2:a // Norrtäljegatan 13

2:a // Norrtäljegatan 13 // 3 650 000 kr 2:a // Norrtäljegatan 13 // 3 650 000 kr
  • 3 650 000 KR eller bud

2:a // Norrtäljegatan 13 // Fålhagen

Exklusiv gavellägenhet // Ett av Uppsalas mest eftertraktade lägen // Högst upp i huset // Balkong om ca 7 kvm samt privat del av loftgång // Hiss

Här finner du ett av Uppsalas mest exklusivt renoverade flerbostadshus. Bostaden har ett gavelläge med fönster i tre väderstreck högst upp i huset på våning tre av tre vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Det är inte bara ett fantastiskt läge i huset utan också i området. Självklart hiss från markplan.

Hela bostaden har genomgående exklusiva och gedigna materialval, bla bänkskiva i svart granit, vitvaror från Siemens och separat vinkyl, detta i kombination med en riktigt bra planlösning, modern färgsättning och en stor balkong med kvällssol gör den extremt trivsam och andas kvalitet.

Här bor du mitt i Uppsalas kanske mest populära område Fålhagen med lugna omgivningar men ändå endast några få minuters promenad till Centralstationen och Uppsala city med allt vad det erbjuder. Affärshuset Kvarnen ligger runt hörnet och det finns gott om parker, restauranger, gym mm i området.

Förutom balkongen har bostaden också också rätt att nytta del av loftgången (närmast väggen mot bostaden, 7 kvm), ett ordentligt källarförråd samt gemensam ytor så som en gästlägenhet att hyra samt en härlig innergård.

Kontakta ansvarig mäklare för mer info eller för att boka en visning.

Föreningens gästrum
Föreningens gästrum

Bostadsrätt

Hiss finns

2 rum

Balkong finns

Boarea 64 m2

Byggår 2015

3 840 kr/mån

Våningsplan 3 av 3 (2,5 trappor).

Planlösning
Rumsbeskrivning: Hela lägenheten har vitlaserade ekparkettgolv (klinker i hallen) och vita målade väggar. 2,70 m i takhöjd och fönsterbrädor i natursten samt fönster i tre väderstreck.

Ett fullt utrustat kök med rostfria vitvaror från Siemens med bla en sidebyside kyl/frys och separat vinkyl. Bänkskiva i svart granit med elegant mosaik ovan, gott om förvaring och en ordentlig matplats vid fönstret. Ett kvalitetskök från Hagakök med en modern och stilren design.

Vardagsrum med gott om plats och en stor öppning mot köket ger en trevlig öppen känsla. Tack vare fönster i flera väderstreck får ljuset ett fantastiskt ljusinsläpp. Balkongen har ett högt och lugnt läge på gaveln med sol från tidig eftermiddagen till solnedgång.

Stort helkaklat badrum med grå klinker och vitt kakel. Duschhörna, WC, handfat med kommod, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare samt gott om förvaring och bra arbetsytor.

Ett bra sovrum och gott om förvaring i hallen med flertalet garderober.

Byggnad
Byggnadsår: 2015

Renoveringar:
Huset uppfördes första gången 1940, men har totalrenoverats och byggts om till exklusiva bostäder under 2014-15.

TV- och internetanslutning
Tv från Telia.
Bredband, fiber är installerat av Teliasonera och man väljer själv vilken leverantör man vill ha. Mer info på www.bredbandswebben.se

Balkong/uteplats
2 balkonger. En med ett högt och fritt läge på gaveln på ca 7 kvm med sol från eftermiddag till sen kväll. Den andra är vid entrén till lägenheten (del av loftgång), ca 7 kvm som hör till lägenheten. Här finns också gemensamma ytor som idag nyttjas av de boende.

Bilplats
Föreningen har 18 st p-platser som kostar 500 kr/mån med el-plint, ingen kö i dagsläget (30/10-2019) . I området finns det också gratis- samt boendeparkering

Övriga utrymmen
I föreningen finns en gästlägenhet man kan hyra. Till lägenheten hör ett källarförråd på ca 8 kvm. Det finns även tvättstuga, hobbyrum, cykelförråd och barnvagnsförråd. Här finns också en härlig och uppväxt innergård med pergola, sittgrupper och grillmöjligheter.

Ekonomi
Pris: 3 650 000 kr, eller bud. Avgift 3 840 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme och vatten (varmt och kallt).

Andel i föreningen: 3.80331
Andel av årsavgiften: 3.59652

Driftskostnader (0 personer):
El: 470 kr
Försäkring: 150 kr
Totalt: 620 kr

Bostadsrättsförening
Frodigheten
Organisationsnummer: 769628-2792

Läs mer
  • Visning
  • Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Ansvarig mäklare
Daniel Söderström

Daniel Söderström
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 070-5172800
E-post: daniel@roimakleri.se

Intresseanmälan