3:a // Karlsrogatan 87A

3:a // Karlsrogatan 87A // Sommarro

Uthyrningsdel // Två badrum // Yteffektiv // Fint skick // Balkong i s-v // Bredband ingår // Välskött förening // Naturnära

Välkommen till denna välplanerade trea som också kan nyttjas som en tvåa med uthyrningsdel för den som önskar väldigt låga boendekostnader! Planlösningen ger en rymlig och möblerbar hall, vackert kök med ljusa luckor och rymlig matplats, två bra sovrum med förvaringsutrymmen i garderober, två badrum där båda är helkaklade och har badkar respektive dusch samt ett luftigt vardagsrum med utgång till balkongen som ligger i ett högt- och fritt sydvästläge. Här bor du i en välskött förening med närhet till allt du kan önska dig. Så snart du kliver utanför porten finner du flertalet populära restauranger och för den som uppskattar naturens lugn finns Stadsskogen runt knuten. In till city tar du dig antingen via bra cykelvägar eller täta bussförbindelser. Denna bostad bör upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

Bostadsrätt

Hiss finns ej

3 rum

Balkong finns

Boarea 69 m2

Byggår 1946

3 981 kr/mån

Våning 3 av 3

Planlösning
Rymlig och välkomnande hall som sammanbinder bostadens samtliga rum. Här hänger du av ytterkläder på hatthylla med plats för skoställ nedanför, plats finns för sittmöbel och förvaring ges i inbyggd garderob med överskåp. Laminatgolv och ljusa väggar.

Fint kök med generösa arbetsytor på grå bänkskiva med mörkt kakel ovanför. Gott om förvaring i över- och underskåp med ljusa luckor. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn, fläkt, integrerad diskmaskin samt side-by-side kyl- och frys. Matplats för 4-6 personer vid fönster som ger ljusinsläpp. Laminatgolv och ljust målade väggar.

Rymligt sovrum med två inbyggda garderober. Plats finns för säng, skrivbord och förvaringsmöbler. Parkettgolv och ljust målade väggar med mönstrad fondtapet. Ljusinsläpp från fönster.

Stamrenoverat (-04) och helkaklat badrum med ljusa materialval. Stor väggfast spegel med belysning ovanför. Badkar och tvättställ med kommod.

Vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp och här finns plats för stor soffgrupp, tv-lösning samt förvaringsmöbler. Parkettgolv och ljust målade väggar med mönstrad fondtapet. Utgång till den underbara balkongen som är belägen i högt- och fritt sydvästläge där grönskan utanför ger ett gott insynsskydd. Fungerande markis och trätrall.

Uthyrningsdel/sovrum:

Denna del nyttjas idag som sovrum men fungerar precis lika bra som uthyrningsdel då den har egen ingång från trapphuset. Här finns en hall med plats för hatthylla och en inbyggd garderob.

Praktiskt helkaklat badrum med ljust kakel- och klinker. Dusch, wc, handfat samt spegelskåp som ger förvaring.

Rummet har en garderob med skjutdörrar som ger mycket bra förvaringsutrymmen. Plats för dubbelsäng med sidobord. Laminatgolv och ljust målade väggar med mönstrad fondtapet. Ljusinsläpp från fönster mot innergården.

Byggnad
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1946
Fönster: 3-glasfönster
Uppvärmning: Fjärrvärme
Övrigt:
Föreningen består av 105 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Upplands boservice AB.
Renoveringar:
2017 - målning av takfot, fasadelement och källargångar
2016 - reparation av yttertrappor
2016 - fönsterbyte till tre- glas
2014 - säkerhetsdörrar och postfack
2014 - nya termostatventiler på radiatorerna
2008 - garageportar
2004 - stamrenovering med nya badrum
2000 - nya elinstallationer

TV- och internetanslutning
Kabel-tv från Telia ingår i avgiften.
Bredband från Telia ingår i avgiften.

Balkong/uteplats
Underbar balkong belägen i högt- och fritt sydvästläge mot föreningens lummiga innergård. Trätrall och fungerande markis.

Bilplats
- Garageplats 12 st (400 kr/mån) - Parkeringsplatser med motorvärmare 34 st (200 kr/mån) - Parkeringsplatser utan motorvärmare 29 st (125 kr/mån). I dagsläget (7/2 2020) finns ledig plats.

Övriga utrymmen
Till lägenheten hör ett stort vindsförråd och två källarförråd. I föreningen finns tre tvättstugor, torkrum och mangelrum. Du har även tillgång till ett hobbyrum, gemensamhetslokal, bastu och cykelförråd.

Ekonomi
Pris: 2 295 000 kr, eller bud. Avgift 3 981 kr/mån. I avgiften ingår bredband, kabel-tv, värme, vatten samt tvättstuga.

Överlåtelseavgift: 1183 kr
Pantsättningsavgift: 473 kr
Andel i föreningen: 1.05911
Andel av årsavgiften: 1.05911

Driftskostnader (3 personer):
El: 250 kr
Försäkring: 125 kr
Totalt: 375 kr

Bostadsrättsförening
HSB BRF 29 Lindsberg
Organisationsnummer: 717600-5051

Läs mer
 • Visning
 • torsdag
  20 februari
  17:30-18:00

 • söndag
  23 februari
  12:00-13:00

Ansvarig mäklare
Staffan Fritzell

Staffan Fritzell
Fastighetsmäklare, Delägare

Mobil: 0706-83 86 00
E-post: staffan@roimakleri.se

Intresseanmälan