Torngatan 5 // Kapellgärdet

Unik 3:a med underbara ytor och exklusiva tillval i populära och citynära Kapellgärdet

Mkt rymlig 3:a // Underbara sällskapsytor // Stor balkong i sydväst // Nyskick // Väl tilltagna rum // Vinkyl // Hiss // Citynära // Barnvänligt

Torngatan 5

 • 3 750 000 kr
 • 3 rum
 • 92 kvm
 • Bostadsrätt

Nu ges sällsynt möjlighet att flytta in i en unik och mycket rymlig 3:a i toppskick, belägen i hus med hiss och med en stor balkong i bästa sydvästläge! Här finner du ett stilrent och funktionellt hem med unika sällskapsytor tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum som sammanbinds av den vackra köksön. Lägg därtill vinkylen och den rymliga matplatsen så inser ni att ni här kommer spendera oförglömliga kvällar med familj och vänner. Hemmets 92 kvm har genomgående vackra vitlaserade golv i enstavsparkett och planlösningen ger en välkomnande hall, två stora sovrum där det ena har generösa förvaringsutrymmen i rummet och det andra precis intill. Här finns också ett mycket stilrent badrum med dusch och ”tvättavdelning” med tvättmaskin och torktumlare. Kort och gott finner du här allt du önskar!

Föreningens hus är beläget i den främre delen av Kapellgärdet vilket gör det optimalt för pendlaren då Resecentrums kommunikationer och stadskärnan ligger på promenadavstånd. Föreningen har en mycket fin innergård med lek- och gräsytor och det finns även en stor lekplats precis runt hörnet. Bad- och träningsmöjligheter vid Fyrishov, Gränby sportcenter och även Röbos skogsområden och motionsspår finner du inom behagligt avstånd. För bilpendlaren tar man sig snabbt- och enkelt ut på Tycho Hedéns väg och vidare ut i landet på E-4:an.

Varmt välkommen att boka in dig på visning för att uppleva detta härliga hem på plats!

 • Bostaden har genomgående vackra vitlaserade golv i enstavsparkett samt målade väggar i stilrena kulörer.

  Rymlig och välkomnande hall med gott om förvaring i intilliggande skjutdörrsgarderob. Plats finns för hattylla/skoställ invid dörren.

  Välplanerat och stilrent kök med bra arbetsytor på grå bänkskiva med matchande stänkskydd ovanför. Gott om förvaring i bänk- och väggskåp med beiga luckor samt i djup köksö med plats för barstolar. Köket är fullt utrustat där den maskinella utrustningen består av vinkyl, integrerad diskmaskin, induktionshäll, fullhöjds kyl- och frys samt inbyggd ugn och mikro i högskåp. Plats för stort matbord i direkt anslutning till vardagsrummet.

  Luftigt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp där utrymme finns för stor soffgrupp och soffbord samt förvaringslösningar. Den inre delen av rummet kan delas av för att skapa ett avskilt arbetsrum vid behov. Från vardagsrummet når man den underbara balkongen med trätrall som är belägen i bästa sydvästläge. Här kan ni njuta av solen från mitt på dagen till sen kväll och blicka ut mot föreningens mysiga innergård.

  Rymligt badrum med moderna val av kakel och klinker. Duschhörna med tak- och handdusch samt vikbara glasväggar. Tvättmaskin och torktumlare under bänkskiva. Spegel med belysning samt förvaring i rymliga väggskåp. Tvättställ med kommod samt wc.

  Stort sovrum med förvaringsutrymme i garderob med skjutdörrar. Plats för dubbelsäng med nattduksbord och förvaringsmöbel. Ljusinsläpp från fönster.

  Stort sovrum med plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbler. Generösa förvaringsutrymmen i intilliggande skjutdörrsgarderob. Ljusinsläpp från fönster.
 • Byggnad

  Byggnadstyp: Flerbostadshus
  Byggnadsår: 2020
  Uppvärmning: Fjärrvärme
  Övrigt: Föreningen består av 59 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av JM@home.

  Våningsplan/hiss

  Våning: 1 av 3 (1 trappa)
  Hiss: Ja (Hiss från källarplan)

  TV- och internetanslutning

  Telia triple play (Bredband, TV och IP-telefoni) via föreningen, 220 kr/mån tillkommer på månadsavgiften.
  Telia triple play (Bredband, TV och IP-telefoni) via föreningen, 220 kr/mån tillkommer på månadsavgiften.

  Balkong/uteplats

  Underbar rymlig balkong med trätrall, belägen i sydväst mot föreningens mysiga innergård. Här finns plats för stor loungegrupp där du kan njuta av solen en stor del av dagen.

  Bilplats

  Föreningen har 28st p-platser i garage, kostnad 1200 kr/mån. 3 st laddplatser, kostnad 1400kr/mån. Separat kösystem till tillämpas.

  Övriga utrymmen

  Till bostaden hör ett källarförråd. Det finns även cykel- och barnvagnsförvaring i källaren.

  Bostadsrättsförening

  Tornträdgården 3
  Organisationsnummer: 769637-9689
  Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Ej angiven
  Ort: UPPSALA
  Organisationsform: Bostadsrättsförening
  Pantsättningsavgift: 0 kr
  Gatuadress: Torngatan 5
  Överlåtelseavgift: 0 kr

 • Kontakta ansvarig mäklare för visning eller intresseanmälan

  Tack för din intresseanmälan!

 • Pris: 3 750 000 kr Utgångspris
  Avgift: 4 552 kr . I månadsavgiften ingår värme och kallvatten. TV, tele och internet debiteras i samband med månadsfakturan med 220 kr. Varmvatten debiteras fyra ggr per år på första månadsfakturan i varje kvartal efter individuell mätning.

  Överlåtelseavgift: 0 kr
  Pantsättningsavgift: 0 kr
  Andel i föreningen: 2.1737%
  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 1 041 195 kr.

  Driftkostnader

  El: 500 kr/mån
  Försäkring: 200 kr/mån
  Vatten och avlopp: 130 kr/mån
  Personer i hushållet: 3
  Totalt: 830 kr/mån

  Energideklaration: Utförd
  Energiklass: C
  Energideklarationsdatum: 2020-11-24
  Primärenergital: 57

Planritning

Fråga mig om den här bostaden!

Staffan Fritzell

Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: [email protected]