2:a // Kungsängsgatan 57D

2:a // Kungsängsgatan 57D // 1 895 000 kr 2:a // Kungsängsgatan 57D // 1 895 000 kr
  • 1 895 000 KR eller bud

  • Visningar

2:a // Kungsängsgatan 57D // Industristaden

VISNING 16/12 14:30 // Välplanerad // Utmärkt pendlarläge // Nya vitvaror // Mysig innergård // Nära centrum // Klädkammare

Välkommen till denna välplanerade tvåa med utmärkt pendlarläge. De 46 kvm fördelar sig på en välkomnande hall med inbyggda skjutgarderober. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger en härlig sällskapsyta. Nya rostfria vitvaror i köket från 2018. Här får du plats med både soffgrupp, tv-bänk, matgrupp och annat mindre möblemang. Från vardagsrummet tar du dig ut till den mysiga inglasade balkongen i soligt läge. Sovrum där du får plats med både säng och annat mindre möblemang. Praktisk klädkammare med plats för både överhäng och lådor med förvaring. Helkaklat badrum med golvvärme och dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Denna bostad passar perfekt för dig som söker ditt första boende eller är student.

Här bor du i Industristaden, en växande stadsdel som erbjuder det mesta med bara några minuters promenad till centrum och centralstationen. Bara ett stenkast härifrån ligger vackra Fyrisån som erbjuder både grönområden och härliga promenadstråk. På bara några minuter är du i stadsparken och Studenternas IP. Du har även närhet till flertalet restauranger, frisör, Willys och gym. Här finns även goda bussförbindelser och bra pendlingsläge för både den som åker bil eller tåg med närhet till resecentrum. Lediga garageplatser finns för tillfälle i föreningen. Industristaden är den perfekta kombinationen av centralt men lugnt läge!

Kontakta ansvarig mäklare för visning!

Bostadsrätt

Hiss finns

2 rum

Balkong/uteplats finns

Boarea 46 m2

Byggår 2004

2 343 kr/mån

Våning 2 av 7

Planlösning
Rumsbeskrivning: Välkomnande HALL med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Skjutdörrar med garderober och städskåp bakom. Här finns även en hatthylla.

VARDAGSRUM med plats för soffgrupp, tv-bänk och annat mindre möblemang. Ingång till klädkammare med plats för både överhäng och lådor med förvaring. Utgång till inglasad balkong i soligt läge. Härlig och öppen planlösning mot köket.

KÖK med ekparkettgolv och nymålade väggar. Skåpinredning av björkfaner med mycket förvaring samt vitt kakel ovanför arbetsbänken. Den maskinella utrustningen består av kyl/ frys, hällspis, ugn och diskmaskin (inköpta 2018). Matplats för 4-6 personer.

SOVRUM med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Här får du plats med säng och annat mindre möblemang. Fönster mot den mysiga innergården.

Helkaklat BADRUM med ljusblått klinkergolv med golvvärme. Tvättställ med kommod, badrumsskåp, högskåp, dusch med glasdörrar, tvättmaskin och torktumlare (inköpta 2016).

Byggnad
Byggnadsår: 2004

Övrigt:
Föreningen består av 50 bostadsrätter. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastum.
Föreningen accepterar delat ägande. Juridisk person accepteras ej.
Föreningens hemsida:
http://www.brf-kungsangen1.se/
Föreningens ekonomi förvaltas av Fastum. Troligtvis kommer en höjning av månadsavgiften ske under 2019, eftersom allt talar för högre räntor (ca 5-7%).
Renoveringar:
Föreningen har under året målat om delar av trapphusen samt snyggat till golven.
En spolning av ledningarna har också gjorts.

TV- och internetanslutning
TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem. Internet: Bredband. Leverantör: Alltele. Hastighet: 1000/1000 Mbit/s (in till varje lägenhet) ingår i månadsavgiften.

Balkong/uteplats
Inglasad balkong med trätall i soligt läge. Utsikt mot innergården.

Bilplats
40 garageplatser för 700 kr i månaden. MC/EU-moped plats för 200 kr i månaden. Separat kösystem.

Övriga utrymmen
Det finns källarförråd till varje lägenhet. I föreningen finns ett gemensamt cykelförråd. Gården är gemensam för de fyra föreningarna och består av sällskapsytor, lekredskap och en boulebana.

Ekonomi
Pris: 1 895 000 kr, eller bud. Avgift 2 343 kr/mån. Ingår i månadsavgiften: värme, vatten, kabel-tv och internet.

Driftskostnader:
El: 237 kr
Försäkring: 147 kr
Totalt: 384 kr

Bostadsrättsförening
Kungsängen 1
Organisationsnummer: 769609-4619

Läs mer
  • Visning
  • söndag
    16 december
    14:30-15:15

Ansvarig mäklare
Tove Söderström

Tove Söderström
Fastighetsmäklare

Mobil: 073-7005943
E-post: tove@roimakleri.se

Boka värdering