Sågargatan 8C // Kungsängen / Industristaden

Flexibelt tillträde // Perfekt första boende // Närhet till city & Fyrisån // Bra pendlingsläge // Nära till samtliga universitetsinstitutioner

Sågargatan 8C

 • 2 195 000 kr
 • 2 rum
 • 44 kvm
 • Bostadsrätt

Bostaden visas löpande. Kontakta ansvarig mäklare för bokad visning.

Denna lägenhet får ni inte missa! Välkommen till denna härliga och moderna tvåa i populära Industristaden. Här får du chansen att flytta in i en lägenhet med öppen och social planlösning, modern och smakfull standard samt nyrenoverat kök. Bostaden ligger på fjärde våningen och planlösningen ger en härlig rymd med öppna ytor och fransk balkong.

De 44 kvm fördelar sig på en hall med bra förvaringsmöjligheter i garderob och ett rymligt och helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare samt dusch. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger sociala umgängesytor. Fullt utrustat kök med bra arbetsytor och plats för matbord. Finns även en praktiskt köksö för avlastning och mingelhäng. Ljust vardagsrum som rymmer soffa och tv-möbel. Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i garderober. Här kommer du att trivas!

Här bor du i Industristaden, en växande stadsdel som erbjuder det mesta med bara några minuters promenad till centrum och centralstationen. Bara ett stenkast härifrån ligger vackra Fyrisån som erbjuder både grönområden och härliga promenadstråk. På bara några minuter är du i stadsparken och Studenternas IP. Du har även närhet till flertalet restauranger, frisör, Willys och gym. Perfekt läge för dig som studerar och vill ha nära till samtliga universitetsinstitutioner och de populära nationerna. Här finns även goda bussförbindelser och bra pendlingsläge för både den som åker bil eller tåg med närhet till resecentrum. Industristaden är den perfekta kombinationen av centralt men lugnt läge!
Välkommen hem!

 • Rumsbeskrivning : HALL med parkettgolv och vitmålade väggar. Välkomnande hall med upphängning i anslutning till entrén.

  Praktiskt och nyrenoverat KÖK (ej nya vitvaror) med parkettgolv och köksö. Goda arbetsytor och bra med förvaring i skåp. Gråa luckor, vit laminatbänkskiva och vit kakel ovan diskbänken. Den maskinella utrustningen består av spishäll, diskmaskin, mikro, ugn och kyl/frys. Öppen planlösningar mot vardagsrummet.

  VARDAGSRUM med parkettgolv och vitmålade väggar samt fransk balkong. Stort fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Har får man plats med både soff- och matgrupp.

  Mysigt SOVRUM med plats för dubbelsäng samt annat mindre möblemang. Praktisk förvaring i två garderober.

  Helkaklat BADRUM med golvvärme. Duschhörna med vikbara glasdörrar, handdukstork, spegelskåp, WC samt tvättmaskin och torktumlare.
 • Byggnad

  Byggnadstyp: Flerbostadshus
  Byggnadsår: 2011
  Övrigt: Föreningen består av 66 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Fastigheternas adresser är Sågargatan 8A, 8B, 8C och 6D. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Storholmen förvaltning AB. Föreningen godkänner delat ägande mellan förälder och barn (minst 10%) Juridisk person godkänns inte.

  Våningsplan/hiss

  Våning: 4 av 7 (Våning 4 av 7)
  Hiss: Ja (Hiss finns)

  Bilplats

  Föreningen har 48 garageplatser som hyrs för 1000 kr/mån. Separat kösystem tillämpas.

  Övriga utrymmen

  I föreningen finns tvättstuga och cykelförråd. Förråd kan hyras av föreningen, i dagsläget är det kö till dessa.

  Bostadsrättsförening

  Arken
  Brf Olympentorget består av 61st lägenheter i storleksordning 40 kvm till 145 kvm. 2st lokaler, sushi och klädbutik. Föreningen har mycket god ekonomi. Avgiften sänktes 2011 från 5766 till 5363. Inga planerade höjningar. . Organisationsnummer: 769618-5912
  Föreningen tillåter juridisk person som köpare: Nej
  Föreningen tillåter delat ägande: Ja
  Ort: UPPSALA
  Föreningens hemsida: https://www.brfarkenuppsala.se/
  Organisationsform: Bostadsförening
  Äger föreningen marken: Nej
  Pantsättningsavgift: 525 kr
  Gatuadress: Sågargatan 8
  Överlåtelseavgift: 1 313 kr

 • Kontakta ansvarig mäklare för visning eller intresseanmälan

  Tack för din intresseanmälan!

 • Pris: 2 195 000 kr Utgångspris
  Avgift: 2 405 kr . Avgift för Tv/Bredband/Telefoni tillkommer med 275 kr/mån.
  Avgift för el och varmvatten tillkommer med 440 kr/mån respektive 120 kr och justeras retroaktivt efter faktisk förbrukning.

  Överlåtelseavgift: 1 313 kr
  Pantsättningsavgift: 525 kr
  Andel i föreningen: 0.87929%
  Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 0 kr.

  Driftkostnader

  El: 440 kr/mån
  Försäkring: 158 kr/mån
  Vatten och avlopp: 120 kr/mån
  Personer i hushållet: 2
  Totalt: 718 kr/mån

  Energideklaration: Utförd
  Energiklass: C
  Energideklarationsdatum: 2014-10-20
  Primärenergital: 85

Planritning

Fråga mig om den här bostaden!

Tove Söderström

Fastighetsmäklare

Mobil: 073-700 59 43
E-post: [email protected]