Muningatan 23 // Kungsängen / Industristaden

Kommande försäljning - Njut av två balkonger och generösa sällskapsytor i ett mycket välplanerat hem

Mycket välplanerad bostad // Stora fönsterpartier // Två balkonger // Utsikt mot parken // Insynsskyddad // Genomgående mycket bra skick

Muningatan 23

 • 0 kr
 • 3.5 rum
 • 88 kvm
 • Bostadsrätt

Detta är en kommande försäljning – kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Välkommen till denna bostadsrätt som är ytterst välplanerad, två balkonger med sol från tidig morgon till kvällen, stora fönsterpartier med ett fint ljusinsläpp samt generösa sällskapsytor som tillsammans förenas på ett underbart sätt och tack vare den genomtänkta designen är denna bostad ett hem att trivas i.

Det stora köket är hjärtat i bostaden med en imponerande köksö och modern utrustning som underlättar din vardag. Matlagningen blir en njutbar upplevelse och du har utrymme att bjuda in vänner och familj för trevliga måltider. Det är en öppen planlösning mot allrummet där du har gott om plats för en soffgrupp mm. Här är utgången till den ena balkongen som vetter mot den grönskande parken med morgon sol.

De två rymliga sovrummen har inbyggda garderober och den andra balkongen har utgång från det större sovrummet och den har ett lugnt läge mot den gröna innergården. Här får du möjlighet att njuta av solen från lunch till tidig kväll.

Badrummet är designat med modern elegans och blir din egen oas för avkoppling. Badrummet är fullt maskinellt utrustat med bla tvättmaskin och torktumlare med en praktisk bänkskiva ovan.

Ett extra ”rum” som kan användas som ett inspirerande arbetsrum med ett fönster. Det går också att använda som gästrum då det är plats för en bäddsoffa eller liknande.

Med parkettgolv i hela bostaden (klinkers i hallen) och målade/tapetserade väggar är bostaden genomgående i utmärkt skick och takhöjden är 2,5 meter. Tack vare garderobsvägg i hallen, de smarta inbyggda garderoberna i båda sovrummen och klädkammaren får du en överskådlig och organiserad tillvaro. Utöver det finns också ett bra källarförråd som enkelt nås med hissen.

Bostadsrättsföreningen är stabil och välskött, vilket ger en trygg boendemiljö. Det finns gott om garageplatser och det är inga stora renoveringar planerade.

Bostaden har ett kanonläge med ca 2 minuter till Stadsparken med sommarkonserter, fotbollsstadion och bandyplanen samt härliga motionsspår efter Fyrisån som ligger i direkt anslutning. Ca 5 minuter till Uppsala City med allt vad det erbjuder och 10 minuter till Centralstationen. I området finns flera gym, gott om bra restauranger, matbutiker, frisörer mm.

Denna 3,5:a bostadsrätt är en perfekt kombination av stil, funktion och läge. Missa inte chansen att äga ditt drömhem där varje dag blir en njutbar upplevelse.

Kontakta mig för en visning och låt detta bli ditt nya hem att skapa minnen i.
/Daniel Söderström

 • En välkomnande hall med klinkers, ljut målade väggar och en garderobsvägg och en rymlig klädkammare.

  Öppen planlösning mellan kök och allrum som i kombination med takhöjden på 2,5 m och stora fönsterparieter ger en härlig känsla av rymd och ljus. Köket är fullt utrustat med bla diskmaskin, fullstor kyl och frys, induktionshäll, varmluftsugn, gott om förvaring samt fina arbetsytor. En praktisk köksö med en inbyggd vinkyl och gott om plats för gäster att sitta vid medans maten tillagas. Allrummet rymmer gott och väl en ordentlig soffhörna inkl fåtöljer mm. Här är utgången till den ena balkongen med morgonsol och en fin utsikt över parken. Här finns plats för bord och stolar, perfekt för morgonkaffet. Det extra rummet som ofta användas som kontor eller gästrum har ett fönster och nås via allrummet. Parkettgolv och ljusa väggar med bitvis mönstrad tapet.

