Kantorsgatan 9 // Kapellgärdet

Mycket tilltalande och ljus gavelfyra med en väl tilltagen balkong med gott om sol.

Gavelfyra med fint ljusinsläpp // Stor balkong i ett soligt läge med markis // Härliga sällskapsytor // Genomgående hög standard // 2 badrum// P-plats

Kantorsgatan 9

 • 3 275 000 kr
 • 4 rum
 • 87 kvm
 • Bostadsrätt

Denna fantastiska bostad är perfekt för dig som söker både stil, komfort och enastående livskvalitet. Med sin moderna och eleganta design kommer denna bostad att få dig att falla pladask vid första ögonkastet.

Bostaden sträcker sig över fyra rum på 87 kvadratmeter, vilket ger gott om utrymme för hela familjen att trivas och frodas. Takhöjden på 2,5 meter skapar en känsla av rymd, samtidigt som det generösa ljusinsläppet ger en ljus och luftig atmosfär.

Belägen i ett hörnläge, kan du njuta av enastående naturligt ljus från flera håll, vilket ger en behaglig atmosfär i hela bostaden. Den stora balkongen, med sitt soliga läge, bjuder in till avkoppling och underbara stunder utomhus (markis finns).

De stora sällskapsytorna där öppenheten mellan kök och allrum skapar en perfekt plats för gemensamma stunder med familj och vänner. Köket är fullt utrustat med toppmoderna bekvämligheter, inklusive köksö, fullstor kyl och frys samt diskmaskin, som gör matlagningen till en ren fröjd. Här finner du också gott om förvaringsutrymmen och fina arbetsytor, vilket gör köket både funktionellt och stilfullt.

Denna bostad är ny och omfattas fortfarande av garantierna, vilket ger dig trygghet och säkerhet i ditt köp. Den har också blivit påkostad med fina tillval, såsom spotlights i badrummet, vilket skapar en trevlig atmosfär.

Bostaden är belägen i ett lugnt område, kan du njuta av lugn och ro samtidigt som du har alla bekvämligheter inom räckhåll. Den vackra innergården erbjuder sittgrupper för avkoppling, grillmöjligheter för trevliga sommarkvällar och en lekpark för barnen att leka och utforska. Dessutom finns det möjlighet att överta en parkeringsplats, vilket gör det bekvämt och enkelt att komma och gå med bil.

För de som föredrar att pendla med cykel eller kollektivtrafik, finns det fina cykelvägar och utmärkta bussförbindelser till både centrum och centralstationen. För bilpendlare är det snabbt och enkelt att nå E4:an och andra viktiga vägar. I närområdet finner du gym, butiker, lekplats, frisör mm. Till Heidenstams torg eller Vaksalatorg och affärshuset Kvarnen med matbutik, apotek, systembolag, restauranger mm är det en kort promenad och detsamma gäller Röbo med utegym och fina motionsspår som sträcker sig hela vägen till Högarna i Gamla Uppsala.

För mer information, kontakta ansvarig mäklare.

 • Byggnad

  Byggnadstyp: Flerbostadshus
  Byggnadsår: 2022
  Uppvärmning: Fjärrvärme

  Våningsplan/hiss

  Våning: 2 av 5 (2 trappor.)
  Hiss: Ja (Hiss från samtliga plan inkl vindsvåningen med förråd. )

  Bilplats

  Nuvarande ägare har en p-plats under carport, den kan tas över av köparen om den önskar. Utöver det kommer 16 garageplatser vid grannfastigheten som färdigställs årsskiftet 2023/2024.

  Övriga utrymmen

  Till bostaden hör ett vindsförråd som enklet nås med hissen som går hela vägen upp.

  Bostadsrättsförening

  Inreda
  Organisationsnummer: 769637-4508
  Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
  Ort: UPPSALA
  Organisationsform: Bostadsrättsförening
  Äger föreningen marken: Ja
  Pantsättningsavgift: 525 kr
  Gatuadress: Kantorsgatan 9
  Överlåtelseavgift: 1 313 kr
  Överlåtelseavgift betalas av: Köpare

  Tack för din intresseanmälan!

 • Pris: 3 275 000 kr accepterat pris
  Avgift: 6 476 kr . I avgiften ingår värme, vatten (kallt och varmt) och bostadsrättstillägg.

  Överlåtelseavgift: 1 313 kr
  Pantsättningsavgift: 525 kr
  Andel i föreningen: 2.4027%
  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 1 133 040 kr.

  Driftkostnader

  El: 500 kr/mån
  Försäkring: 175 kr/mån
  Personer i hushållet: 2
  Totalt: 675 kr/mån

  Energideklaration: Utförd
  Energiklass: D
  Energideklarationsdatum: 2023-03-03
  Primärenergital: 88

Planritning

Fråga mig om den här bostaden!

Daniel Söderström

Fastighetsmäklare, Delägare, Privat och kommersiellt

Mobil: 070-5172800
E-post: [email protected]