilfulla köket är utrustat med högkvalitativa apparater och här finns gott om plats för matlagning samt ett större matbord. Det generösa vardagsrummet är det naturliga hjärtat i bostaden, med gott om utrymme för både avkoppling och umgänge med vänner och familj. Stora fönster släpper in rikligt med dagsljus, vilket skapar en ljus och inbjudande atmosfär i hela bostaden. Den härliga balkongen blir en förlängning av vardagsrummet och erbjuder en plats där man kan njuta av solen och friska luften. Lägenheten håller ett genomgående fräscht och upprustat skick så välkommen att flytta in och koppla av!

Här bor du nära grönområden med närhet till bland annat promenadstråk, lekparker och bibliotek. Stenhagen är ett naturnära och expanderande område med mycket goda kommunikationer till och från centrala Uppsala. Här finner du även Stenhagen centrum som består av bland annat Willys, ICA Maxi, Systembolaget och diverse restauranger. Bra buss- och cykelförbindelser till city. Välkommen att uppleva denna bostad på plats.

 • Välkomnande HALL med plats för avhängning av skor och kläder. Parkettgolv samt tapetserade väggar.

  Rymligt KÖK med parkettgolv och tapetserade väggar. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, ugn, induktionshäll, fläkt och diskmaskin. Här får man även plats med ett stort matbord.

  VARDAGSRUM med parkettgolv och tapetserade väggar. Här får man plats med både soffgrupp, tv-bänk och matgrupp. Utgång till lägenhetens balkong med plats för stor möbelgrupp med sol större delen av dagen.

  SOVRUM med laminatgolv och tapetserade väggar. Här får du plats med säng och en garderobslösning.

  ALLRUM/ SOVRUM med laminatgolv och tapetserade väggar. Här får du plats med dubbelsäng och sängbord eller annat möblemang som både soff- och matgrupp. Går att dela av i två mindre rum med en avgränsande vägg.

  Helkaklat BADRUM med golvvärme. WC, handfat med kommod och spegelskåp med spottar samt en tvättmaskin.
 • Byggnad

  Byggnadstyp: Flerbostadshus
  Byggnadsår: 1988/1989
  Uppvärmning: Fjärrvärme
  Övrigt: Föreningens fastighet, Berthåga 23:1 och 24:1 bebyggdes 1988/1989 av Diös Bygg AB och är belägen i Uppsala kommun. På fastigheten finns 10 st bostadshus innehållande 76 lägenheter. Föreningen godkänner delat ägande mellan förälder och barn. Juridisk person godkänns inte av föreningen.

  Inga beslutade avgiftshöjningar i dagsläget. Kontrollerat: 2023-09-13.

  Vi på ROI vill göra dig uppmärksam på att vi enbart förmedlar information från föreningen; vi ansvarar inte för att uppgifterna stämmer. Vi avsäger oss ansvaret gällande eventuella förändringar som gjorts efter senaste uppdateringen däribland exempelvis avgiftshöjningar. Vi jobbar alltid för att ha korrekt och uppdaterad information och uppmanar er att kontakta föreningen om ni saknar någon information eller något verkar oklart och detta kan vara avgörande för ert beslut.
  Renoveringar:
  2022/2023 - Renovering tvättstugan
  2021/2022 - Stamspolning
  2020/2021 - Byte utebelysning gångväg och entréer, fönstermålning utvändigt, byte fönsterbleck och tätningslister
  2018/2019 - Renovering av tak
  2015/2016 - Byte garageportar
  2013/2014 - Byte värmeväxlare, byte radiatortermostater
  2014 - Byte av ventilationsaggregat i samtliga lägenheter
  2013 - Installation av fiber till fastigheten
  2013 - Låsbyte
  2005 - Fönstermålning

  Våningsplan/hiss

  Våning: 2 av 2
  Hiss: Nej

  Balkong/uteplats

  Stor möblerbar balkong.

  Bilplats

  Föreningen hyr ut 51 parkeringsplatser med el-plint, kostnad 200 kr/mån samt 26 parkeringsplatser i kallgarage, kostnad 400 kr/mån. Separat kösystem tillämpas.

  Övriga utrymmen

  Det finns 2 st tvättstugor, 1 st kvarterslokal och sen finns det 28 st förråd att hyra (900-1200 kr/år). Kösystem tillämpas.

  Bostadsrättsförening

  Kantstenen
  Organisationsnummer: 716422-2510
  Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
  Föreningen tillåter delat ägande: Ja
  Ort: Uppsala
  Organisationsform: Bostadsrättsförening
  Pantsättningsavgift: 573 kr
  Överlåtelseavgift: 1 433 kr

 • Kontakta ansvarig mäklare för visning eller intresseanmälan

  Tack för din intresseanmälan!

 • Pris: 0 kr
  Avgift: 5 490 kr . Ingår i månadsavgiften: värme, vatten och kabel-TV.

  Överlåtelseavgift: 1 433 kr
  Pantsättningsavgift: 573 kr
  Andel i föreningen: 1.26399%
  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 429 978 kr. Nettoskuldsättningen är baserad på årsredovisningen 2022

  Driftkostnader

  Personer i hushållet: 1

  Energideklaration: Utförd
  Energiklass: F
  Energideklarationsdatum: 2019-06-28

Planritning

Fråga mig om den här bostaden!

Tove Söderström

Fastighetsmäklare

Mobil: 073-700 59 43
E-post: [email protected]