  Två rymliga sovrum, båda har inbyggda garderober och rymmer säng och arbetsplats. Från ena sovrummet når du den större balkongen som har ett fint läge mot innergården med sol stor del av dagen. Här finns plats för ett matbord, solbädd, cafébord med stolar eller vad man önskar.

  Ett modernt och helkaklat badrum med golvvärme. Wc, handfat med kommod, dusch med fällbara glasväggar, tvättmaskin och torktumlare med praktisk bänk samt gott om förvaring tack vare praktiska väggskåp.
 • Byggnad

  Byggnadstyp: Flerbostadshus
  Byggnadsår: 2006
  Uppvärmning: Fjärrvärme
  Renoveringar: 2019: Ventilationssystemet åtgärdades efter reklamation av JM och OVK genomfördes utan anmärkning
  2019: Dörrautomatik installerades på trapphusdörrarne mot gatan.
  2020: Utbyte av vattenmätare i alla lägenheter
  2020: Installation av el till 88 av föreningens parkeringsplatser och installation av 20 laddboxar.

  Våningsplan/hiss

  Våning: 2 av 6 (1,5 trappa. )
  Hiss: Ja (Hiss från samtliga plan inkl garage/förråd. )

  TV- och internetanslutning

  Bostadsrättsföreningen har avtal med Telia för tv.
  Bostadsrättsföreningen via Telia Triple Play. Obligatoriskt kostnad 230 kr per månad.

  Balkong/uteplats

  Bostaden har två bra balkonger. den fösta med utgång från kök/allrum med morgonsol och ett lugnt läge mot parken. Den andra större balkongen ligger mot innergården och har sol större delen av dagen och här finns gott om plat för ett matbord, solstol mm.

  Bilplats

  Garaget består av två våningar och 88 av totalt 196 parkeringsplatser, varav 3 MC-platser, tillhör Ångkvarnen 1. Det finns möjlighet att mot en avgift få tillgång till laddbox för elbilar/hybrider. I garaget finns också åtkomst till cykelförråden. Det finns möjlighet att få tillgång till laddbox på sin parkeringsplats för att ladda el- och laddhybridbilar. Extra garageplatser finns för uthyrning.

  Övriga utrymmen

  I föreningen finns ett gäst rum som går att hyra upp till 3 nätter åt gången för 250 kr per natt. Det finns också en tvättstuga, cykelrum, soprum och till bostaden hör ett ordentligt källarförråd.

  Bostadsrättsförening

  Ångkvarnen 1
  Organisationsnummer: 769617-7471
  Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
  Föreningen tillåter delat ägande: Nej
  Ort: UPPSALA
  Äkta förening: Ja
  Organisationsform: Bostadsrättsförening
  Äger föreningen marken: Ja
  Pantsättningsavgift: 525 kr
  Gatuadress: Muningatan 21
  Överlåtelseavgift: 1 313 kr
  Överlåtelseavgift betalas av: Köpare

 • Kontakta ansvarig mäklare för visning eller intresseanmälan

  Tack för din intresseanmälan!

 • Pris: 0 kr
  Avgift: 4 562 kr . I avgiften ingår värme, kallvatten och bostadsrättstillägget. Varmvatten och el debiteras från föreningen efter faktisk förbrukning.

  Överlåtelseavgift: 1 313 kr
  Pantsättningsavgift: 525 kr
  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 0 kr. Andel av årsavgift har inte gått att få fram från föreningen, vilket gör att beräkningen inte kan göras på rätt vis och därför finns inte indirekt nettoskuldsättning angiven i objektsbeskrivningen.

  Driftkostnader

  El: 1 000 kr/mån
  Försäkring: 150 kr/mån
  Personer i hushållet: 2
  Totalt: 1 150 kr/mån

  Energideklaration: Utförd
  Energiklass: D
  Energideklarationsdatum: 2022-12-06
  Primärenergital: 98

Planritning

Fråga mig om den här bostaden!

Daniel Söderström

Fastighetsmäklare, Delägare, Privat och kommersiellt

Mobil: 070-5172800
E-post: [email protected]